X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|
Анисе като го гледам и се сетя какви проблеми имахме заради него, направо... 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
ZinedineZidane написа:. Както нямахте късмет при гредите, така и изравнихте от никакво положение.
Ако това положение е "никакво", не знам кое положение е "някакво". Да ви избяга зад гърба на цялата защита и да ви вкара гол, мисля че си е чисто надиграване.
- Red Warrior
- Контакти:
Ботев без дузпа и до утре да играеха гол нямаше да ни вкарат.
Red Warrior написа:RedeviL написа:Red Warrior написа:Каква титла бе колеги? Не забравяйте, че все още живеем през ерата Титан. Ако вземем евроквота този сезон - пак ще е добре.
За титла не мога да говоря със сигурност, но мога да се хвана на бас, че Левски ще са зад нас в края на сезона!До тук имаха най-леката програма и тепърва им предстоят тежките мачове, а вече се видя, че са гола вода!
Така е. Сините другарки тепърва ще ядат дървото. На мен лично не ми се вярва Лудогорец да изпусне първото място, но все още е твърде рано да се дават прогнози. Вижда се, че два мача могат да обърнат всякакви нагласи. Стискам палци през зимата да имаме нов собственик и да направим една добра селекция. Другото Стойчо си го може.
Еми нормално е това за Лудогорец..Все пак Домуса изсипва доста пари и е логично да са те!
Red Warrior написа:Ботев без дузпа и до утре да играеха гол нямаше да ни вкарат.

...само това мога да кажа.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- mistreated
- Контакти:
mistreated написа:от mistreated на 25 Окт 2012 13:01
Аз пък не съм на мнение, че Нюанджи ще свърши по-добра работа от Сержиньо в този мач. ОК, направи хубав мач срещу Левски, донесе победата, но в Пловдив мачът ще е далеч по-различен. Определено ще ни трябват хора с повечко опит, а Сержиньо го има. Освен това е и един много добър изпълнител на статични положения. Напълно вероятно е този двубой да се реши именно от статичните.
Аз казах, ама кой да ме чуе. Изключителна грешка на Стойчо да не заложи на Сержиньо в този двубой. Толкова корнери и нито една опасност пред вратата на Ботев преди да влезе той, и сигурно поне 5-6 положения за гол след негови центрирания от влизането му в игра. Много остър, тотално надигра пазача си, с отлични влизания към центъра и добри отигравания.
Казах, че мачът ще се реши от статични положения, така и стана. Много, ама много съжалявам, че изпуснахме победата в този мач. Както и срещу Левски равностойни първи 45 минути и тотално надиграване на съперника през второто полувреме. Много ме е яд.
Ботев ме разочароваха. Очаквах много повече от тях от пазене на резултата 50 минути. Отборът им определено не заслужава мястото, на което се намира.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Red Warrior написа:Ботев без дузпа и до утре да играеха гол нямаше да ни вкарат.
нали би, щото нямаше дузпа? ае обратно по селата

- 1912plovdiv
- Контакти:
Слабо второ полувреме за нас, спор няма, като за отбор на 3 месеца няма от какво да сме недоволни и единственото сигурно нещо е че със всеки изминат мач ще ставаме все по-силни.
ЦСКА никак не са слаби, много добър мач на Платини.
ЦСКА никак не са слаби, много добър мач на Платини.
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
Udoji90 написа:stn написа:С оглед амбициите на ЦСКА за титла и добро представяне в европейските клубни турнири няма как с посредствените футболисти на Локо Пд с оглед амбициите на ЦСКА с изключение на Тасио, с амортизирания Янчев, с Платини, който се бореше резервната скамейка на Динамо Букурещ и негърчета пристигнали в клуба по програми подпомагащи бедното население на Африка да се очаква нещо повече от четвърто място. Добре, че през зимата Литекс ще продадат добрите си футболисти, за да стигне ЦСКА до Лига Европа.
Пълни глупости! Освен Родригес "посредствените футболисти на Локо Пд" се представят добре. Сержиньо и Тасио днес изработиха гола, Венков в последните 2 мача игра на постоянно високо ниво, а Кириакидис и Бенжелюн виждал ли си ги в игра, че да ги преценяваш като слаби?
Не виждам и какво имаш против африканците. Присо специално в последните 2 мача хич не беше толкова зле, колкото го изкарват всички, а и Нюаджи си е талантлив - само Анисе малко разочарова сякаш.
И защо да не може да сме по-напред от 4. място?В момента сме там, а през втория полусезон сме домакини на "Литекс", "Ботев" и "Лудогорец". "Ботев" днес ги надиграхме, така че защо да не завършим пред тях?
А мнението ти за Платини пък изобщо не си струва да го коментирам.
Стига бе човек..Присо е абсолютен неадекватник!!Като изключим че тича като муха без глава кое ти харесва в играта му?Нито подаване има, нито центриране..та той топката не може да спре пък какво остава да я отиграе!За Венков още след дербито с Левски написах, че е пет пъти по-добът от Нилсон и заслужава да е титуляр!Тасио също ми харесва засега, но Родригез е пълна дупка, дори да приемем, че е бил притеснен от дебюта си, не е нормално да прави толкова много и елементарни грешки една от които ни коства трите точки днес..За Сержиньо нямам толкова наблюдения и затова не мога да изкажа мнение за качествата му.Не казвам, че футболистите от Локо са лоши и че няма да ни свършат работа за първенството, но все пак съм склонен да се съглася с колегата, защото ако говорим за някакво надграждане и пробив в Европа трудно може да го постигнем с такива играчи..Пак казвам изключвам Тасио и Венков!
RedeviL написа:Udoji90 написа:stn написа:С оглед амбициите на ЦСКА за титла и добро представяне в европейските клубни турнири няма как с посредствените футболисти на Локо Пд с оглед амбициите на ЦСКА с изключение на Тасио, с амортизирания Янчев, с Платини, който се бореше резервната скамейка на Динамо Букурещ и негърчета пристигнали в клуба по програми подпомагащи бедното население на Африка да се очаква нещо повече от четвърто място. Добре, че през зимата Литекс ще продадат добрите си футболисти, за да стигне ЦСКА до Лига Европа.
Пълни глупости! Освен Родригес "посредствените футболисти на Локо Пд" се представят добре. Сержиньо и Тасио днес изработиха гола, Венков в последните 2 мача игра на постоянно високо ниво, а Кириакидис и Бенжелюн виждал ли си ги в игра, че да ги преценяваш като слаби?
Не виждам и какво имаш против африканците. Присо специално в последните 2 мача хич не беше толкова зле, колкото го изкарват всички, а и Нюаджи си е талантлив - само Анисе малко разочарова сякаш.
И защо да не може да сме по-напред от 4. място?В момента сме там, а през втория полусезон сме домакини на "Литекс", "Ботев" и "Лудогорец". "Ботев" днес ги надиграхме, така че защо да не завършим пред тях?
А мнението ти за Платини пък изобщо не си струва да го коментирам.
Стига бе човек..Присо е абсолютен неадекватник!!Като изключим че тича като муха без глава кое ти харесва в играта му?Нито подаване има, нито центриране..та той топката не може да спре пък какво остава да я отиграе!За Венков още след дербито с Левски написах, че е пет пъти по-добът от Нилсон и заслужава да е титуляр!Тасио също ми харесва засега, но Родригез е пълна дупка, дори да приемем, че е бил притеснен от дебюта си, не е нормално да прави толкова много и елементарни грешки една от които ни коства трите точки днес..За Сержиньо нямам толкова наблюдения и затова не мога да изкажа мнение за качествата му.Не казвам, че футболистите от Локо са лоши и че няма да ни свършат работа за първенството, но все пак съм склонен да се съглася с колегата, защото ако говорим за някакво надграждане и пробив в Европа трудно може да го постигнем с такива играчи..Пак казвам изключвам Тасио и Венков!
Присо по принцип има някакъв талант, но в главата няма никой. Прекалено е глупав и просто не знае как да използва таланта си...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]