Привържениците на ЦСКА могат да бъдат спокойни ,срещата ще бъде ръководена от Таско Тасков (бивш юноша на ЦСКА).
Как така го върнаха в нарядите точно сега ,след като беше изваден и за да е пълна идилията Платини получи картотека. Честито!!!
пп. Тези идиоти от БФС са за трепане ,фалшива коса...фалшив футбол ,мила родна картинка.
X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- slash1912
- Контакти:
Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|
Нападателят на ЦСКА Мишел Платини ще направи повторен дебют за червените срещу пловдивския Ботев. От БФС най- после разрешиха картотеката на бразилеца. Дълго време от футболната централа отказваха картотеката на нападателя. Преди дербито между сини и червени ЦСКА имаше отново отказа, но за срещата с Ботев БФС се натегна на червените и уреди казуса с Платини.
Ботев /Пд/ - ЦСКА
Таско Тасков Сф, Крум Стоилов Бл, Ивайло Милков Сф,
Дотук "синьото" БФС леекичко ви подпира на два пъти...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Нападателят на ЦСКА Мишел Платини ще направи повторен дебют за червените срещу пловдивския Ботев. От БФС най- после разрешиха картотеката на бразилеца. Дълго време от футболната централа отказваха картотеката на нападателя. Преди дербито между сини и червени ЦСКА имаше отново отказа, но за срещата с Ботев БФС се натегна на червените и уреди казуса с Платини.Ботев /Пд/ - ЦСКА
Какво значи "подпира"? Мишел Платини трябваше отдавна да е картотекиран! Вече съм сигурен в победата с/у вас!
Платини ще играе
супер! Нека от Ботев да не се опдравдават, защото до момента абсолютно нерегламентирано се спираше участието на Платини в мачове от първенството. Мачът си остава троен. Аз вярвам, че ние ще победим, но няма да е лесно.

slash1912 написа:Нападателят на ЦСКА Мишел Платини ще направи повторен дебют за червените срещу пловдивския Ботев. От БФС най- после разрешиха картотеката на бразилеца. Дълго време от футболната централа отказваха картотеката на нападателя. Преди дербито между сини и червени ЦСКА имаше отново отказа, но за срещата с Ботев БФС се натегна на червените и уреди казуса с Платини.Ботев /Пд/ - ЦСКА
Ако смяташ, че картотеката е незаконна, подайте контестация след мача за нередовен играч.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
ОщеОтДете написа:
Какво значи "подпира"? Мишел Платини трябваше отдавна да е картотекиран! Вече съм сигурен в победата с/у вас!
Тук иде реч за това ,как така точно сега го картотекираха и това реално не е проблем ,защото ние искаме всичко да се реши
от футболистите. Нека Платини играе както и всеки друг ,който Стойчо прецени. Проблема е Таско Тасков вашият бивш юноша.
Как така нагласиха точно него и то точно на този мач ,след като беше изваден от нарядите??? Точно навреме го амнистираха...
Inex написа:ОщеОтДете написа:
Тук иде реч за това ,как така точно сега го картотекираха и това реално не е проблем ,защото ние искаме всичко да се реши
от футболистите. Нека Платини играе както и всеки друг ,който Стойчо прецени. Проблема е Таско Тасков вашият бивш юноша.
Как така нагласиха точно него и то точно на този мач ,след като беше изваден от нарядите??? Точно навреме го амнистираха...
Платини получи картотека преди мача с Ботев не за друго, а просто защото имахте "късмета" вие да сте следващия отбор, с който играе ЦСКА след мача с Левски. Миналата седмица имаше гоненица в пространството между БФС и стадиона, комисията отказа да заседава извънредно, както направи за един друг случай предната седмица и така... Такъв ви бил късмета

[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:Inex написа:ОщеОтДете написа:
Платини получи картотека преди мача с Ботев не за друго, а просто защото имахте "късмета" вие да сте следващия отбор, с който играе ЦСКА след мача с Левски. Миналата седмица имаше гоненица в пространството между БФС и стадиона, комисията отказа да заседава извънредно, както направи за един друг случай предната седмица и така... Такъв ви бил късмета
Ти четеш ли изобщо какво съм написал? Нека Платини играе както и всеки друг ,който Стойчо прецени.
Ние нямаме притеснения от футболистите ви ако играем 11 на 11 ,но вие с Таско ставате 14 ,много удобно нали?
Вие за един мач пищите, нас всеки път ни режат и вече свикнахме. Даже не ни прави впечатление как например срещу сините реферчето ги спаси от разгром.
Таско ли е какъв е не знам, НО ако ЦСКА не победи това ще значи ли, че хората от Ботевъ са "хванали" съдията?
ЦСКА ли назначава "нарядите" на съдиите?
Като не искате този съдия - имате достатъчно време да протестирате и да пожелаете друг - едва ли нашите хора ще откажат да бъде сменен.
Аз лично се дразня на решението в мач на ЦСКА да свири съдия от София и съм твърдо против, защото това ще обезцени евентуалната ни победа.
БФС отново подливат водица на ЦСКА, като с това съдийско назначение хората ще недоволстват не срещу друг, а срещу ЦСКА - както става в момента.
ЦСКА ли назначава "нарядите" на съдиите?
Като не искате този съдия - имате достатъчно време да протестирате и да пожелаете друг - едва ли нашите хора ще откажат да бъде сменен.
Аз лично се дразня на решението в мач на ЦСКА да свири съдия от София и съм твърдо против, защото това ще обезцени евентуалната ни победа.

БФС отново подливат водица на ЦСКА, като с това съдийско назначение хората ще недоволстват не срещу друг, а срещу ЦСКА - както става в момента.