X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот tsonpen » 25 окт 2012 23:15

subzero написа:Аз винаги съм бил ЗА такива изживявания. За мен ходенето на Лазур е положителна емоция заради приятелите,отбора и настроението,независимо от развоя на мача. Този мач,както и тези с ЦСКА имат малко по-различен заряд за нас. Вече. ;) Загубата лично за мен ще бъде жесток удар. А победата ще е равна на титла,почти. Преди година вероятно щях да отида на стадиона настроен за положителни емоции. Вероятно щяхме да пием бира с феновете на Лудогорец. Сега се готвим за война. И нямаме нужното отношение за бира.
Само да попитам...Ако съдията на шампионския ви мач с ЦСКА беше свирил дузпа като на Марселиньо срещу нас и мача беше 1:1,дали щяхте да мълчите ??? Защото извинявай,но не можеш да ме убедиш,че ги надиграхте. ;)

Каква война ??? :o
За да воюваш трябва да имаш враг, който да иска да воюва с теб. Аз не виждам измежду нас някой да иска да воюва с вас! Не тръгвайте по пътя на някои фенове на ЦСКА, които дойдоха в Разград за война, след като никой не искаше да воюва с тях. Но те си намериха, че и бой ядоха, че и реваха после и кродилски сълзи рониха.
Правете каквото искате! Аз този мач няма да го вземам навътре, защото всичко е възможно.
На въпроса ти - сигурно няма да повярваш, но щяхме да приемем такава дузпа. Коментари щеше да има, можеше и клубът да протестира, но феновете тук винаги сме били достатъчно критични към отбора. Ако си чел коментарите след мачовете с Динамо Загреб щеше да го знаеш.
Лудогорец надигра ЦСКА тотално през първото полувреме. През второто беше различно. Нещата не са прости в оня мач, но да не се връщаме на него!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 окт 2012 23:21

tsonpen написа:Каква война ??? :o
За да воюваш трябва да имаш враг, който да иска да воюва с теб. Аз не виждам измежду нас някой да иска да воюва с вас! Не тръгвайте по пътя на някои фенове на ЦСКА, които дойдоха в Разград за война, след като никой не искаше да воюва с тях. Но те си намериха, че и бой ядоха, че и реваха после и кродилски сълзи рониха.
Правете каквото искате! Аз този мач няма да го вземам навътре, защото всичко е възможно.
На въпроса ти - сигурно няма да повярваш, но щяхме да приемем такава дузпа. Коментари щеше да има, можеше и клубът да протестира, но феновете тук винаги сме били достатъчно критични към отбора. Ако си чел коментарите след мачовете с Динамо Загреб щеше да го знаеш.
Лудогорец надигра ЦСКА тотално през първото полувреме. През второто беше различно. Нещата не са прости в оня мач, но да не се връщаме на него!

Не вярвам да се стигне до проблеми. Ние сме малко по-различна публика. Разбира се,ако няма провокации. ;) И не,не вярвам. Още щяхте да ревете при подобна дузпа. Малко рев ли беше от съдията в Загреб ?? И още го говорите. Не всички,де. И то при положение,че човека няма едно грешно отсъждане. Всъщност едно има. Ръката на Марселиньо. Както и да е. Излишно е да спорим.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 окт 2012 23:29

subzero написа:[ Малко рев ли беше от съдията в Загреб ?? И още го говорите. Не всички,де. И то при положение,че човека няма едно грешно отсъждане. Всъщност едно има. Ръката на Марселиньо. Както и да е. Излишно е да спорим.

Съдията не видя ръката на Марселиньо. Иначе нямаше да пропусне.
Аз не мисля, че съдиите на двата мача с Динамо Загреб свириха добре. Мисля, че направиха явни грешки и то в полза на абонирания за ШЛ отбор. Обаче не рева от тях! Не обяснявам с тях загубата. Не бяха чак такъв фактор, че да не можем да ги прескочим. Сами се бихме, като в същото време показахме, че сме изненадващо силни.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 окт 2012 23:34

tsonpen написа:
subzero написа:[ Малко рев ли беше от съдията в Загреб ?? И още го говорите. Не всички,де. И то при положение,че човека няма едно грешно отсъждане. Всъщност едно има. Ръката на Марселиньо. Както и да е. Излишно е да спорим.

Съдията не видя ръката на Марселиньо. Иначе нямаше да пропусне.
Аз не мисля, че съдиите на двата мача с Динамо Загреб свириха добре. Мисля, че направиха явни грешки и то в полза на абонирания за ШЛ отбор. Обаче не рева от тях! Не обяснявам с тях загубата. Не бяха чак такъв фактор, че да не можем да ги прескочим. Сами се бихме, като в същото време показахме, че сме изненадващо силни.

Такааа,значи в единия случай съдията прави умишлени грешки в полза на абонирания отбор,а в другия не прави ?? Що ?? Щот Лудогорец не е абониран или щото Черноморец е гранд ?? Ми ако Домусчиев си е платил абонамента няколко кръга преди това ??

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 окт 2012 23:41

subzero написа:Такааа,значи в единия случай съдията прави умишлени грешки в полза на абонирания отбор,а в другия не прави ?? Що ?? Щот Лудогорец не е абониран или щото Черноморец е гранд ?? Ми ако Домусчиев си е платил абонамента няколко кръга преди това ??

Кратко и ясно - не съм видял тенденциозност в мача с вас.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 окт 2012 23:42

tsonpen написа:
subzero написа:Такааа,значи в единия случай съдията прави умишлени грешки в полза на абонирания отбор,а в другия не прави ?? Що ?? Щот Лудогорец не е абониран или щото Черноморец е гранд ?? Ми ако Домусчиев си е платил абонамента няколко кръга преди това ??

Кратко и ясно - не съм видял тенденциозност в мача с вас.

Аз пък на мачовете ви с Динамо. ;) :mrgreen:
Влязохме в баси лабиринта. Ужасно ми се спи,а утре ме чака много работа(надявам се). :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 окт 2012 11:36

nedko написа:
BRF написа:[Аз се радвам на ОТБОРА ви!Щастлив съм,че го има!Аз искам добър български футбол с повече силни отбори!Организационно сте добре и това си личи!Пооправили сте си стадиона и това го видях!Инвестирали сте в школа,това го чух!
Не понасям арогантното отношение на благодетеля ви!
Не понасям вашето(хората в този форум)отношение към всички други!Държите се все едно сте някакви меценати във футбола и може да учите другите как да бъдат фенове!Отборът ви е добър,но не е кой знае какво,това че изпъква на общата посредственност не е знак за голяма класа!Класата ви пролича в ЕКТ!Там е важен резултата!
Вие като фенове още нищо не сте видели!Някаква си шампионска титла-браво и кво?
През цялото време с комуникацията с вас не си променям тази теза.За мен отдавна мина времето,когато гледах с "червени очила" и не се вслушвах в други фенове!Знам,че в момента пак си губя времето,защото пас ще бъда криворазбран,но един от вас да прогледне пак добре!Със здраве!

Първите два реда ми харесаха, стига да ги казваш с чиста съвест.
От там нататък не бих се съгласил с теб.
Аз също не понасям Титаните, но не те ям заради това.
Не понасям твоето отношение към хората от нашия подфорум, много пъти сме ти го казвали, но ти пак продължаваш да ни ядеш.Нито сме меценати, нито искаме да поучаваме другите - ние сме фенове, които ценим и обичаме отбора си.
Определено комуникацията между теб и нас е проблемна - получава се така, все едно спорим с радиоточка.
Действително си губиш времето, гледайки от твоята камбанария, няма как да видиш това, което виждаме ние! Със здраве и от мен!

Защо да не го казвам с чиста съвест?За да ви се харесам ли?Не целя това!
Написах,че не понасям собственика ви,което не означава,че харесвам нашите!Даже напротив!Както виждаш разделил съм нещата и не ви приравнявам с неговите действия!Когато обаче подкрепяте неща,който той върши и смятам за ненормални,тогава взимам отношение и за вашите думи!Най-фрапантния случай е с организирания побой над фенове на ЦСКА от платени професионални бойци!Е това не го приемам и пак ще кажа същото,че това са мутренски методи!
Никога не съм омаловажавал вашия отбор,даже смятам,че е добър!Но той е добър,защото другите са прекалено слаби!Никога не съм ви коментирал победите,а се намесвам като засегнете моя отбор!Последния път дадох обоснована прогноза за мача ви във Враца на базата на миналогодишния такъв!Писах,че ще ви трябва късмет като предния мач,иначе мача е равен!Оказах се абсолютно прав!Повечето от вас приеха прогнозата ми като заяждане :o !
Както и да е!Имам някаква симпатия лично към теб заради името ти!Един от най-добрите ми приятели се казва така ;) !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 окт 2012 11:41

hijack1 написа:Ти си влизаш в тоя подфорум за да провокираш и да се заяждаш, какво очакваш? Посрещане с хляб и сол?

Смяташ ли,че човек който те провокира трябва да го обиждаш?С какво те обиди изречението:Още два мача с вас!Щастлив съм!?И в живота ли постъпваш така или само в интернет пространството?Заставаш ли зад думите си като мъж с евентоалните последствия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 окт 2012 11:50

hijack1 написа:След като си играл добре може да мислиш оптимистично за бъдещи участия, но след като си паднал от вафли най-добре да си мълчиш когато става дума за евроучастия.

Какво значи да играеш добре?Това,че си загубил колко е добре?Историята помни победителите!Как са играли Дунав срещу Рома,а Ботев и Марек срещу Байерн,а ЦСКА срещу Ливърпул,Аякс или Нотингам,а Левски с Рейнджърс?Ето ти три отбора с които ЦСКА игра,НЕ загуби мач и загуби двубоя-Тулуза,Торпедо,Блякбърн!Това е повече от вашето евроучастие,но за нас си беше трагедия!
Това за вафлите,въпреки че съм наясно че това е най-срамното отпадане на ЦСКА е нелепо!Знаеш ли какво означава думата динамо :lol: ?
А това в червеното е толкова жалко и смешно,че няма какво да го коментирам!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 окт 2012 12:01

BRF написа:Последния път дадох обоснована прогноза за мача ви във Враца на базата на миналогодишния такъв!Писах,че ще ви трябва късмет като предния мач,иначе мача е равен!Оказах се абсолютно прав!Повечето от вас приеха прогнозата ми като заяждане :o !

В голямо заблуждение си! Реално причината за изравняването е грешка в един иначе перфектен играч на Лудогорец, който имаше причина да е разсеян. Медиите писаха, че семейството му е било на гости в Правец, след като отдавна не са се виждали, а той беше на пейката и в двата мача на националния отбор на Словакия.
Да твърдиш, че обосновано си познал този случаен резултат е несъстоятелно. Всеки, който е гледал мача, може да ти го каже. На база играта, коята показаха двата тима тогава, резултат 3:0 би бил по-вероятен от 1:1. Мисля, че е вярно, че врачани само два пъти влязоха в наказателното поле на Лудогорец. Жалко, че няма статистика в такива мачове за да видиш за каква разлика в класите става дума и колко е въпрос на късмет знакът в срещата.
Равенството е логично само на база статистика, защото след поредица победи неминуемо идва пропуск, дори и с неочакван отбор. Но кога ще се случи това, няма как да се уцели.

Върни се в “Лудогорец”