Шествие от Централна Гара преди Ботев - ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ОщеОтДете
Контакти:

Re: Шествие от Централна Гара преди Ботев - ЦСКА !

Мнениеот ОщеОтДете » 26 окт 2012 12:26

Amstel написа:Пичове, като запалянко знам колко готини са шествията, но с този маршрут наистина може да имате проблеми.
Прочетете в долните две статии, отворете maps.google.com ,вижте къде е стадионът и гарата и вижте, че единственият подходящ маршрут е по булевард "Христо Ботев", който е затворен. Друга широка улица, по която можете да минете е Богомил, но от там се излиза точно пред нашите сектори и няма да може да стане без ескорт от полицията. А
всъщност най-големият ви проблем е от самата гара. И като цяло за да е всичко нормално трябва да се договорите с полицията, каквото и да правите. Успех и нека напълним стадиона с хора подкрепящи отборите си и радващи се на играта!

http://news.plovdiv24.bg/389583.html
http://news.plovdiv24.bg/388741.html

Ще се стигне до стадиона, най-вероятно с полиция, но ще стигнем. Иначе идваме с уребда и хорео! :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 окт 2012 12:28

Пловдив е много яко място за гостуване,особено на Ботев!Уважавам ботевисти,но утре смятам да ви бием с гол-два разлика!На трибуните ще е жестоко!До утре маини!

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 26 окт 2012 12:41

BRF написа:Пловдив е много яко място за гостуване,особено на Ботев!Уважавам ботевисти,но утре смятам да ви бием с гол-два разлика!На трибуните ще е жестоко!До утре маини!

Мани мани, сънувах че падаме 1:0... ама бяхме страшно много хора :lol: :lol: То и дербито паднахме в съня ми, ама... :) На трибунтие наистина ще е жестоко!

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 26 окт 2012 12:44

Заповядайте на Колежа, колкото повече по-добре. Ние ботевистите обичаме отбора си, не мразим други. От нас проблеми няма да има, но наистина бул. Хр. Ботев е в ремонт и ще е малко трудно от там. А журналистите вместо да си измислят глупости, да дойдат на ст. Христо Ботев и да видят с очите си, как и колко се обича и подкрепя Ботев Пд.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 26 окт 2012 13:54

Добре, точно в тоя форум, дето половината са от комунист нагоре ли трябва да се пише за шествието? Те 90% от драскачите във форум ЦСКА не ходят на мачове.

П.С. Пуберите май си мислят, че като се прави шествие, задължително трябва да има бой.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Armei4eto_We
Контакти:

Мнениеот Armei4eto_We » 26 окт 2012 14:29

Със сигурност ще има провукации но се надявам ние да ни ем отвърнем защото ще стане много лошо!

Armei4eto_We
Контакти:

Мнениеот Armei4eto_We » 26 окт 2012 14:32

Щом не ходят по мачове 90% от тук защо дават мнение за ЦСКА тогава ?

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 26 окт 2012 19:06

factotum написа:Заповядайте повече, нека стане празник. Ексцесии няма да има, защото местното малцинство е страхливо, устите им са големи само в интернет. Основният булевард, свързващ Централна гара с Колежа, наистина е в ремонт, дори кръстовището на Сточна гара затварят точно в събота. Дано успеете да стигнете навреме за началото на мача и да се размажем.

А дано! Аз няма да присътвам, че съм на сватба, но този мач трябва да остане в историята. В положителния смисъл. Празник на спорта, въпреки, че футбола отдавна не е спорт а е бизнес.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 26 окт 2012 19:17

"армейци", само да не ми се върнете от Пловдив, както се върнАхте от Разград пролетис...бити и на терена, и по трибуните, с червено по нослетата :mrgreen: ...умната! :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 окт 2012 19:20

СИН_ИМПЕРАТОР написа:"армейци", само да не ми се върнете от Пловдив, както се върнАхте от Разград пролетис...бити и на терена, и по трибуните, с червено по нослетата :mrgreen: ...умната! :lol:

само бой ви е в главата на вас левскарите, споко бате ще поркаме бири с феновете на Ботев преди мача. :lol:

Върни се в “ЦСКА”