Картотеката на Платини

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Картотеката на Платини

Мнениеот peliforewer » 20 окт 2012 10:45

bobonikolov написа:
Кашчей написа:Аз лично до ФИФА нищо не съм отнасял :-D.Пламен Киряков твърдеше, че е сезирал ФИФА за случая.За това чакам да видя развръзката.За Платини съм съгласен, че трябваше да се плати навреме, а не нещата да остават до последния момент.Аз за всички фенове на ЦСКА не мога да гарантирам, но лично аз ще призная, че клубът е виновен в нещо, когато това бъде доказано със доказателства било пред съд било пред ФИФА било пред БФС.Но пак повтарям-когато има доказателства.По случая Анисе например няма никакви преки доказателства, че Анисе е преговарял с ЦСКА зад гърба на Черноморец, за да бъде наказан ЦСКА с лишаване от право да картотекира играчи.Когато някой извади такива доказателства (телефонни разговори,имейли,факсове и т.н.) аз ще приема, че това е било така.Но такива няма.
През 2008-ма година БФС пак тълкуваше лицензионните правилници като дявола евангелието.И вместо да приложат пълното наказание те решиха отново да правят половинчати неща.Въпреки това обаче стана по-добре, че ЦСКА бе оставен в А група.Имам предвид стана по-добре за кредиторите на ЦСКА, защото многомилионните дългове бяха изчистени.Ако бяха изхвърлили отбора щеше да се получи като 2-та пъти с Пирин-заличаване на старото дружество и създаване на ново, а кредиторите щяха да пият по една студена вода.
Това се опитвам да ти обясня цяла вечер-когато БФС тръгне да си прилага разпоредбите трябва да го прави като хората, а не половинчато и само да става за присмех.И след като ти ми зададе въпрос дали някога бих признал ЦСКА за виновен клуб и аз ти отговорих сега аз ще ти задам подобен въпрос:Има ли шанс ти някога да признаеш, че БФС понякога издава несправедливи разпоредби срещу ЦСКА и че има случаи когато БФС се прави на принципно пред ЦСКА, а си затваря очите за подобни нарушения за други отбори( надявам се си спомняш картотеката на Гонзо)?

Да не припомням среднощни заседания на комисиите на БФС,заседания по Коледните празници,картотекирането освен на Гонзо,и на Мечо Телкийски,когато Левски му беше трети отбор за една календарна година и втори за един трансферен прозорец.Тази картотека беше направена през октомври,а усетили гафа от БФС през януари веднага смениха правилника за да замажат незаконните си действия.Интересно защо тези неща не се коментират,а се коментира колко голям престъпник е Платини и затова всички шефове на БФС в един глас реват по медиите как няма да му разрешат да играе,приглася им и едно брадясало журналистче,което като стана пресаташе на БФС си помисли че хвана Господ за шушляка,а не му ли е ясно че всичко е временно на този свят и много скоро пак ще се нареди на на улицата с микрофон в ръка.Чудя се толкова ли качествени чужди футболисти има в България,че от БФС да си позволяват да се гаврят с Анеси и сега с Платини.Каква е вината на Платини че не му се дава да играе,може би защото вкара два гола на Герена и нанесе жесток удар на Батков.А Кашчей дето ги развива тези теории че това не било лишаване на право на труд да има много здраве,в договора на Платини предполагам че не пиши че трябва да коси трева,а да тренира и играе професионален футбол.Сега ЦСКА и състезателят губят защото не му се дава да играе в официални срещи.Не печели и БФС,защото заради ината на Попов,Фурнаджиев и техния лакей П.Колев лишават първенството ни от един от малкото качествени футболисти подвизаващи се още в България,но на тези измекяри едва ли им пука от това,за тях футбола е средство за пълнене на гушите и за тях е все едно ще има ли публика по стадионите,ще дават ли първенството по телевизия,даже това че футболът е на тъмно тях ги устройва че могат да си правят игрите и да предрешават нещата.Само като видиш мазните физиономии на председатели и членове на комисиите към БФС и ти става ясно какви смешници решават човешки съдби във футбола.Хора на 70 и повече години вместо да си гледат старините,се намъкнали в БФС и са готови за някой лев да сключат сделка и с дявола.За тях мога само да поздравя Сашо Диков че открито в ефир им каза какво представляват..ПАСМИНА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 21 окт 2012 18:25

Само да попитам ,СТК събра ли се за картотекирането на франсето във Ботевъ ?
Как е получил картотека ? Защо за футболистите на ЦСКА се събират комисии ,а футболисти на други отбори се картотекират по дефолт !?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 окт 2012 21:25

Малко извън темата..... къде е Христо Янев?
Тои нали уж е наш играч тоя сезон какво стана с него
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 окт 2012 21:33

demon777 написа:Малко извън темата..... къде е Христо Янев?
Тои нали уж е наш играч тоя сезон какво стана с него

Още след отпадането от Мура го разкараха. Сега играе в някакъв гръцки отбор Панетоликос.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 окт 2012 21:38

Ама това е много тъпо той носеше литекс на гърбъ си
Той е футболист дето може да вкара от всяко едно положение мн ма е яд значи
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 окт 2012 00:10

demon777 написа:Ама това е много тъпо той носеше литекс на гърбъ си

И мен ме е яд.Присмивахме се на Левски, че не си уважаваха футболистите и се отнесоха към някои от големите си легенди като с кучета, а ние станахме същите.Още по-лошото е, че няма изгледи за подобряване на положението.

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 23 окт 2012 09:59

bobonikolov написа:
demon777 написа:Ама това е много тъпо той носеше литекс на гърбъ си

И мен ме е яд.Присмивахме се на Левски, че не си уважаваха футболистите и се отнесоха към някои от големите си легенди като с кучета, а ние станахме същите.Още по-лошото е, че няма изгледи за подобряване на положението.

абе тъпи ли сте? Т. Янчев си е капитан и продължава да играе! отношението към него е идеално! Джуджето може и да е носело нещо на гърба си, но щом го изгониха последователно Стоичков и Стойчо, съответно от Литекс и ЦКСА, значи е имало за какво...всичките сте най-големи специалисти, ама като се обърнете - какво сте постигнали във футбола вие лично, че да коментирате решенията на легендите Христо Стоичков и Стойчо Младенов? :!:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 окт 2012 13:56

БФС няма вина относно платини, проблемите са си между нас и динамо б относно некви дължими пари, затова те не изпращат жълтата му карта. по рано от пролетния полусезон няма как да бъде картотекиран. точка
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 окт 2012 12:30

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:БФС няма вина относно платини, проблемите са си между нас и динамо б относно некви дължими пари, затова те не изпращат жълтата му карта. по рано от пролетния полусезон няма как да бъде картотекиран. точка

Ако това е вярно , то мисля че спора "е ли бил Платини свободен агент или не" вече е излишен ... НО ако това е вярно , то нещата за ЦСКА стават много лоши .
1. Дали ще играе или не на Платини трябва да се плаща заплата .
2. Платини може и да реши да не чака до пролетта и да отиде в клуб където ще играе ( понеже няма картотека за ЦСКА , достатъчно е само да прекрати договора си по КТ ) .
3. Ако Платини избяга от ЦСКА , то ЦСКА пак ще дължи въпросните суми на Динамо .
Освен всичко друго на практика излиза , че Платини е лишен от правото си на труд от ... ЦСКА ;)

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 24 окт 2012 12:58

Искам си Акаунта написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:БФС няма вина относно платини, проблемите са си между нас и динамо б относно некви дължими пари, затова те не изпращат жълтата му карта. по рано от пролетния полусезон няма как да бъде картотекиран. точка

Ако това е вярно , то мисля че спора "е ли бил Платини свободен агент или не" вече е излишен ... НО ако това е вярно , то нещата за ЦСКА стават много лоши .
1. Дали ще играе или не на Платини трябва да се плаща заплата .
2. Платини може и да реши да не чака до пролетта и да отиде в клуб където ще играе ( понеже няма картотека за ЦСКА , достатъчно е само да прекрати договора си по КТ ) .
3. Ако Платини избяга от ЦСКА , то ЦСКА пак ще дължи въпросните суми на Динамо .
Освен всичко друго на практика излиза , че Платини е лишен от правото си на труд от ... ЦСКА ;)

И как точно ЦСКА го лишава след като клубът не е този, който му дава правото да се труди? Контролите се правят точно заради Платини, ако досега някой не е разбрал.
На дербито пролетта той беше на мача, дори беше в сектор Г по едно време(няма да обяснявам това какво значи). Щом е решил да се върне тук, ще си изчака ако трябва до пролетния полусезон. Никой няма да го пусне толкова лесно да си тръгне. Ако беше решил, щеше вече да си е прекратил договора.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”