Хепатит "А" в "Черно море"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Re: Хепатит "А" в "Черно море"

Мнениеот stoyan_17 » 26 окт 2012 21:55

W84me написа:
ralimavridov написа:
W84me написа:Братовчедка ми и мъжа и са едни от пострадалите, готвачи и сервитьорки са пострадали също... Приетите в болницата са около 20.

В кое заведение са били?

Не знам, не съм я питал, защото изобщо не е добре. Някъде около "Вила Рома".

Рапонги!
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 26 окт 2012 22:07

Много интересно,защото ако са били до "Вила Рома",заведение което може да събере 180 човека е единствено "Хоризонт"... :o

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 26 окт 2012 22:10

Лоша работа, дано се оправят хората.

И какво сега ше има ли мач, нема ли да има ? :roll:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 26 окт 2012 22:37

Най-напред - жалко за пострадалите хора!!! Дано имат късмет!
Ако дори и един футболист от "Черно море" пострада - това ще е върхът на безотговорността, резултат на безотговорната и НЕПРОФЕСИОНАЛНА работа в любимия ми клуб от известно време насам... Скоро научих няколко факта за дейиността на т.нар. лекар, от които, меко казано, ми падна шапката :o "Нашето момче" все още не е дипломиран доктор, появява се епизодично на стадиона, а върхът е на мача с "Ботев" (Пловдив)! Докторчето отсъства, защото в този ден е на сватба :(
Останалото е мълчание...

P.S. За мразещите Стефан Генов: докато Съра беше наш (подчертавам НАШ) треньор, лично се е свързал с хора от "Локо" (Пд), за да издейства инжекции за Жоро Китанов
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 окт 2012 22:41

rodman написа:Най-напред - жалко за пострадалите хора!!! Дано имат късмет!
Ако дори и един футболист от "Черно море" пострада - това ще е върхът на безотговорността, резултат на безотговорната и НЕПРОФЕСИОНАЛНА работа в любимия ми клуб от известно време насам... Скоро научих няколко факта за дейиността на т.нар. лекар, от които, меко казано, ми падна шапката :o "Нашето момче" все още не е дипломиран доктор, появява се епизодично на стадиона, а върхът е на мача с "Ботев" (Пловдив)! Докторчето отсъства, защото в този ден е на сватба :(
Останалото е мълчание...

P.S. За мразещите Стефан Генов: докато Съра беше наш (подчертавам НАШ) треньор, лично се е свързал с хора от "Локо" (Пд), за да издейства инжекции за Жоро Китанов

Докторчето е специализант, наистина се явява само на мачовете. Понякога го пращат и на юношите под моста. Онзиден гледах тренировка на отбора на ст."Младост".По начина им на трениране, ако не знаех че това е ЧМ щях да си помисля, че е някой селски отбор...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 окт 2012 11:53

ще плачем за Стефан Генов май :mrgreen:

все пак неслучайно сме се заразили с хепатит А ...понеже все още сме в А група, ама като гледам може да е и за последно :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 окт 2012 14:00

Сватбата е била на някой си Несторов, от ТИМ, бивш общински съветник и директор на театъра.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Черно море”