THE G.A.M.E написа:mistreated написа:Втрещяваш ме с твоите постоянни дитирамби, как футболистите на Левски са на някакво уникално световно ниво. Цяла зима ме убеждаваше, че Левски има най-добрите футболисти в България и как пролетта ще мачка всичко наред. Е мачка... до третия кръг.
Междудругото, няма как да го разберем, но ако не бяха махнали Ники Костов, Левски нямаше да има проблеми с титлата ...
И това го знаем много добре и двамата !
Не съм писал, че играчите в Левски са на световно ниво.
Но са сред най-добрите в България и лично, са с над 2 класи на тези в ЦСКА.
Нали бяха ''с една идея'' по добри?Сега пък ''с 2 класи'' ли се оказа,че сте?
Това ви беше първият сериозен мач!
И само да те светна,че точки се дават за отбора,който е играл по добре в дербито и е вкарал гол!То и България е с 5 класи под Италия,но кво я топли,че направи равен с нас?
Не знам с колко класи сте над нас и изобщо не ми пука!Ние да си ви пръскаме,пък вие бъдете с 5 класи над нас!
А иначе ми стана интересно какъв аргумен имаш,че сте по силни от нас?Как го определи?Всички мачове на ЦСКА и ''Левски'' ли гледа от началото на сезона?Как сравни играчите на двата отбора и кой с кого сравнява и определи кой от двата е по силен?Всички играчи ли анализира?
Отговори ми на всичките въпроси!Аз ще ти кажа само едно....кой е по силен се вижда като се играе 1 в 1!А не срещу Монтана ии там кой още беше на Герена!А там за разни конспирации и т.н.,както си почнал да говориш(защото това е най-лесното,макар и най-изтъркано неоснователно и без никакво покритие оправдание),няма лошо!Какво беше там...''директивата в действие нали''!