Като чета какво пишат за нашия отбор във форума на Черноморец, да си призная, се изненадах, че и от тяхна страна се лее злоба. Постоянно съдии, купени мачове...а толкова е просто...Лудогорец играе най-добре, там е разковничето, обаче винаги бива мразен най-добрия. Не виждам и кой е стъпил на земята по-здраво от нас, фенове и отбор и кой гледа по-реално на нещата от нас. Да ви кажа ли ? Реален поглед има този, който е спокоен, спокоен от към всички страни и в тази връзка от нашия клуб и публика по-голямо спокойствие здраве му кажи. Интригите идват отстрани, от външни фактори и то нарочно, разбира се.А най ме е яд като започнат да философстват за мача ни с Динамо З. Просто е унизително българи да се кефят, че не съумяхме с малко, да продължим напред. Нека преди да говорят за този мач, си помислят как би стоял техния отбор на наше място и ако са искрени...биха си замълчали със съжалението, че не продължи напред Лудогорец.
Винаги казвам, че Черноморец ми е симпатичен отбор, дори в тази връзка се изля солидна помия по мой адрес в един от сайтовете от привърженици на "грандовете", където открито съжалих, че стават тези не добри неща със собственици и финансии на Черноморец и казах, че по-добре да изпадне ЦСКА от А група, отколкото Черноморец, защото за мен втория е по-стойностен отбор.
А за предстоящата среща...естествено ми се иска да победим, но не знам как играе Черноморец и въпреки всичко вярвам в добрата игра на нашите момчета, трудно, но 2:0 за нашите