По радиото казаха, че още 8 човека са под наблюдение...
Черно Море- Локомотив София /27.10.2012г./ 16:00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море- Локомотив София /27.10.2012г./ 16:00
Докторът на отбора е приет с хепатит А в болница, дано да няма други заразени от отбора. 
Успех на Черно море.
-
ShooterMan
- Контакти:
Вярвам,че ще съмуеем да победим,но си мисля,че 3-те точки няма да променят много нещата в нашия отбор.Доказаха го 3-те взети от Берое и после се видяхме в Гоце Делчев.Не виждам нещо позитивно да иде за в бъдеще и за съжаление това е истината.И да бием,после ще ни опердаши Литекс и се връщаме в 1-ви клас,после приемаме ЦСКА и пак ще драпаме за 0:0,отиваме на Локо Пд и им подаряваме 3 точки с проследващите подигравки относно Стефан Генов.Трагичната ни игра и никаквото желание на играчите да се борят за клуба,незаинтересуваността на собственици и общественост....са гарант,че трудно можем да надскочим това което казах.Принципно да се играе мач за мач е нещо нормално,един път биеш,един път падаш,бих го приел във всяка една друга година...освен юбилейната ни,където те просто НЯМАХА право на този провал и аз лично съм безкрайно огорчен,че ни го поднесаха в типичния си стил
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Честита победа моряци.
- ralimavridov
- Контакти:
Добра победа...Надявам се,че всички "доброжелатели" на Черно Море са наблюдавали "звездния" отбор на Локо (Сф) и са си дали сметка какво означава наистина заплатаджии.Играчите на Локо са в пъти по-скъпи от тези на Морето и взимат всеки месец заплати без да побеждават.Марчо,Мечо,Илиев,Христов,Пеев и т.н не трябва да играят футбол изобщо,защото си правят гавра с футбола.Не може да подтичкваш и да чакаш Гигов да отвори кесията... 
-
ShooterMan
- Контакти:
Добра победа,но нека не се заблуждаваме,виждаме къде е Локо Сф в класирането,същото е и положението с Берое и Етър.Ние нямаме изобщо победа над стойностен отбор,а само над аутсайдери в долната част на таблицата.Има огромна разлика в отбора и играта ни когато на терена е Еденилсон.Говорели сме го,но днес и слепите го видяха.Много добър футболист,и двата гола паднаха след негови ювелирни извеждащи подавания,а ако беше вкарал и тупалката си от 30 метра щеше да е още по-добре.Много добре работят Жоро Илиев,Еденилсон и Камазола,а Миро Манолов е по-ефективен на крилото от Капитанов.Много добри впечатления продължава да оставя Детелин Димитров на левия бек,а на десния Сашо е много слаб.В защита правим много глупости,често има анархия отзад и това не ми харесва.Хубаво е,че победихме,но колко сме отбор ще се види в мачовете с ЦСКА,Литекс и Локо Пд,тези точки си бяха задължителни,а до тук се пропуснаха страшно много от другите задължителни...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Честита победа,МОРЯЦИИИ!!! Трудно се правят промени в движение.За мен-днес бяхме добре подредени (отдавна не бях го виждал).Щото и срещу аутсайдери, въпреки победите,сме били доста безпомощни.Явно и разговорът на Зафето с Паломино дава резултати.Не,не заради головете,а за цялото му поведение на терена. Дано това не е само фойерверг! Наистина ще си проличи (както отбеляза и Стрелеца) от мачовете с Литекс,ЦСКА и Локо Пд.Може пък и не всичко да е загубено! Аз вярвам! Иначе какво да правя на стадиона? Само да няма такива съдийски недоразумения като днес.Ай,МОРЯЦИИИ!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Може ли някой да ми даде линк с репортаж и да даде персонални оценки за играта на нашите момчета?
Как се представи треньора?
Имаше ли достатъчно публика, беше ли адекватна дружинката от "под козирката"???
Как се представи треньора?
Имаше ли достатъчно публика, беше ли адекватна дружинката от "под козирката"???
Всъщност си прав.
Важното е, че победихме.
Как се представиха играчите с по 2-3 думи?
Важното е, че победихме.
Как се представиха играчите с по 2-3 думи?
Честито на всички! Само да не стане така, както преди време хората са се поздравявали "Честита баня"
Иначе, лъснаха няколко факта:
- големият отсъстващ през злополучните няколко кръга бе Бергонси;
- с Еденилсон на терена изглеждаме много, много по-добре - свобода за Жоро Илиев и т.н.;
- лично аз останах впечатлен от няколкото добри отигравания на Жоро Божилов за малкото време на терена...
- все повече хора по трибуните започнаха да изричат гласно очевадни истини - липсата на инвестиции в стадион, селекция, тоалетни и т.н. Въпросът е дали някой ще ни чуе. И като ни чуе - какво ще направи
Мисля, че отборът има сили да измъкне точки от предстоящата тежка серия. В нас плюс е това, че ще играем на добри терени
Поздрави на всички съфорумници и... САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Иначе, лъснаха няколко факта:
- големият отсъстващ през злополучните няколко кръга бе Бергонси;
- с Еденилсон на терена изглеждаме много, много по-добре - свобода за Жоро Илиев и т.н.;
- лично аз останах впечатлен от няколкото добри отигравания на Жоро Божилов за малкото време на терена...
- все повече хора по трибуните започнаха да изричат гласно очевадни истини - липсата на инвестиции в стадион, селекция, тоалетни и т.н. Въпросът е дали някой ще ни чуе. И като ни чуе - какво ще направи
Мисля, че отборът има сили да измъкне точки от предстоящата тежка серия. В нас плюс е това, че ще играем на добри терени
Поздрави на всички съфорумници и... САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите