X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|

Мнениеот Кировец » 23 окт 2012 17:22

ОщеОтДете написа:Ботев имат може би най-добрата публика в България сега. Преди години ние бяхме на върха, сега са те - признавам го. Никога не са били по-обединени и повече по стадионите... само респект мога да укажа към тях! В събота ще си направим шоуто, 2500 идваме, и вие 20-тина, рекорт за България (тази година) и Пловдив ще бъде угласян от нашите и вашите песни 90 минути (най-малко).

Ти полудя бе човече. Я кажи 1 ботевист от северна България, 1 от Родопите, 1 от Черноморието и т.н. Техните фенове са главно от Пловдив и селата в района.
Как да говорим за посещаемост при това положение. Не, че София е малка и хората там не могат да ходят - аз примерно съм в Пловдив и не мога да ходя на домакинствата на ЦСКА.
Има и нещо друго - в Пловдив се радват на домакинска победа над Славия примерно все едно са играли с Реал Мадрид и са препълнили стадиона.
Ти каква посещаемост искаш на ЦСКА - Монтана примерно, след като се очаква лесна победа с 5:0 и хората от провинцията си пазят парите за някой наистина важен мач с Лудогорец,Левски или Литекс.
Няма никаква база за сравнение и твърдението, че ботевистите са с нещо повече от нас е безобразно. Едно е стадиона да ти е в двора - понеже Пловдив е около 5 главни улици, а съвсем друго нещо да обикалящ цяла България, за да идеш на мач в София.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 окт 2012 17:32

http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4
[offtopic]кировец, верно ли си майна?[/offtopic]
Билетите са по 6лв, а в деня на мача ще са по 8лв.
Стадиона ще е фул :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 окт 2012 17:36

шивача написа:http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4
[offtopic]кировец, верно ли си майна?[/offtopic]
Билетите са по 6лв, а в деня на мача ще са по 8лв.
Стадиона ще е фул :)

Не, преселник съм покрай студентството и търсенето на по-добра работа - от 7-8 години съм в китното градче. 8-)

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 23 окт 2012 18:09

Кировец написа:
ОщеОтДете написа:Ботев имат може би най-добрата публика в България сега. Преди години ние бяхме на върха, сега са те - признавам го. Никога не са били по-обединени и повече по стадионите... само респект мога да укажа към тях! В събота ще си направим шоуто, 2500 идваме, и вие 20-тина, рекорт за България (тази година) и Пловдив ще бъде угласян от нашите и вашите песни 90 минути (най-малко).

Ти полудя бе човече. Я кажи 1 ботевист от северна България, 1 от Родопите, 1 от Черноморието и т.н. Техните фенове са главно от Пловдив и селата в района.
Как да говорим за посещаемост при това положение. Не, че София е малка и хората там не могат да ходят - аз примерно съм в Пловдив и не мога да ходя на домакинствата на ЦСКА.
Има и нещо друго - в Пловдив се радват на домакинска победа над Славия примерно все едно са играли с Реал Мадрид и са препълнили стадиона.
Ти каква посещаемост искаш на ЦСКА - Монтана примерно, след като се очаква лесна победа с 5:0 и хората от провинцията си пазят парите за някой наистина важен мач с Лудогорец,Левски или Литекс.
Няма никаква база за сравнение и твърдението, че ботевистите са с нещо повече от нас е безобразно. Едно е стадиона да ти е в двора - понеже Пловдив е около 5 главни улици, а съвсем друго нещо да обикалящ цяла България, за да идеш на мач в София.

2 години не ни пречеше да обикаляме България и пак биехме рекорди. Нещо не си в час!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 окт 2012 18:11

На същото мнение, каквото съм и аз ли сте, че имаме убийствено дуо Платини - Скиорили и ако двамата играят в първенството ще сме накрая със 100 вкарани гола? Поне вторият ако играе ще съм сигурен в победата на ЦСКА срещу Ботев, особено след като Карачанаков е контузен. Тенгариня също трябва задължително да е титуляр, но след представянето на Саша в дербито трудно ще стане. Друг вариант е да замести Тошко, но знаем, че това няма как да се случи..
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

kanar02
Контакти:

Мнениеот kanar02 » 23 окт 2012 18:44

След като гледах дербито ЦСКА-Левски мисля че мача в събота няма да е много резултатен.Прогноза 2-0 или 3-0 :!:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 окт 2012 19:06

GR190276 написа:2 години не ни пречеше да обикаляме България и пак биехме рекорди. Нещо не си в час!

По колко човека сте обикаляли? Аз ти казвам, че там където вие сте обикаляли е имало 3 пъти повече от вас цесекари.
Обикаляйте колкото си искате.
На всеки стадион ЦСКА е гледан от поне 2000 червени фена без никой да обикаля какво повече да се сравняваме?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 окт 2012 19:08

kanar02 написа:След като гледах дербито ЦСКА-Левски мисля че мача в събота няма да е много резултатен.Прогноза 2-0 или 3-0 :!:

И аз така мисля - 1:4 - нещо като контролата в Димитровград, ама нали сте от отбор с традиции от А група, та и почетно попадение можете да вкарате.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 окт 2012 19:14

factotum написа:
onegavon написа:Защо повечето постове на пловдивчани са свързани с посещаемостта на срещата.Тях май повече ги интересува колко човека ще си купят билети , а не кой ще бие.

Абсолютно си прав, пич! Няма значение резултата, а играта на отбора. Затова и посещаемостта е важна за нас.

Много сте меркантилни :lol: ! Щом най- важното за вас са продадените билети.Истински последователи на Бернщайн щом смятате ,че крайния резултата е маловажен. Да не се сърдите после, като ви викат ,че сте със селски манатлитет.Големите клубове винаги се стремят към позитивни резултати, а слабите се оправдават при липса на резултати със стремежа си към атрактивна игра.

Потребителски аватар
G.Bratilov
Контакти:

Мнениеот G.Bratilov » 23 окт 2012 19:24

Кировец написа:По колко човека сте обикаляли? Аз ти казвам, че там където вие сте обикаляли е имало 3 пъти повече от вас цесекари.
Обикаляйте колкото си искате.
На всеки стадион ЦСКА е гледан от поне 2000 червени фена без никой да обикаля какво повече да се сравняваме?

Така е, цесекарите са три пъти повече (навсякъде по света, даже и в галактиката), да сложим и левскарите - айде, те само два пъти повече (те нали са "граждани") :mrgreen: Едно не разбрах, защо тези хора са все в нелегалност? Що не се виждат? Или са само пред компютрите? И за какво говорим? Много червени, ама къде са? Пак ли станахте партизани? :mrgreen:
Иначе статистиките от този сезон показват че Ботев има дотук повече от два пъти публика, отколкото ЦСКА. 56 900 срещу 25 261.

Върни се в “ЦСКА”