X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мим
Контакти:

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот мим » 24 окт 2012 12:12

Като чета какво пишат за нашия отбор във форума на Черноморец, да си призная, се изненадах, че и от тяхна страна се лее злоба. Постоянно съдии, купени мачове...а толкова е просто...Лудогорец играе най-добре, там е разковничето, обаче винаги бива мразен най-добрия. Не виждам и кой е стъпил на земята по-здраво от нас, фенове и отбор и кой гледа по-реално на нещата от нас. Да ви кажа ли ? Реален поглед има този, който е спокоен, спокоен от към всички страни и в тази връзка от нашия клуб и публика по-голямо спокойствие здраве му кажи. Интригите идват отстрани, от външни фактори и то нарочно, разбира се.А най ме е яд като започнат да философстват за мача ни с Динамо З. Просто е унизително българи да се кефят, че не съумяхме с малко, да продължим напред. Нека преди да говорят за този мач, си помислят как би стоял техния отбор на наше място и ако са искрени...биха си замълчали със съжалението, че не продължи напред Лудогорец.
Винаги казвам, че Черноморец ми е симпатичен отбор, дори в тази връзка се изля солидна помия по мой адрес в един от сайтовете от привърженици на "грандовете", където открито съжалих, че стават тези не добри неща със собственици и финансии на Черноморец и казах, че по-добре да изпадне ЦСКА от А група, отколкото Черноморец, защото за мен втория е по-стойностен отбор.
А за предстоящата среща...естествено ми се иска да победим, но не знам как играе Черноморец и въпреки всичко вярвам в добрата игра на нашите момчета, трудно, но 2:0 за нашите :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 окт 2012 12:36

don написа:Няма как след този кръг да има нов лидер ;)

Как да няма. Разликата е 3 точки, при загуба на Лудогорец и победа с поне 4 гола разлика на Левски, сините ще са водачи. Теоретично е възможно да има нов лидер.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 24 окт 2012 13:06

Според мен се срещат двата най-добре играещи отбори в Бг.Който има възможност да отива да гледа мача!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 окт 2012 14:27

Сайтовете пак излязоха с новина- Голубович титуляр, мен лично не ми се вярва...
Чворович няма никаква вина за гола на Враца, там вината е изцяло на Гулдан, но Любо прави по една такава грешка на 10 мача, така че...
С Урош на вратата мисля че е изключено да бием, дано не е вярно... :shock:
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 окт 2012 14:30

OOP написа:Със сигурност Херо не е забравил какво се случи на мача на "арената" и как се подиграха с него и с отбора му......А и трябва да помага на Левски за това 2-1 за Черноморец

Подиграли се, таратанци. :shock:
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 окт 2012 14:33

snakebite написа:Сайтовете пак излязоха с новина- Голубович титуляр, мен лично не ми се вярва...
Чворович няма никаква вина за гола на Враца, там вината е изцяло на Гулдан, но Любо прави по една такава грешка на 10 мача, така че...
С Урош на вратата мисля че е изключено да бием, дано не е вярно... :shock:

Сигурно са медийни глупости. Няма от къде да знаят какво ще реши Петев.
Чворович отби удара и топката се отклони, но пак влезе във вратата. Аз не мисля, че с Голубович не сме фаворити. Били сме доста отбори с него и когато не е имал никаква работта, а и дори когато е имал, макар и доста инфарктно :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 окт 2012 14:52

tsonpen написа: Били сме доста отбори с него и когато не е имал никаква работта, а и дори когато е имал, макар и доста инфарктно :)

Да да, я пак помисли давам ти пет мача - Славия, Литекс, Локо Пловдив и двата с Динамо Загреб, срещу това - едно фантастично представяне с Левски и стабилно с ЦСКА !!!
Издънките с Динамо..хм..са трудно преглътваеми..
Чворович е много, много по сигурен, въпреки че не е застрахован и той де...
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 24 окт 2012 14:57

1:2 мисля , но не бих отказал загуба на точки на Лудогорец :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 окт 2012 15:01

snakebite написа:
tsonpen написа: Били сме доста отбори с него и когато не е имал никаква работта, а и дори когато е имал, макар и доста инфарктно :)

Да да, я пак помисли давам ти пет мача - Славия, Литекс, Локо Пловдив и двата с Динамо Загреб, срещу това - едно фантастично представяне с Левски и стабилно с ЦСКА !!!
Издънките с Динамо..хм..са трудно преглътваеми..
Чворович е много, много по сигурен, въпреки че не е застрахован и той де...

Въобще не споря за това, което казваш. Съгласен съм. Чворович е Вратар.
Но все пак изброените мачове са малка част от всички мачове на Лудогорец тогава. Рядко нещата опираха до Голубович, а когато опираха, пак в някои случаи се справяше.

Върни се в “Лудогорец”