ПОРТОЧАНОВ.3 от головете нередовни!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ПОРТОЧАНОВ.3 от головете нередовни!!

Мнениеот vaskonti » 28 сеп 2008 18:03

Абе не коментирай разни евентуални нарушения, които никой не помнивключително и ти, изкоментирай снимката по-горе. Това е положението, което предреши тоя мач! Тук щом е пуснат авантаж, трябва да се свири нарушение в полза на ЦСКА! И на фона на това ми говориш, че съдията подпрял ЦСКА! Няма такава наглост просто...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 28 сеп 2008 18:38

vaskonti написа:Абе не коментирай разни евентуални нарушения, които никой не помнивключително и ти, изкоментирай снимката по-горе. Това е положението, което предреши тоя мач! Тук щом е пуснат авантаж, трябва да се свири нарушение в полза на ЦСКА! И на фона на това ми говориш, че съдията подпрял ЦСКА! Няма такава наглост просто...

Абе,ходи си в лудницата,нали до неделя вечерта ви пускат!?Такова подпиране няма,НАИСТИНА!!!!!Двата ви гола са нередовни-първия от ЗАСАДА,а втория от измислен фаул/реално имаше ТЪЧ!!!/Колкото до гола на Пирин-ЧИСТА ДУЗПА!!!Авантажа беше втори/не съвсем сполучлив/ вариант,но за игра с ръка при положение,че вашия го секири отзад, е смешно да се говори!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 сеп 2008 19:12

levski4 написа:
vaskonti написа:Абе не коментирай разни евентуални нарушения, които никой не помнивключително и ти, изкоментирай снимката по-горе. Това е положението, което предреши тоя мач! Тук щом е пуснат авантаж, трябва да се свири нарушение в полза на ЦСКА! И на фона на това ми говориш, че съдията подпрял ЦСКА! Няма такава наглост просто...

Абе,ходи си в лудницата,нали до неделя вечерта ви пускат!?Такова подпиране няма,НАИСТИНА!!!!!Двата ви гола са нередовни-първия от ЗАСАДА,а втория от измислен фаул/реално имаше ТЪЧ!!!/Колкото до гола на Пирин-ЧИСТА ДУЗПА!!!Авантажа беше втори/не съвсем сполучлив/ вариант,но за игра с ръка при положение,че вашия го секири отзад, е смешно да се говори!

Ми аз на подпиране му викам когато например се свири дузпа за игра с глава, когато вратаря е прегазен и гола е зачетен, въпреки че освен този фаул не се отсъжда и чиста засада в това положение, когато няколко пъти съдиите се извиняват на другите отбори(видях, че има дузпа ама какво ми стана...), че ги е ощетил именно срещу отбора на...познай кой отбор?
Абе пич, като има дузпа що не я свири? Щото пуска авантаж, нали? Е като пуска авантаж няма нарушение след това, така ли! Абе като на малоумен обяснявам едно и също и пак не вдяваш! Няма как едновременно да даде дузпа и да пусне авантаж! Или едното или другото! Успяваш ли да вденеш или не? Май не...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Футбол - България”