X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|

Мнениеот delqnski47 » 27 окт 2012 23:14

ОщеОтДете написа:
шивача написа:
ОщеОтДете написа:Ей направо съм бесен !!! -.- мислех, че това ше е супер яко гостуване, а по-ядосан скоро не съм си идвал от мач! ЗАЩО ТРЯБВА ДА БИЕМ, ЗА ДА ВИКАТЕ!? КАК ДА СЕ НАХЪСАТ ТИЯ ИГРАЧИ, КАТО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ?! БЕЗДУШНИЦИ!!!!!!

нормално е да има хора, които идват в сектора, щото се притесняват да седнат при домакинската публика, нормално е и да не знаят всичките песни. Къде да седне фенът от Карлово, който не е ултрас, но пътува с тях, за да си види любимците? Просто няма място за ядосване. Ако е на Армията-да, но като гости е по-различно, хората нямат избор ;)

А бе, ей, гаджето 1 път я откарах на мач и запомни половината песни! Имали желание, има и начин! Такива не на мене, много пъти могат да викат с нас! Няма да ги заболи гърлото, нали са големи мъже?! Путките викат по силно от вас, смешки! Кур за семкарите!

Аз съм ''За'' да пее целият стадион,но никой няма право да държи сметка на другия какво да прави!Ако на някой не му харесва нещо,отива на друго място и готово!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 27 окт 2012 23:18

ОщеОтДете написа:гадни семкари!!!! писна ми от вас еййй!!! на гостувания, както и в сектор "Г" се ходи да се пее!!!! Баси хората.... едни и същи всеки път дерем гърла, какво търсите в нашата агитка като не пеете бе?! Иначе, много лошо впечатление ми направи публиката на Ботев... евала, че събрахте толкова много хора, но загубихте моето уважение като публика.

на кой му дреме за твоето мнение? Губим го щото цял живот не можете да се съберете толкова на село? и вие и говедата ме дразните с подпираните от цялата държавна гадни отборчета :) айдеее спука ви се балона, нали Платини щеше да вкарва 20 гола? нещо май сте на 4 място??? и вземете да пеете малко :idea:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 окт 2012 23:22

fungus написа:
ОщеОтДете написа:гадни семкари!!!! писна ми от вас еййй!!! на гостувания, както и в сектор "Г" се ходи да се пее!!!! Баси хората.... едни и същи всеки път дерем гърла, какво търсите в нашата агитка като не пеете бе?! Иначе, много лошо впечатление ми направи публиката на Ботев... евала, че събрахте толкова много хора, но загубихте моето уважение като публика.

на кой му дреме за твоето мнение? и вие и говедата ме дразните с подпираните от цялата държавна гадни отборчета :) айдеее спука ви се балона, нали платени щеше да вкарва 20 гола? нещо май сте на 4 място??? и вземете да пеете малко :idea:

аз пък си спомням, че вие щяхте да ни смажете? добре че скоро сте гледали "опълченците на шипка"-то тела летяха, заслони, удари с боца посока земното претегляне, чуване на стъпки.......а Платини ви чупи кръстовете-играч на мача!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 27 окт 2012 23:30

1912plovdiv написа:Слабо второ полувреме за нас, спор няма, като за отбор на 3 месеца няма от какво да сме недоволни и единственото сигурно нещо е че със всеки изминат мач ще ставаме все по-силни.

ЦСКА никак не са слаби, много добър мач на Платини.

Вие сте отбор на 3 месеца, ние сме отбор на един месец !!!! Никой не го споменава това !!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 окт 2012 23:36

абе супер мач си стана...а някой ни предричаха две загуби в отминалите два кръга, а за малко две победи.....

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 27 окт 2012 23:38

Beck's написа:
1912plovdiv написа:Слабо второ полувреме за нас, спор няма, като за отбор на 3 месеца няма от какво да сме недоволни и единственото сигурно нещо е че със всеки изминат мач ще ставаме все по-силни.

ЦСКА никак не са слаби, много добър мач на Платини.

Вие сте отбор на 3 месеца, ние сме отбор на един месец !!!! Никой не го споменава това !!!!

Айде бееее ? и нали щяхте да ни мачкате? голямата класа, големият Платини къде бяха??? Нещо и 1000 човека в Пловдив след победа в дербито ви- слабичко май?

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 27 окт 2012 23:40

В Сектор "Г" се пее винаги! Не говоря само за днес, говоря като цяло - в сектор "Г" на всеки мач има семкари!

Много правилно каза човека на микрофона - ние ли ще помагаме на отбора да бие, или той като бие тогава ще викаме?!

Лека вечер.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 окт 2012 23:42

fungus, кой ви е говорил за мачкане, вие сте филмираните, дето щяхте да ни биете с разлика, че и разгроми чак, а то -опълчение :oops: а ако Платини не ти е харесал, вашите и за маалата не стават!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 окт 2012 00:26

шивача написа:
fungus написа:нашите не ги коментирам, щото вие се дъхахте навсякъде и правихте свирки на бфс да ви картотекират тоя и оня и накрая квоооооооо?

накрая 1-1, като играта беше 60/40 за нас....и това с бфс е смешно, щото точно те ни ебават от години, затова Мишел чак сега го "пуснаха"

Нали трябваше да мине мача с Левски...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 28 окт 2012 00:30

ае ае, ако не са Левски ще сте вие. редувате се през петилетка :) не се правете на света вода. същите сте

Върни се в “ЦСКА”