Има много неща, с които може да се оправдават глупави грешки - умора, дискотеки малко тренировки итн. но напоследък все по-модерно у нас става да се извиняваме със условията.
След победата на нашите днес с игра, която едва ли може да успокои всички фенове на футбола и с резултат, който спокойно може да влезе в антилогиката на спорта, един ръководител на футбола у нас каза, че ВЯТЪРА е виновен за слабата продукция през първото полувреме. Изпусна да спомене и факта, че цяло полувреме нашите защитници бяхя с 2 сантиметра по-ниски, заради липсата на трева в полето пред Иванков.
Докога ще оправдаваме елементарните грешки на футболистите ни с неща, за които в професионалния футбол не би следвало да става въобще дума? И докага липсата на класа под понятието синхрон, ще се извинява с прогнозата.
Време е в България да се спре с глупавите изказвания и да почне да се работи по европейски, за да не се стигне до там да молим ФИФА и УЕФА да играем в зала, защото условията там са постоянни.
Какви бяха според вас причините за изключително слабото първо полувреме днес. Защото на мача в Торино такъв тип игра ще е самоубийствена?
За вятъра, тревата и класата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
За вятъра, тревата и класата
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: За вятъра, тревата и класата
Скованост от задължителната победа.това е причината нашите да се гипсират първото полувреме
ако говорим миличко, може да му се каже подценяване на съперника,
ако обаче го погледнем през призмата на съвременния футбол, то трябва да се говори по-грубичко за треньорчето на отборчето!
ако обаче го погледнем през призмата на съвременния футбол, то трябва да се говори по-грубичко за треньорчето на отборчето!

Lyubooo написа:ако говорим миличко, може да му се каже подценяване на съперника,
И след 4-1 пак недоволно

ЕМИЛ написа:Lyubooo написа:ако говорим миличко, може да му се каже подценяване на съперника,
И след 4-1 пак недоволно![]()
Ти от играта ли си доволен или от късмета през първото полувреме
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Аз незнам за нашата класа, но другите отбори от нашата група са адски късметлии......Ейре, като класа и игра ги видяхме, че не струват и можим да ги бием, но......
Вадят някакви голове в 80мин и в продълженията.Италия и те в продължение биха единия мач.За нашо съжаление дадоха измислен червен на италианците в мача им с Ейре и хиксираха
Грузия - най-слабите от групата ни надиграха и можеха да ни бият...и само заради един мач няма да отидем на бараж...
Ирландците, като им се падне отбор от ранга на Хърватия или Швеция ще се радвам какво ще се случи 

Последна промяна от Empty на 06 сеп 2009 00:26, променено общо 1 път.
Що дрънкате глупости бе? Къде бяхте "червени специалисти", когато с горе- долу същите футболисти " биехме " наред Черна гора, Сърбия, Грузия ? С нашето велико първенство, с игачи, които в чужбина са резерви или дълго време са били контузени какво трябва да направим? Ние да не сме Италия или Германия, имахме едно незабравимо лято на 94-а, с което си ударихме тавана на възможностите и до там. Като футболна нация сме почти сред джуджетата, това е жестоката реалност, престанете със злобата и неуместното критикарство. Когато някой от вас постигне като треньор макар и половината от успехите на Мъри- нека да излезе и да го критикува. 

Ако ние се оплакваме от липса на късмет... С Черна гора гол в 90тата, шанс срещу Италия, уникален късмет в Грузия, автогол в 80тата мин срещу ЕЙРЕ. И след днешното първо полувреме ми е трудно да повярвам, че и ние не сме късметлии
ros написа:Ако ние се оплакваме от липса на късмет... С Черна гора гол в 90тата, шанс срещу Италия, уникален късмет в Грузия, автогол в 80тата мин срещу ЕЙРЕ. И след днешното първо полувреме ми е трудно да повярвам, че и ние не сме късметлии
Е да ама техния късмет носи 3 точки, а нашия 1

Последна промяна от Empty на 06 сеп 2009 00:34, променено общо 1 път.
mike28 написа:Що дрънкате глупости бе? Къде бяхте "червени специалисти", когато с горе- долу същите футболисти " биехме " наред Черна гора, Сърбия, Грузия ? С нашето велико първенство, с игачи, които в чужбина са резерви или дълго време са били контузени какво трябва да направим? Ние да не сме Италия или Германия, имахме едно незабравимо лято на 94-а, с което си ударихме тавана на възможностите и до там. Като футболна нация сме почти сред джуджетата, това е жестоката реалност, престанете със злобата и неуместното критикарство. Когато някой от вас постигне като треньор макар и половината от успехите на Мъри- нека да излезе и да го критикува.
нещо не сме се разбрали. Упрека ми е към изказванията на Наско Сираков. Не може някак си. Не е редно пред камери да кажеш че вятъра ти е виновен.
Естествено, че всички отбори правят елементарни грешки, но ги анализират и се стремят да не ги правят повече. Ние ще гоним ВЯТЪРА от стадиота. ПРОСТО Е НЕСЕРИОЗНО...