X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nasko75

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот nasko75 » 28 окт 2012 00:49

snakebite написа:
nasko75 написа:м/у другото, след такива ситуации наистина се убеждавам, че ние - бургазлии, сме уникални хора и сме много по-различни от останалите българи...и трябва по-честичко да си го припомняме и да го използваме..имаме супер много готини качества, които останалите нямат

Ко, каза, ко .. :)

искам да те питам по повод подписа/мотото ти - две неща
къде ви беше честта между 2000 и 2008 г. Що не изкарахте 1 милион лева за честта си и да имате пак отбор
и когато се казвахте Разград 2000 ти на мачовете с Борово и Две могили ходеше ли?
питам сериозно, не се заяждам
можеш да ми отговориш например "ами не знаех, че има отбор" или "аз съм от Левски/ЦСКА, ама и от Лудогорец"...или например "да, винаги съм ходил на мача, даже като ни биха Дулово в зоната, а отборпа нямаше 1 лев, аз купих един дюнер на Сабрито, който пази на вратата"..
това е истинският фен, а не този, който сега ми подскача

Pldatanasbg
Контакти:

Мнениеот Pldatanasbg » 28 окт 2012 00:52

Точно в тук писах че ще има саморазправа е не се случи точно но беше на път! Просто им спряха качествения зоб. От тук на татък ще е така още след мача за купата почна падението ви или може би след Динамо загреб и само разпадането на Локомотив и сътресенията в Черно море попречи по скоро да разберете наистина че затъвате още няма да зи го признаете ама споко ще почнете и това

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 28 окт 2012 00:57

Pldatanasbg написа:Точно в тук писах че ще има саморазправа е не се случи точно но беше на път! Просто им спряха качествения зоб. От тук на татък ще е така още след мача за купата почна падението ви или може би след Динамо загреб и само разпадането на Локомотив и сътресенията в Черно море попречи по скоро да разберете наистина че затъвате още няма да зи го признаете ама споко ще почнете и това

Как пък видя затъването след като си гледал едва 1 мач и то срещу вас в Пловдив. Извинявай ама това "спряха им качествения зоб" звучи абсурдно като довод. Против съм правенето на трагедии, първенството е 30 кръга и има още много време да се правят и да се поправят грешки.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 01:00

hijack1 написа:
Pldatanasbg написа:Точно в тук писах че ще има саморазправа е не се случи точно но беше на път! Просто им спряха качествения зоб. От тук на татък ще е така още след мача за купата почна падението ви или може би след Динамо загреб и само разпадането на Локомотив и сътресенията в Черно море попречи по скоро да разберете наистина че затъвате още няма да зи го признаете ама споко ще почнете и това

Как пък видя затъването след като си гледал едва 1 мач и то срещу вас в Пловдив. Извинявай ама това "спряха им качествения зоб" звучи абсурдно като довод.

То на вас всичко ви звучи абсурдно-да не биете Ботев Враца,да не биете Черноморец!Я дай прогноза за следващия мач?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 окт 2012 01:01

nasko75 написа:
къде ви беше честта между 2000 и 2008 г. Що не изкарахте 1 милион лева за честта си и да имате пак отбор
и когато се казвахте Разград 2000 ти на мачовете с Борово и Две могили ходеше ли?

Каква 2000 бе пич, гледам си Лудогорец от 1982-83 година..какво Борово,какво Левски , или ЦСКА, какви 5 лева ???
И във в Група съм по гледал, но по известни причини не съм в града от доста време, това стига ли ти ?
Точно тогава ( 80-те години на 20 век) сме играли за чест...и сме били и двата бургаски отбора на почивки , а през 1999 и в Бургас - 1:0 пред 8-10 000 зрители. Къде ви е публиката от тези години да питам ???
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

nasko75

Мнениеот nasko75 » 28 окт 2012 01:03

snakebite написа:
nasko75 написа:

Каква 2000 бе пич, гледам си Лудогорец от 1982-83 година..какво Борово,какво Левски , или ЦСКА, какви 5 лева ???
И във в Група съм по гледал, но по известни причини не съм в града от доста време, това стига ли ти ?
Точно тогава ( 80-те години на 20 век) сме играли за чест...и сме били и двата бургаски отбора на почивки , а през 1999 и в Бургас - 1:0 пред 8-10 000 зрители. Къде ви е публиката от тези години да питам ???

Ти нормален ли си бе? дай си мейла и да ти пратя снимките от бургаското дерби (че са ми на работа) и други мачове, за да видиш къде ни е публиката
само капацитета на стадион Черноморец е колкото населението на вашия град
и къде сте били и двата бургаски отбора, че не се сещам???? като се събуди, майка ти готвеше ли???
щом гледаш Лудогорец от 1982 година, значи си по-малък от мене...но все пак си на сериозна възраст, слагай компреси на горещото чело...за твое добро е

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 окт 2012 01:05

nasko75 написа:
snakebite написа:
nasko75 написа:

Ти нормален ли си бе? дай си мейла и да ти пратя снимките от бургаското дерби (че са ми на работа) и други мачове, за да видиш къде ни е публиката
само капацитета на стадион Черноморец е колкото населението на вашия град

Ето ти малко, мачове..
11 кръг – 12.10.1986 Нефтохимик – Лудогорец 1:1
30 кръг – 18.04. 1987 Лудогорец – Нефтохимик 3:0
20 кръг – 21.02.1988 Лудогорец – Нефтохимик 2:0
14 кръг – 06.11.1988 Лудогорец – Черноморец Бургас 1:0
3 кръг – 22.08.1998 Антибиотик-Лудогорец - Черноморец (Бургас) 2:0
18 кръг – 13.03.1999 г. Черноморец (Бургас) - Антибиотик-Лудогорец 0:1
Естествено има и загуби в Бургас - една от Нефтохимик и една от Черноморец ;)

сезон 1985/86 черноморец също е Б група, но нямам резултатите оттам..Със сигурност в Разград ви бихме тогава
А пред това до сезон 1983/84 бяхме в различни групи !

Нали това казвам ..къде ви публиката оттогава - сега. Това че не си разбрал си е твой проблем
Последна промяна от snakebite на 28 окт 2012 01:18, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Pldatanasbg
Контакти:

Мнениеот Pldatanasbg » 28 окт 2012 01:05

hijack1 написа:

Как пък видя затъването след като си гледал едва 1 мач и то срещу вас в Пловдив. Извинявай ама това "спряха им качествения зоб" звучи абсурдно като довод.

Братле самият факт, че баберици без подготовка събрани от кол и въже вкараха два изтърваха оше минимум пет 100%-ви е показателен освен това резултата те лъже..вероятно си мислиш че се е играло на една врата ама не както е такъв така и можеше да е равен или победа за нас.......Аз за зобя съм убеден.....как тата става в мача с ЦСКА от 2:0 става 2:2 замалко да ги биете дебре че съдята ги спаси ...това за последните 15 минути Галчев го дадоха в близък план ...ами той умираше ле...и после ЦСКА ги хванаха С ДОПИНГ!!!!!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 окт 2012 01:08

Всъщност може и да си прав. Или са сменили зоба или подготовката. Днес не бяха толкоз бързи и свежи. :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Pldatanasbg
Контакти:

Мнениеот Pldatanasbg » 28 окт 2012 01:16

subzero написа:

Всъщност може и да си прав. Или са сменили зоба или подготовката. Днес не бяха толкоз бързи и свежи. :roll:

Е ти сега ше ги изкараш че са открили топлата вода ( начини за подготовка ) аиде аде само с това не става виж, че някои "легенди" в спорта гърмят заради допинга Мериан Дожнс оня колоездача.... ами Фелбс Тоя е подвижна менделеева таблица

Върни се в “Лудогорец”