Янис Зику написа:Скиорили е получил картотека!!!
новото петре

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Янис Зику написа:Скиорили е получил картотека!!!
шивача написа:kamenitza написа:шивача написа:Днеска един приятел отиде да ми вземе билет за гостуващия сектор,но му казали,че ще се продават само в деня на мача.Някой да знае дали сутринта към 10 ще се продават вече?
би трябвало..ама що не ти вземе билет за б1, даже е без значение, за къде, пак ще те пуснат в агитката
Всъщност ,с билет от 6лв. не мисля ,че ще влезеш в сектора за гости ,но паживьом увидим. Ако случайно не те пуснат ,ела да си поговорим за Белащица и Браниполе![]()
За мача моята прогноза е 1х2 ,точно в този ред.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Янис Зику написа:Скиорили е получил картотека!!!
новото петрехвърлете го на майните !
Vict0ry написа:Не ми се иска да е така,но ми мирише на пародия!Според мен Ботев ще им легнат,но дано не стане така!Успех на Ботев,но всички знаем че на 4 ноември Пловдив ще е ЧЕРНО-БЯЛ!
Vict0ry написа:Не ми се иска да е така,но ми мирише на пародия!Според мен Ботев ще им легнат,но дано не стане така!Успех на Ботев,но всички знаем че на 4 ноември Пловдив ще е ЧЕРНО-БЯЛ!
publicimage написа:Vict0ry написа:Не ми се иска да е така,но ми мирише на пародия!Според мен Ботев ще им легнат,но дано не стане така!Успех на Ботев,но всички знаем че на 4 ноември Пловдив ще е ЧЕРНО-БЯЛ!
Само ако забранят цветната телевизия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта