СУПЕР БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: СУПЕР БЪЛГАРИЯ

Мнениеот petrof » 05 сеп 2009 23:12

Добър мач направиха нашите, какво повече искате? А пък италианците горките са толкова слаби, че при малко късмет може да ги бием. Като гледам мненията обаче доста хора не се радват на убедителната ни победа. Егати българите сте... Абе мрънкачи навсякъде, не ми се занимава с тях...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 сеп 2009 23:12

Големи разбирачи станахте бе! Ако ми покажеш и един действащ бг. треньор с поне половината от успехите (независимо дали в нашето първенство или в Европа) на Станимир Стоилов ще ти кажа ЕВАЛА. ;) Това, че последните 3 години определено не му върви по никакъв начин не умаловажава постигнатото от него. Когато някой е треньор на националния, аз го уважавам, независимо дали се казва Стоичков, Пенев, Марков, Бонев, Димитров, Младенов или Стоилов.

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 05 сеп 2009 23:14

1-2 за Ирландия.Шансовете вече са нищожни.Трябва да минем през Италия

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 сеп 2009 23:15

mike28 написа:Големи разбирачи станахте бе! Ако ми покажеш и един действащ бг. треньор с поне половината от успехите (независимо дали в нашето първенство или в Европа) на Станимир Стоилов ще ти кажа ЕВАЛА. ;) Това, че последните 3 години определено не му върви по никакъв начин не умаловажава постигнатото от него. Когато някой е треньор на националния, аз го уважавам, независимо дали се казва Стоичков, Пенев, Марков, Бонев, Димитров, Младенов или Стоилов.

Много точно изказване ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 05 сеп 2009 23:15

mike28 написа:Големи разбирачи станахте бе! Ако ми покажеш и един действащ бг. треньор с поне половината от успехите (независимо дали в нашето първенство или в Европа) на Станимир Стоилов ще ти кажа ЕВАЛА. ;) Това, че последните 3 години определено не му върви по никакъв начин не умаловажава постигнатото от него. Когато някой е треньор на националния, аз го уважавам, независимо дали се казва Стоичков, Пенев, Марков, Бонев, Димитров, Младенов или Стоилов.

Димитър Пенев,това е човека

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 сеп 2009 23:21

Сериозно? А думата действащ? Страшно много уважавам Пенев и като човек и като треньор (онези радостни мигове, които преживях лятото на 94-та никога няма да ги забравя), ала я ми спомени някакъв успех на Пената след 96-а ? Няма никакъв, не си прави труда, това прави ли го вече слаб треньор?

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 05 сеп 2009 23:23

ivaylito написа:

Димитър Пенев,това е човека

Майтапиш ли се бе пич? Чичо Митко отдавна не е за тая работа. То не че някога е бил де....
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

samo levski
Контакти:

Мнениеот samo levski » 05 сеп 2009 23:35

http://www.dnes.bg/sport/2009/09/04/kio ... otev.77155
ето и истината за слабата игра на котев или е бил прекалено навит или не му се мърда от цска

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 05 сеп 2009 23:40

Отдавна,отдавна ама я пък вие ми кажете 1 треньор след него да е направил нещо?Едно класиране на световно с Марков което си беше трагично.Истината е че само с него сме постигали нещо последните 20г,а той човек или го може или не,а той е доказал че може.На вас хареса ли ви как изглежда отбора?Празен стадион,национали които нямат никакво желание за игра(визирам 1 полувреме),вярно че през 2 заиграха по-добре обаче не трябва да забравяме 1-то,защото ако изиграем едно такова полувреме с Италия или др по-сериозен отбор сами може да ще се сетите какво ще стане.Истината е че Мъри сбърка състава и то много.Бихме,но не трябва да гледаме през розови очила,защото нещата хич не бяха розови.И ако както твърдите Пенев не е за тази работа,то спешно трябва чуждестранен треньор.Наближава европейското и не бива да експериментираме с Мъри дъли ще ни класира,видя се че е мн слаб треньор.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 сеп 2009 23:47

С Пламен Марков играхме на Европейското в Португалия, защото в квалификациите имаше за шеф- диригент Красимир Балъков, който за нещастие се отказа точно преди самото първенство. Със същия Пламен Марков- този национален, който води сега Мъри се представи доста по- трагично. Още един факт- Левски имат в момента най- добрия терен във България, именно благодарение на Мъри и на Сираков. Организацията, която сега се опитва да изгради Пенев в ЦСКА, Стоилов я беше постигнал при сините още през 2006- 2007.
В крайна сметка, когато фактите говорят, нали знаеш и кои мълчат? ;)

Върни се в “Национален отбор”