Изкуственият терен на Славия вече е игрище"Стоян Коцев-Кано"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Изкуственият терен на Славия вече е игрище"Стоян Коцев-Кано"

Мнениеот Hrabar » 24 окт 2012 20:47

MCMXIII написа:
Hrabar написа:[offtopic]Понеже имам наследствена слабост към Славия, имам следният въпрос, който в никакъв случай не е заяждане. След последната шампионска титла на Славия(на която съм свидетел) на Кано му беше поставена паметна плоча на входа на стадион "Славия".
Защо плочата на Кано беше свалена още приживе, поискахте ли отговорност от хората, които я свалиха? В тази връзка, каква е тази "корона" върху изконната емблема на Славия, емблемата на отборът емблема?!? Как трябва да се тълкува това?[/offtopic]

[offtopic]Плочата е свалено от лицето В.С. Относно емблемата- това е юбелейна такава за 100 годишнината на отбора. Все пак Славия съществува от царско време, та може и корона да се сложи. На мен лично ми харесва.[/offtopic]

Знам от кого беше свалена, въпроса ми беше, какво направихте по въпроса? Днес, виждаме, същият В.С. кръщава игрище на името на Кано!?!
Относно емблемата...давате ли си сметка, че хората създали Славия, едва ли биха искали да сложат корона "отгоре"? Със сигурност моят дядо, нямаше да е славист ако тази емблема беше с корона отгоре? Или по-скоро щеше да си е славист, но щеше да се възпротиви, лека му пръст. Не мислите ли, че тази корона е изкривяване на вижданията на създателите и привържениците(тогавашните) на клуба?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 окт 2012 21:04

Темата е много деликатна. Едва ли си виждал един плакат с обесен Венци на него и други. Колкото е лесно да се изгони Венци, толкова е лесно да се изгонят Борат, Гърнето и други.... за голямо съжаление.

Относно короната: Славия е отборът, който играе в рекордните 7 финала от общо 18-те сблъсъка за Царската купа, и я печели също така рекорден брой пъти - пет. Клубът е вечен притежател на най-ценното отличие в родния футбол като последен негов носител през 1943 г. Част от историята ни е това. Няма нищо общо с монархията.
П.п. Без да се заяждам, с корона е в пъти по- красиво отколкото с петолъчка ;)
П.п.п. Достатъчно спам според мен. Темата е за името на изкуственот игрище, което е кръстено на Кано. А той е голям и заслужава огромно уважение!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 24 окт 2012 21:25

MCMXIII написа:Темата е много деликатна. Едва ли си виждал един плакат с обесен Венци на него и други. Колкото е лесно да се изгони Венци, толкова е лесно да се изгонят Борат, Гърнето и други.... за голямо съжаление.

Относно короната: Славия е отборът, който играе в рекордните 7 финала от общо 18-те сблъсъка за Царската купа, и я печели също така рекорден брой пъти - пет. Клубът е вечен притежател на най-ценното отличие в родния футбол като последен негов носител през 1943 г. Част от историята ни е това. Няма нищо общо с монархията.
П.п. Без да се заяждам, с корона е в пъти по- красиво отколкото с петолъчка ;)
П.п.п. Достатъчно спам според мен. Темата е за името на изкуственот игрище, което е кръстено на Кано. А той е голям и заслужава огромно уважение!

Директно ти отговарям: преди известно време, звездата на Емил Костадинов беше задраскана. Да ти кажа, имам някакви съмнения, че цялата работа дойде от титаните, заради разправиите им с него. Е, звездата се почисти, и днес отново е на Алеята на славата. Защо вие, привържениците на Славия, не възстановихте плочата на Кано, след като всички знаем, кой я свали?
Сините са спечелили рекорден брой купи на "Съветската армия", не виждам да са сложили сърп и чук върху емблемата си.
"Короната е в пъти по-красива отколкото с петолъчка" е твое субективно мнение, в никакъв случай не те карам да слагате петолъчка върху емблемата си, а да я пазите такава, каквато е била винаги.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 окт 2012 21:35

Мисля че плочата е счупена и изхвърлена. Жалко :( Емблемата е такава за този сезон, след това се връща старата.
П.П. Това за "Левски" със сърп и чук е много яко. Струва си, да го обмислят, ама не е моя работа ;)
Приятна вечер!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 26 окт 2012 19:24

По случай вековния юбилей бяха изработени значителен брой проекти за юбилейна емблема. Изпълнителният комитет, който беше избран, за да движи нещата покрай празника, избра този модел. Процедурата е напълно демократична.

Плочата ще се върне някой ден в дома си, когато се смени портиерът на този дом.

КАНО ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Върни се в “Славия”