X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|
Супер, крейзитата паднаха от Черноморец !!!
- mistreated
- Контакти:
Pichichi написа:Супер, крейзитата паднаха от Черноморец !!!
Сега един хикс на Лудогорец - Левски ни устройва идеално. Да не забравяме, че Лудогорец имат да гостуват и на Ботев.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Pichichi написа:Супер, крейзитата паднаха от Черноморец !!!
Сега един хикс на Лудогорец - Левски ни устройва идеално. Да не забравяме, че Лудогорец имат да гостуват и на Ботев.
Този мач го познах на точен резултат в играта с прогнозите за мачовете от първенството!

1912plovdiv написа:Слабо второ полувреме за нас, спор няма, като за отбор на 3 месеца няма от какво да сме недоволни и единственото сигурно нещо е че със всеки изминат мач ще ставаме все по-силни.
ЦСКА никак не са слаби, много добър мач на Платини.
Не пренебрегвам отбора ви,но тия три месеца,за които говориш,са си преимущество.Нашия отбор е да два дена.Чак в тоя мач Стойчо успя да събере всичките си играчи.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Много добра игра на отбора!Страхотни публики!Съжалявам за изпуснатата победа от моя отбор,въпреки че предвид всички неща случили се последните месеци,самата игра беше важна!Надиграваме втори пореден силен противник!Оптимист съм.Само ЦСКА!
Днес времето не беше много добро, но феновете и на двата отбора бяха прекрасни.Хореографията на Ботев беше много добра!Днес очаквах троен мач, така че при така стеклите се обстоятелства и X-а не е лош.Радвам се, че присъствах и видях толкова пълен стадион.
- dreben23
- Контакти:
ЦСКА официално е в играта! Чвстито! 
[offtopic]Разград нямат голово положение днес- трудно ще повторят титла. Ще има здрава покупко-продажба от всички пред нас.
[/offtopic]

[offtopic]Разград нямат голово положение днес- трудно ще повторят титла. Ще има здрава покупко-продажба от всички пред нас.

Последна промяна от dreben23 на 27 окт 2012 20:53, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Много глупаво загубени 2 точки днес ..
- POPCORN
- Контакти:
fungus написа:Red Warrior написа:Ботев без дузпа и до утре да играеха гол нямаше да ни вкарат.
нали би, щото нямаше дузпа? ае обратно по селата1000 човека ще ми дойдат, слаба публика, никва игра нямате. човека ви го каза- отбор на 3 месеца, на 3то място, с многомилионни инвестиции в база - нека да е балон. вие си сърбате чорбата
отбор на 3 месеца какво е това оправдание?Зѝа първи път чувам такова.Преди мача Таско Тасков щеше да ви реже яко , а то какво стана и дузпа ви даде( която 100% си е имаше де) И какво се оказва?Целият жълт плач беше за нищо!ЦСКа беше по-добрият отбор на терена но просто неумението му към гола и късметяа го решиха от победата!Играчи като Родригрес и Присо нямат място в ЦСКА поне според мене!Браво на феновете на Ботев....няма какво да говорим за тях винаги са на ниво!Отбора им обаче не е кой знае какво..Аз лично очаквах много повече от тях, защото не ги бях гледал!Вашият отбор е на 3 месеца, ми нашият на колко е ?Ние имаме 9-10 човека нови цял отбор...и не на последно място да мислиме трезво..дайте да не бълнуваме за титла.играата е мноог по-важна тая година !Дано не си сменяме всеки полусезон отбора !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:fungus написа:Red Warrior написа:Ботев без дузпа и до утре да играеха гол нямаше да ни вкарат.
нали би, щото нямаше дузпа? ае обратно по селата1000 човека ще ми дойдат, слаба публика, никва игра нямате. човека ви го каза- отбор на 3 месеца, на 3то място, с многомилионни инвестиции в база - нека да е балон. вие си сърбате чорбата
отбор на 3 месеца какво е това оправдание?Зѝа първи път чувам такова.Преди мача Таско Тасков щеше да ви реже яко , а то какво стана и дузпа ви даде( която 100% си е имаше де) И какво се оказва?Целият жълт плач беше за нищо!ЦСКа беше по-добрият отбор на терена но просто неумението му към гола и късметяа го решиха от победата!Играчи като Родригрес и Присо нямат място в ЦСКА поне според мене!Браво на феновете на Ботев....няма какво да говорим за тях винаги са на ниво!Отбора им обаче не е кой знае какво..Аз лично очаквах много повече от тях, защото не ги бях гледал!Вашият отбор е на 3 месеца, ми нашият на колко е ?Ние имаме 9-10 човека нови цял отбор...и не на последно място да мислиме трезво..дайте да не бълнуваме за титла.играата е мноог по-важна тая година !Дано не си сменяме всеки полусезон отбора !
Така е и преди това съм писал, че за мен класирането не е толкова от значение колкото това отборът да изгради добър и атакуващ стил на игра!Да се направи един добър отбор, който да запази ядрото си, а не всяка година да привличаме по 10 нови и тепърва да градим..Другото важно е да се оправи Армията, за да може да приема нормално домакинствата и да се помисли по-сериозно за базата!