Играч на мача, в мачовете на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Играч на мача, в мачовете на Черно Море

Мнениеот зеления » 09 окт 2012 10:29

Ron Jeremy написа:
зеления написа:1.Георги Китанов - въпреки левашкия гол, но нека да не забравяме неговите 17 г.

такава глупост може да напише само някой , който никога не се е събличал по физическо

:lol: :lol: :lol: Разсмя ме.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 09 окт 2012 17:37

ShooterMan написа:За Стаменчо няма какво да говорим,няма какво да коментирам селски футболисти,които даже не могат да се докопат до топката.Зимата...да го няма,а покрай него крушите да си обират и Мечката Янев,Симеонов,Попов,Дечев,а ако не си подобрят формата и Паломино+Божилов.

Божилов?! Най-добрия ни футболист в повечето мачове .. Ивелин Янев? Защото сме пренатупани от леви бекове може би? Марто Дечев също не е лош в дефанзивен план, центриранията му са куци, но не това е работата на десния бек. Стамен Ангелов прави не лоши включвания, но тука Ви разбирам .. просто защото идва от Нефтохимик, ако беше 32+ годишен играл в Турция или Холандия дълги години, щеше да е звезда за Вас, но нали е от Нефтохимик .. не става. За останалите съм съгласен, че не стават .. (Симеонов и Попов), Паломино има много голям потенциал, но може и да не му се играе за Нас вече ..

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 окт 2012 00:13

Абе чудя се Дани Г,ти гледал ли си изобщо мачове на Морето този сезон?Абе човек,Дечев и Янев освен,че нищо не умеят напред и отзад са пълна трагедия,топките ги прескачат,противниковите крила ги правят пияни моркови,разминават ги като крайпътни дървета!Има ли тука и други на моето мнение,че тези двамата нямат място в Черно Море повече?Детелин е 2 класи над Янев,дори Тошко Колев като бек беше по-стабилен от т.нар. Мечка.За Стамен Ангелов направо ме хвърли в тиквите.Това момченце къде се е включвало добре?Какво раздвижвало бе човек,той НЕ ПИПВА топката,шматка се като муха без глава,не може място да си намери,пълен шматуняк,Румен Николов,на който знаете не съм му голям фен....е класи класи над тая шматка Стамен.А Божилов го харесвах и дълго време смятах,че ще успее да стане водеща фигура в отбора,но след силната пролет на Генов,когато изтървахме 4-тото място е един от най-слабите и междудругото е назад от както при 0:1 за нас срещу Локо Сф в 85 минута от лакомия не подаде и даде мегдана на Антон Генов да си изпълни поръчката.То не са грешни пасове,то не са спирания на топката все едно в дъска се удря,хората иронично се подсмихват....време му е да си ходи,като няма мотивация вратата е широко отворена и няма нужда да чака шут в гъ*а за начална засилка.А Паломино....днес пак се е правил на мърда на тренировката и Зафето го е мъмрил,май е време мързеливците да си седнат на пейката или извън групата и да се пуска Наско Илиев,момчето има желание да играе и да се раздава(чести рожден ден му желая между другото).Но мързеливци,лешпери и посредственяци в Черно Море няма да търпя аз,или показваш качества и желание - или си отиваш.На нас ни трябват МОЖЕЩИ и ВИСОКОМОТИВИРАНИ футболисти....а коментара ти,че Стамен Ангелов не бил 32+ годишен идващ от Турция...когато някой,ама който и да е някой дойде тук и играе футбола на Кривия и направи това,което той направи за Черно Море ела ми се обади!Никой играч не е дал толкова много на отбора,всичките ни големи успехи,евроучастия и медали бяха с изключителната негова заслуга,израстването на обявените за некъдърни и куци коне Юруков и Миро Манолов - пак благодарение на Сашо Александров.Що не подскача никой срещу Росен Колев?От КОМ Берковица иде,къде е КОМ,къде е Нафтекс?Ама дойде и е от най-добрите,а не да ми се крие като мишка по терена и да не пипва топката....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 10 окт 2012 02:41

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 15:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 12 окт 2012 14:46

ма който и да е някой дойде тук и играе футбола на Кривия и направи това,което той направи за Черно Море ела ми се обади!Никой играч не е дал толкова много на отбора,всичките ни големи успехи,евроучастия и медали бяха с изключителната негова заслуга,израстването на обявените за некъдърни и куци коне Юруков и Миро Манолов - пак благодарение на Сашо Александров.

ИМА ИГРАЧ И ТОЙ Е НАПРАВИЛ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ кривия И ИМЕТО МУ Е ГЕОРГИ ИЛИЕВ
ex Popeye

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 21 окт 2012 11:12

Черно Море - Берое - 2:1 (Георги Божилов, Дончо Атанасов)

Класиране :
1.Георги Китанов - 14т.
2.Дончо Атанасов - 7т.
3.Георги Илиев - 5т.
4.Георги Божилов - 3т.

Играч на мача е Георги Китанов !

Класиране на разочарованията :
1.Християн Попов - 3т.
2.Ермес Паломино - 2т.
3.Стамен Ангелов - 1т.

Общото класиране на главната страница е обновено !

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 окт 2012 21:03

1.Еденилсон - две феноменални подавания даде и станаха 2 гола.Незаменим е за отбора ни,дано разгърне потенциала си,видяхме,че има тънко око над играта и страхотен пас,показа,че има и здрав удар с левачката.Очаквам много от Еденилсон.
2.Жори Илиев - отличен и в този мач.Много добре работеше с Еденилсон и разгръщаше атаките,направи и асистенция без егоизъм да вкара и благодарение на това мача свърши и заиграхме спокойно.Жалко,че не успя да вкара гол при онази ситуация 2-рото полувреме,когато Еденилсон го изведе очи в очи с Галев.
3.Паломино - вкара два гола,свърши си работата.То всеки щеше да ги вкара де :),но това се иска от него - голове!

Разочарования:
1.Сашо бека - отново най-слаб на терена,пропусна чист гол,само през неговата зона се пробиваше,а и правеше много грешни подавания.Никак не съм доволен.
2.Божилов-влезе,профука 2 чисти гола,направо си показа,че изобщо не трябваше да влиза.Никакъв шанс да е титуляр,изобщо не е на нивото на Жоро,Камазола и Еденилсон.

Съдията - той беше най-голямото разочарование.Определено не беше купен от Локо Сф,но завалията незнайно защо почна да ги бута брутално второто полувреме към нашата врата,а на всичкото отгоре се направи,че не видя средния пръст на Жоро Метълчето към публиката???Що за некъдърник е тоя?Един от най-слабите съдии свирил на Тича,безброй смешни отсъждания в наша вреда и то такива,които беше очевидно какво е решението...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 окт 2012 22:00

ShooterMan написа:1.Еденилсон - две феноменални подавания даде и станаха 2 гола.Незаменим е за отбора ни,дано разгърне потенциала си,видяхме,че има тънко око над играта и страхотен пас,показа,че има и здрав удар с левачката.Очаквам много от Еденилсон.
2.Жори Илиев - отличен и в този мач.Много добре работеше с Еденилсон и разгръщаше атаките,направи и асистенция без егоизъм да вкара и благодарение на това мача свърши и заиграхме спокойно.Жалко,че не успя да вкара гол при онази ситуация 2-рото полувреме,когато Еденилсон го изведе очи в очи с Галев.
3.Паломино - вкара два гола,свърши си работата.То всеки щеше да ги вкара де :),но това се иска от него - голове!

Разочарования:
1.Сашо бека - отново най-слаб на терена,пропусна чист гол,само през неговата зона се пробиваше,а и правеше много грешни подавания.Никак не съм доволен.
2.Божилов-влезе,профука 2 чисти гола,направо си показа,че изобщо не трябваше да влиза.Никакъв шанс да е титуляр,изобщо не е на нивото на Жоро,Камазола и Еденилсон.

Съдията - той беше най-голямото разочарование.Определено не беше купен от Локо Сф,но завалията незнайно защо почна да ги бута брутално второто полувреме към нашата врата,а на всичкото отгоре се направи,че не видя средния пръст на Жоро Метълчето към публиката???Що за некъдърник е тоя?Един от най-слабите съдии свирил на Тича,безброй смешни отсъждания в наша вреда и то такива,които беше очевидно какво е решението...

Много си зле понякога, вЕрвай ми. Сашо направи няколко грешки. Особено пропуска му пред гола, но какво от това. Направи и страхотни отигравания. Божилов? За малкото време, което игра направи една единствена грешка, но даде перфектния пас към Сашо.
В последно време ми прави впечатление, че ти започваш все повече и повече да се отдалечаваш от тази игра наречена футбол. Единствения ни слаб футболист беше както винаги Симеонов. И няма как да е иначе. Не може да вземаш футболист от Б, В и Я група на 28 години и да се надяваш да направи нещо смислено на терена в А група. И още нещо: днес Камазола беше, може би след Симеонов, най-слабия ни играч - въпреки потенциала си.
За Миро си прав. Аз от поне 2-3 сезона говоря, че той ще се впише идеално на десния фланг на атаката. Ама твоя любимец СЪРА с огромния си футболен капацитет реши за дясно крило да пуска всеки друг, но не и този, който ще свърши работата.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 окт 2012 23:07

Имам си мнение бе,кой е зле ще покаже бъдещето.Но както се изказах още след първия мач ще е голяма разликата с и без Еденилсон,Божилов е такъв злетак,че....дал 1 пас,УАУ,бразилеца даде 20 такива,и двата гола той ги направи.Куците коне вън от отбора.Или ще играят като Жоро и Еденилсон,или....

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 27 окт 2012 23:17

1. Паломино
2. Жоро Илиев
3. Еденилсон

Разочарования няма да пиша, но определено на Сашко не му беше силен ден. Дончо и той има още какво да покаже, а според мен има качества трябва му постоянство. Божилов и на мен не ми хареса, имаше едно добро всичко друго беше забавяне на атаката и губене на топката.

Върни се в “Черно море”