Нов парадокс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Нов парадокс!

Мнениеот tinko » 26 окт 2012 15:26

Благодарствено писмо от ОД на МВР - Ловеч бе получено в администрацията на клуба. Поводът за него е поведението на "жълто-черната" публика преди, по време и след края на двубоя срещу Литекс.
Органите на реда в града са впечатлени от спортсменското и толерантно поведение на бултрасите, за които сектора за гости и в Ловеч се оказа тесен. В писмото от полицията, публиката на Ботев е наречена "европейска" и е посочена като пример за останалите.
Любопитното в случая е, че от БФС глобиха Ботев именно заради поведението на феновете. Дори разпоредиха от Ботев да платят щетите на стадиона в Ловеч.
Ситуацията в Гоце Делчев бе същата. Органите на реда похвалиха феновете, а от БФС глобиха Ботев!
Последна промяна от tinko на 26 окт 2012 15:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Нов парадокс! Полицията в Ловеч хвали бултрасите! БФС натрес

Мнениеот Jorkorazporko » 26 окт 2012 15:33

БФСто иска да лапа кинти, затова ще ви глобяват до край! Долу мръсното БФС!

e_cvetcov
Контакти:

Re: Нов парадокс!

Мнениеот e_cvetcov » 26 окт 2012 15:38

Глобиха ни, защото няколко човека хвърлиха факлите на терена, въпреки изричното повтаряне това да не се прави.

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 26 окт 2012 15:41

Перукан и свитата около него са пълни некадърници.С всеки изминал ден затриват футбола ни.Добре е че националите играят добре.
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 окт 2012 16:05

Не съм чел какви са решенията на дисциплинарната комисия, но наказанието вероятно е за това, че хвърляхте горящи факли на терена които съсипват тревното покритие, а също така хвърлихте на терена две доста мощни пиратки ли бяха, бомби ли бяха, но си гръмнаха доста стабилно.
Хореография с факли е хубаво, но защо хвърляте върху терена (не само вие) не зная, ми оставете ги на трибуните да си изгорят и загаснат.
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 26 окт 2012 16:29

PFC Litex написа:Не съм чел какви са решенията на дисциплинарната комисия, но наказанието вероятно е за това, че хвърляхте горящи факли на терена които съсипват тревното покритие, а също така хвърлихте на терена две доста мощни пиратки ли бяха, бомби ли бяха, но си гръмнаха доста стабилно.
Хореография с факли е хубаво, но защо хвърляте върху терена (не само вие) не зная, ми оставете ги на трибуните да си изгорят и загаснат.

навсякъде има олигофрени, имаме си и ние. Тебе те е яд за терена(нормално) мен пък ме е яд ,че пълним гушите на онея толупи от БФС , а и най ме е яд, че човек който се "бърка" сериозно за Ботев е длъжен да плаща и тези пари. Ако се приеме да се взимат от фенклуба се съмнявам че ще се случи друг път. Ама няма как да стане.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 окт 2012 16:39

Наложеното наказание е правдоподобно:
За хвърлени предмети, опасни за здравето на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 3, ДК наказва ПФК"Ботев"– гр.Пловдив с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

Задължава ПФК"Ботев"– гр.Пловдив да възстанови щетите нанесени на стадиона в гр. Ловеч, съобразно чл. 38, ал.5 от ДПна БФС

Публиката си се държа нормално преди, по време и след мача, но пустия Балкански манталитет все още ни пречи.
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 26 окт 2012 17:29

Пичове, нормално е да платите щетите на стадиона - а такива щети има, дори когато не искаш да ги причиняваш. Те куките се радват, че не сте им създали работа на тях, а не, че 2000 човека са счупили половин метър ограда и изгорили 1 квадратен метър трева.

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 26 окт 2012 18:12

На мен ми прави впечатление друго. Тази информация я прочетох само в нашия сайт - няма я в гонг или някои други сайтове. Ако беше нещо грозно щяха да гръмнат всички. До колко низко е стигнала журналистиката ни!!!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 окт 2012 18:44

vanchev написа:На мен ми прави впечатление друго. Тази информация я прочетох само в нашия сайт - няма я в гонг или някои други сайтове. Ако беше нещо грозно щяха да гръмнат всички. До колко низко е стигнала журналистиката ни!!!

Нищо ново,не е ли скандално просто не се чете !
Има ли пък в заглавието и ЦСКА ,то тогава става "топновина" :)
БФС от своя страна за пореден път показва ,че са държава в държавата.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Ботев”