Много пъти съм критикувал Бербатов за играта му в националния отбор, но днес Бербатов изигра голям мач и изнесе мача на гърба си. Браво!!!!
Между другото му и отмениха напълно редовен гол.
Иначе и тези който бяха нарочени за любимци на Мъри - Ил.Стоянов, Кишишев, Телкийски, Ч.Янков, Домовчийски показаха,че напълно заслужават да са в националния отбор.
Гол и 3 асистенции за Бербо!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гол и 3 асистенции за Бербо!!!
Ти и ЦСКА-р ли ме изкара (ех защо в България се смята,че има само 2 отбора) Не ми се спори,защото не ми се спами в темата за Бербо...UltraBlue написа:rzEtw написа:Трудно е да се коментира някой към когото си пристрастен,нали ?
Абе въобще не искам да те коментирам бе момче ..... че ще отнеса някой бан пак заради такива като тебКазахти- слепеца нищо не може да му отвори очите. Поне сега може да замълчиш и да не ставаш смешен
Както се казва- когато фактите говорят и боговете мълчат ..... ама явно един вид животни се имат за нещо повече.
rzEtw написа:Ти и ЦСКА-р ли ме изкара (ех защо в България се смята,че има само 2 отбора) Не ми се спори,защото не ми се спами в темата за Бербо...
Абе въобще не ме интересува какъв си ..... от думите ти ми става съвсем ясно .... айде няма да се занимавам повече ...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Добър мач на Бербатов с който показа възможностите си.Пожелавам му срещу Италия да отбележи от игрова ситуация и да бием жабарите 
Браво на Берба ,добър мач направи ,само дано не се скрие срещу Италия 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
В интерес на истината, Бербатов може много повече, но и това което показа днес е достатъчно за победа над посредствени отбори като Ч.Гора. Дано Бербо разгърне още повече от потенциала си в сряда! Майната му на класирането, с тоя късмет дето го има Р.Кийн
Но поне да покажем, че имаме отбор и не сме някакви прошляци.
Ха, сега защо не плюете Коловати ... това Ганювците сме царете на оплюванията, но за хвалене си има само определени хора
Бербо (аз съм му огромен фен) като не игра го плюхте. На Коловати не му се получаваше много играта (макар че с години не беше играл с тоя отбор) него направо го разсипахте от критики фенове от всички цветове. Сега хвалите Бербо - напълно заслужено (макар че за неговата класа може още мнооооооого повече, но нека това е едно добро начало). Един колега се престраши да похвали и Илиан. Браво колега - ти със сигурност си гледал мача без цветни очила и трезвен. Макар и стар, и вече плешив и все повече изглеждащ в гръб като като японец Коловати изигра може би най-силният си мач за националния, точно както и Барби. Да не отварям дума и че добре че влезе Мечката та обърна нещата отпред и мача просто си тръгна 
Честита хубава победа и бог да прости нелепо загиналите ни сънародници в Македония ...
Честита хубава победа и бог да прости нелепо загиналите ни сънародници в Македония ...
toti75 написа:Ха, сега защо не плюете Коловати ... това Ганювците сме царете на оплюванията, но за хвалене си има само определени хораБербо (аз съм му огромен фен) като не игра го плюхте. На Коловати не му се получаваше много играта (макар че с години не беше играл с тоя отбор) него направо го разсипахте от критики фенове от всички цветове. Сега хвалите Бербо - напълно заслужено (макар че за неговата класа може още мнооооооого повече, но нека това е едно добро начало). Един колега се престраши да похвали и Илиан. Браво колега - ти със сигурност си гледал мача без цветни очила и трезвен. Макар и стар, и вече плешив и все повече изглеждащ в гръб като като японец Коловати изигра може би най-силният си мач за националния, точно както и Барби. Да не отварям дума и че добре че влезе Мечката та обърна нещата отпред и мача просто си тръгна
Ние, ако тръгнем да даваме индивидуални оценки за всеки, трябва доста да похвалим и онзи Митко на другия край на терена
Но по принцип нападателите са тези, които бележат головете и те са в светлините на прожекторите
Голям Бербо! Поклон 
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
- delqnski47
- Контакти:
greengaga написа:delqnski47 написа:Защитавах Мъри до мача Литекс-БАТЕ!След това коренно си промених мнението за него!Ако тоя човек успее да ни класира за световното чак тогава ще го призная за добър тренер,но за сега ще си замълча!
ЧЕСТИТА ПОБЕДА[/quoТи изобщо трябва да мълчиш,защото каквото и да кажеш все е тъпо!
Ти изобщо нищо не можеш да ми кажеш!Заради такива ливипути като тебе ще има национално разделение...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.