ОщеОтДете написа:шивача написа:ОщеОтДете написа:Ей направо съм бесен !!! -.- мислех, че това ше е супер яко гостуване, а по-ядосан скоро не съм си идвал от мач! ЗАЩО ТРЯБВА ДА БИЕМ, ЗА ДА ВИКАТЕ!? КАК ДА СЕ НАХЪСАТ ТИЯ ИГРАЧИ, КАТО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ?! БЕЗДУШНИЦИ!!!!!!
нормално е да има хора, които идват в сектора, щото се притесняват да седнат при домакинската публика, нормално е и да не знаят всичките песни. Къде да седне фенът от Карлово, който не е ултрас, но пътува с тях, за да си види любимците? Просто няма място за ядосване. Ако е на Армията-да, но като гости е по-различно, хората нямат избор
А бе, ей, гаджето 1 път я откарах на мач и запомни половината песни! Имали желание, има и начин! Такива не на мене, много пъти могат да викат с нас! Няма да ги заболи гърлото, нали са големи мъже?! Путките викат по силно от вас, смешки! Кур за семкарите!
Аз съм ''За'' да пее целият стадион,но никой няма право да държи сметка на другия какво да прави!Ако на някой не му харесва нещо,отива на друго място и готово!