Дискусии: България - Черна Гора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусии: България - Черна Гора
Между другото Грузия - Италия е 0:0 в 30-та минута, но е рано де, Италия обикновено побеждава с един гол в края на мача

Абе Рангелов на терена ли е?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
comandosa1 написа:Абе дано с късмет бием, пък срещу Италия ще му мислим. Да гледаме мач за мач.
Стига сме чакали все на късмета! Късмет беше, че не ни биха Черна Гора, късмет беше, че не ни биха Грузия, късмет беше, че не ни биха Ейре! Е докога така? Бог дава ама в кошара не вкарва!
Напред са Димитър, Димитър и пак Димитър!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Gil-galad написа:acmilan написа:Абе гли-галад ли къв си,ай кажи ми кой е най-слабия на терена?И Мъри и обецата ли водят отбора в последните няколко години,че все не се класираме?
Аз какво съм ти виновен..видя ли коловати къде беше при гола на черногорците..седеше и гледаше отблизо...а доколкото знам него Мъри го вика в национала.....други лични грешки намеше толкова фрапиращи, но каот цяло играят слабо...и Стенли нещо не играе както знаме че може...да се надяваме че второто полувреме ще се пооправи играта..
Абе човек,не си ми виновен ти мн ясно.Аз казах за Коловати,че няма място отдавна.За мен Тунчев и Топузаков са оптималната двойка,но това е мое мнение.Стенли се губи да.Аз просто недоумявам дали така си критикувал и предишните треньори,когато пак се дънехме мн по-зле.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Верно писна ми от тая математика!
ГОООООООООООООООООЛ
Браво момчета
Митко към Митко и 2:1 !
Митко към Митко и 2:1 !
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
ГООООООООООООООООООООЛ !!! 
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
Браво бе!