Проблем с ПЕС 13
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Проблем с ПЕС 13
Инсталирах си играта и всичко си върви, но когато влезна в "Game Plan" веднага ме изхвъля и изписва "PES 13 has stopped working". Доста е кофти така, защото не мога да си наглася системата и извършвам смени. Ако някой знае някакво решение на проблема ще му бъда много благодарен.

- dreben23
- Контакти:
Re: Проблем с ПЕС 13
Ако бях я играл, щях да ти помогна на драго сърце, но не съм.
Помогнете му на човека, който я играе!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- red_HOOLIGANS
- Контакти:
Играя я играта всеки ден,ама такъв проблем съм нямал.Ако имаш регистрация в Замунда питай ги и тях дали не могат ти помогнат.
red_HOOLIGANS написа:Играя я играта всеки ден,ама такъв проблем съм нямал.Ако имаш регистрация в Замунда питай ги и тях дали не могат ти помогнат.
Къде ли не питах ама...

Nask0 написа:Инсталирах си играта и всичко си върви, но когато влезна в "Game Plan" веднага ме изхвъля и изписва "PES 13 has stopped working". Доста е кофти така, защото не мога да си наглася системата и извършвам смени. Ако някой знае някакво решение на проблема ще му бъда много благодарен.
Имам я от 1,5 месеца и върви перфектно.Според мен това не е от играта , а някъква несъвместимост с компютъра ти.
Пробвай на http://www.systemrequirementslab.com/cyri. Сайтът ще провери дали играта е съвместима със системата ти. Ако и това не помогне, питай Станишев, нали го избраха за шеф на ПЕС.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
Върни се в “Игри и забавления”