onegavon написа:Скиорили няма работна виза` така че не го слагай в състава.Мисля ,че Тасио ще играе на върха на атаката, а Анисе ше се премести отляво.На десния бек логично е да пусне Родригес, но не съм сигурен може да върне и Саша, а в центъра да сложи Пакурар.
Аз доколкото знам Скиорили е уреден вече.
ЦСКА ще може да разчита на Себастиан Скиорили във вечното дерби с “Левски”, след като жълтата карта на аржентинеца най-после пристигна в България.
Документът дълго се бавеше и над два месеца халфът не можеше да бъде използван в официалните мачове на “червените”.
23-годишният Скиорили взе участие в няколко контроли на ЦСКА и въпреки че в началото бе с наднормено тегло, навлезе в ритъм, след като смъкна излишните килограми.
Очаква се юношата на "Ривър Плейт" да бъде със сигурност в разширения състав за мач №1 на България, който е от 16 часа в събота на Националния стадион “Васил Левски”.
Тасио изобщо не е вариант за такъв мач. Срещу по-слаби отбори, където постоянно атакуваме и има доста изсипани топки напред - да. Но срещу Ботев ще ни трябват бързи играчи, които умеят да си подават топката.
snakebite, прав си за Пакурар и Тасио, но като цяло вашата халфова линия е далеч по-добра и по-обиграна от нашата. Не мисля, че трябва да се правят генерални изводи от това, че сте ни надиграли в средата на терена.
Моят състав е
------------------Черни---------------
Родригес---Попов---Крачунов---Венков
------------Янчев-----Саша----------------
Присо-----------Анисе-----------Сержиньо/Скиорили
---------------Нюанджи--------------
Като алтернатива може Анисе да е напред вместо Нюанджи, а Сержиньо да играе зад него и Скиорили на лявото крило.