X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|

Мнениеот mistreated » 28 окт 2012 02:05

Rooster1912 написа:
mistreated написа:

Ферарио Спасов е трагичен треньор, да. Аз не помня някакви успехи да има този човек с някой отбор. Ти помниш ли такива?

:lol: Само с това изречение ми стана напълно ясен какъв "капацитет" си :)[/quote]

А ти понеже си капацитет, обори ме! Имаш ли с какво или продължаваме с елементарните заяждания?

Сигурно ще ми говориш за титлата му с Литекс. По това време и дядо си да бяха сложил треньор на Ловеч, пак щяха да са шампиони.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 28 окт 2012 02:13

Треньорска кариера

Бил е треньор на Олимпик (Тетевен), Спартак (Варна), Литекс (Ловеч) и ЦСКА. Начело на ловешкия тим записва най-големите си успехи като треньор. През сезон 1996/1997 вкарва отбора от „Б“ в "А" група, като помощник-треньор е шампион през 1998 г., а като старши-треньор — шампион през 1999 г. и вицешампион през 2002 г. Под негово ръководство отборът на Литекс печели и Купата на България през 2001 г., а преди и след това — през 1999 и 2003 г. — е финалист в турнира.
С екипа на Литекс

От февруари 2004 г. до края на същата година Феро работи в ЦСКА. На 5 януари 2006 г. поема Дунав (Русе) [1], който е 13-и (предпоследен) на полусезона в Източната „Б“ група с 10 точки, и го извежда до 6-ото място (с 36 точки) в крайното класиране и само една загуба под негово ръководство. На 2 октомври 2006 г. Ферарио Спасов напуска ФК Дунав след конфликт с изпълнителния директор Георги Пейчев. Следва ново завръщане в Ловеч като старши треньор. До 5 юни 2012 г. Феро ръководи Академия Литекс. На същата дата е посочен за нов старши треньор на Ботев Пловдив.

Само да допълня, че като треньор на Литекс ви издумка с онова 8:0, дето още не сте му го простили, затова и го изгонихте навремето като треньор. Не можахте да го преглътнете и да му го простите. Докато ви беше треньор , ви изгради готов шампионски отбор, с който през следващата година спечелихте титлата, но други обраха плодовете. Това достатъчно ли ти е?
Последна промяна от Rooster1912 на 28 окт 2012 02:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 28 окт 2012 02:13

mistreated написа:
Tomata написа:Виж си последния коментар бе юнак!!! Първо някой като тези с които си гледал мача е сульо?!? После Феро бил трагичен треньор?!? После к'ъв балон бе момко ние сме доволни, че ни има и сме на ниво да си мерите пишките с нас, може би не знаеш от къде идваме и през какво минахме! Мислиш ли, че сме тръгнали да ставаме шампиони? Остави нашите калитарски победи да им се радваме ние, те са наши калитарски или не. Т'ва за Платини, това не е ли онова момче дето скоро го платихте на Черноморец, май даже и не съвсем. А за Пепо и селянията ми???? Ти ли градски ще ми говориш за селяния?? От четири пловдивски отбора, ЦСКА ли избра??? Или си от ЦСКА Пазарджик??? От целия днешен мач и атмосферата покрай него, ти само жлъч ли видя или имаше и нещо хубаво, макар и то да засяга отбор от твоя град???

Сульо е, защото не коментира играта на двата отбора и развитието на мача, а вкарва някакви елементарни заяждания. Когато си играл по-слабо трябва да го признаеш и край.
Ферарио Спасов е трагичен треньор, да. Аз не помня някакви успехи да има този човек с някой отбор. Ти помниш ли такива?
Балон сте, защото не спряхте да говорите как ще ни "разкривате" и какъв късмет сме имали с Левски, но с вас няма да го имаме. Е видя се - късметът беше изцяло с вас.
Какво значение кой, на кого и кога сме платили? Тук не обсъждаме ли качествата на този играч, а не документи и плащания?
Защо реши, че съм пловдивчанин и съм избрал ЦСКА? Това, че имам много приятели от Пловдив, значи ли, че задължително трябва да подкрепям пловдивски отбор?
Атмосферата беше страхотна и ако си прочел поне един мой коментар преди мача щеше да разбереш колко уважавам отбора ви. Доказателство за това е, че аз съм ходил неведнъж с тези момчета, с които бях днес да ви подкрепям, както и те са идвали да подкрепят ЦСКА с мен.
Не мога обаче да приема някой, пак ще го напиша "сульо" да вика на бялото черно и вместо да зарови главата в пясъка, както много ваши привърженици го направиха след мача и признаха, че сте изиграли едно страхливо и трагично второ полувреме, той тръгна да ни обяснява колко слаб е ЦСКА. Вие сте цъфнали и вързали!

Кой отбор уважаваш??? Този, на който феновете са сульовци, треньора некадърник, играчите не стават, този ли??? Айде не бъди двуличен!!! Не ти ли идва на акъла, че твоето черно може да е нечие бяло??? За Платини се заядох, щото той не е ваше откритие, а можеше и изобщо да не е ваш играч, а пък ние "сульовците" никога няма да имаме такъв талант :). А и съм сигурен, че си пловдивчанин, просто много от близо познаваш "фолклора" ни.

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 28 окт 2012 06:37

Rooster1912 написа:
mistreated написа:

:lol: Само с тези 3 изречения ми стана напълно ясен какъв "капацитет" си :) Пък ако ти е къса паметта или си бил малък и не знаеш, може да провериш какви успехи има Феро. Не се излагай повече, че ставаш за смях!

8:0 , 4:1 Това са малка част от ,, неуспехите му" срещу централния футболен клуб на армията! :lol: :lol: :lol:

Ферарио Спасов срещу ЦСКА в “А” група като треньор

Сезон 1997/98

Спартак Вн – ЦСКА 2:1

Сезон 1998/99

Литекс – ЦСКА 8:0

ЦСКА – Литекс 2:3

Сезон 1999/00

ЦСКА – Литекс 2:0

Сезон 2000/01

Литекс – ЦСКА 4:1

Сезон 2001/02

Литекс – ЦСКА 1:1

ЦСКА – Литекс 1:1

Сезон 2001/02 – плейоф

ЦСКА – Литекс 1:2

Литекс – ЦСКА 1:0

Сезон 2002/03

ЦСКА – Литекс 1:0

Сезон 2003/04

Сезон 2007/08

Баланс: 13 мача, 7 победи, 4 равенства, 2 загуби, голова разлика 25:15

Ферарио Спасов срещу Стойчо Младенов като треньори:

Сезон 2002/03

ЦСКА – Литекс 1:0

Треньор на ЦСКА: Стойчо Младенов

Треньор на Литекс: Ферарио Спасов

Сезон 2003/04

Сезон 2004/05

ЦСКА – Литекс 3:1

Треньор на ЦСКА: Ферарио Спасов

Треньор на Литекс: Стойчо Младенов

Сезон 2007/08

Общо: 5 мача, 2 победи за Ферарио Спасов, 2 равенства, 1 победа за Стойчо Младенов.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 окт 2012 08:06

страхотен мач, по трибуните беше уникално, цялото гостуване беше 6+ :P

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 окт 2012 08:25

Tomata написа:Кой отбор уважаваш??? Този, на който феновете са сульовци, треньора некадърник, играчите не стават, този ли??? Айде не бъди двуличен!!! Не ти ли идва на акъла, че твоето черно може да е нечие бяло??? За Платини се заядох, щото той не е ваше откритие, а можеше и изобщо да не е ваш играч, а пък ние "сульовците" никога няма да имаме такъв талант :). А и съм сигурен, че си пловдивчанин, просто много от близо познаваш "фолклора" ни.

Това, че съм нарекъл един човек сульо, не значи, че отъждествявам всички фенове на Ботев с тази дума. Странно беше, че тръгна да ме атакуваш, при положение, че моите думи бяха директно към определен човек.
Вече на няколко пъти повторих, че имам много приятели ботевисти, затова и знам всичко за отбора ви. Платини не е наше откритие, щото Цветков е ваше, нали?
Върни се на 10-та страница и погледни коментара ми преди мача. Имате нелош отбор, но нямате треньор. А псевдозвездите Мариян Огнянов и Вандер изяждат местото на играчи, като Петьо. Големият ви треньор, след като целия стадион виждаше, че се чудите как да изнесете топката през цялото второ полувреме, какво предприе, за да промени това? Нищо, едно голямо нищо. Надяваше се, късметът пак да ви покрие до края, както на мача с Литекс. Направи 3 смени, след като вече изравнихме. Може би пазеше резултата, иначе друга логика не виждам. Цветков не можеше да върви още от 50-тата минута, той го държа то 80-тата. Вандер пък ви беше най-слабия играч след Мариян Огнянов. Петьо влезе и направихте 2 контри с него, ама сетила се Мара да се побара.
И пак ще повторя, не съм от Пловдив. Съгражданин съм на Петьо, даже живеем в един блок.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Мнениеот rump_shaker » 28 окт 2012 08:37

Първото полувреме беше равностойно. Ботев направи 2 много опасни атаки, при едната бе дупзата. ЦСКА отговри с греда. След като поведохме бе нормално да се приберем.

Второто полувреме беше изцяло за ЦСКА. Но масирания натиск се изразяваше в безцелни центрирания вътре и множество корнери. Гредата на Венков и пропуска на Тасио бяха най-чистите положения. Огромна грешка на защита ни при изравнителния гол. Все пак ЦСКА заслужено изравни и дори бе по-добрият и можеше да спечели.

Не знам какво не му харесахме на някой от вашите по-горе. Каза че ни е загубил уважението като публика? Ако нещо се е обидил от скандиранията ни, той кво очаква. Да го носим на ръце ли? Или може би е огорчен че се отидохме 20 хиляди Ботевисти и дори семкаджиите ни пеят и скандират? Щото той се беше обидил и на събратята си от сегтор Г че само люепли семки. Яевно има против семките. И вчера като видя 15 000 семкаджии как пеят и ни загуби уважението. Хаха
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 окт 2012 08:44

rump_shaker написа:Не знам какво не му харесахме на някой от вашите по-горе. Каза че ни е загубил уважението като публика? Ако нещо се е обидил от скандиранията ни, той кво очаква. Да го носим на ръце ли? Или може би е огорчен че се отидохме 20 хиляди Ботевисти и дори семкаджиите ни пеят и скандират? Щото той се беше обидил и на събратята си от сегтор Г че само люепли семки. Яевно има против семките. И вчера като видя 15 000 семкаджии как пеят и ни загуби уважението. Хаха

За пореден път се убеждавам, че вие или не четете какво се пише, или не можете да го разберете. Върни се и прочети наново какво е написал. Ставаше въпрос за семкаджиите в сектора на нашите привърженици, а не на тези на Ботев.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 28 окт 2012 08:46

страхотен мач, по трибуните беше уникално, цялото гостуване беше 6+

+1 Жалко само, че голяма част от вашите 15-16 годишни фенчета тук не го осъзнават и продължават да се заяждат на дребно и да се правят на велики.

Колкото до мача ще го кажа пак. Първото полувреме бяхме по добрия отбор и този който повече търсеше гола, но и вие имахте две чисти положения за гол и само късмета ни помогна тогава. Второто след първите 5 минути тотално надмощие на ЦСКА като ясно си личеше, че силите на някои от нашите играчи свършиха и когато Стойчо направи смените си Феро трябваше още тогава да направи не една, а три за да почнем да пресираме още от центъра на терена, а не чак при нашето наказателно поле. И за обикновения зрител на стадиона беше видно, че големите главоболия при нас идват от центриранията и трябва да се пречи на играчите на ЦСКА да си разиграват спокойно по крилата но за това трябват свежи футболисти в центъра на терена, а не окапали като Цветков и Вандерчо.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 окт 2012 08:47

samobotev написа:
страхотен мач, по трибуните беше уникално, цялото гостуване беше 6+

+1 Жалко само, че голяма част от вашите 15-16 годишни фенчета тук не го осъзнават и продължават да се заяждат на дребно и да се правят на велики.

Колкото до мача ще го кажа пак. Първото полувреме бяхме по добрия отбор и този който повече търсеше гола, но и вие имахте две чисти положения за гол и само късмета ни помогна тогава. Второто след първите 5 минути тотално надмощие на ЦСКА като ясно си личеше, че силите на някои от нашите играчи свършиха и когато Стойчо направи смените си Феро трябваше още тогава да направи не една, а три за да почнем да пресираме още от центъра на терена, а не чак при нашето наказателно поле. И за обикновения зрител на стадиона беше видно, че големите главоболия при нас идват от центриранията и трябва да се пречи на играчите на ЦСКА да си разиграват спокойно по крилата но за това трябват свежи футболисти в центъра на терена, а не окапали като Цветков и Вандерчо.

Разгеле, едно наистина компетентно мнение!

Върни се в “ЦСКА”