Малко информация относно on-line залагането

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Малко информация относно on-line залагането

Мнениеот bilyaletdinov » 22 окт 2012 11:06

demy27 написа:bet365 наистина са едни от най-добрите, но имат една много досадна практика. Когато залагам на тенис и играча за който съм заложил се откаже заради контузия, те водят залога като губеш и ми прибират парите. Ако другият играч се откаже, те водят срещата като незавършила и само ми връщат залога. Това е много дразнещо. . имат малко по-високи коефициенти, освен това имат една много интересна опция - да си изтеглиш парите по-време на срещата или даже още преди срещата. Доста често ми се случва да заложа преди мача, коефициента да се промени доста и още преди да започне мача да изтегля залога с 15-20 % печалба.

Това не е вярно , който и да се откаже се счита мача за отменен ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 окт 2012 12:45

bet 365 е як, щото там има яки азиатски хендикапи за мачовете, в унибет ги няма....
Примерно утре Шахтьор-Челси +1 за Челси е 1.25 :shock: :shock:
А това значи x2, ако Челси паднат с 1 гол се връща залога, т.е. губиш само ако паднат с 2 или повече, което няма как да стане....така че който има много пари да ги слага на тоя залог :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

sheva85
Контакти:

Мнениеот sheva85 » 22 окт 2012 12:57

Преди всичко всеки човек трябва да има стратегия за залози, но ако не му потръгне по-добре да спре преди да е затънал :geek:

Bumer

Мнениеот Bumer » 22 окт 2012 13:36

demy27 написа:bet365 наистина са едни от най-добрите, но имат една много досадна практика. Когато залагам на тенис и играча за който съм заложил се откаже заради контузия, те водят залога като губеш и ми прибират парите. Ако другият играч се откаже, те водят срещата като незавършила и само ми връщат залога. Това е много дразнещо. . имат малко по-високи коефициенти, освен това имат една много интересна опция - да си изтеглиш парите по-време на срещата или даже още преди срещата. Доста често ми се случва да заложа преди мача, коефициента да се промени доста и още преди да започне мача да изтегля залога с 15-20 % печалба.

Toва е абсурдно твърдение! Имат си ясни правила - прочети ги в сайта им. Освен това, нали се сещаш, че ти като си играл за единия играч, други десет човека са играли за противника му - нали не ми мислиш, че бет365 ги разрешават по различен начин всички тия залози?! Правилата на бет365 за тениса са, че при контузия залогът се отменя, ОСВЕН АКО вече не е започнал последния сет (3-ти или 5-ти), или АКО залогът ти няма никакво отношение към контузията (примерно си заложил Федерер да спечели първи сет, а отказването става във втори сет).

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 окт 2012 14:42

Бет365 и те са мошеници! Играех в една игра с бонуси преди, където спечелиш ли, трябва да превъртиш бонуса три пъти и чак на четвъртия евентуално взимаш нещо. Аз обаче имах останали 0.15 цента от стария бонус и когато попитах отдела защо не ми го превеждат, започнаха да ми искат секюрити кодове и лична карта, защото било практика от съображение за сигурност. Щом сте вкарали дебитна или там каквато е карта, никой няма право да ви иска нищо! При мен стана грешка, понеже аз също като тях от съображение за сигурност съм се регистрирал с фалшиви данни и след дълги обяснения най-накрая ми изтриха акаунта. Ами ако бях спечелил, как ще си взема парите? ;) Ще дойде ден, когато държавата ще вкара закон за онлайн залагането и на всички, които залагат ще им бъде потърсена сметка, тези неща не са съвсем законни кой каквото ще да ви говори. Така че между продажбата на личните данни ( защото точно това правите реално) и ниските коефициенти на еврофутбол, избирам второто. Никога при никакви условия няма да дам лична карта на букмейкър! Мошеници са до един! Имайте си едно наум винаги!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 22 окт 2012 15:40

terata написа:Още един глас за Bet365, а за банка Централна Кооперативна Банка или Райфайзен. Успех!

много точно и аз съм на ЦКБ И БЕТ365
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 окт 2012 16:32

dreben23 написа:Бет365 и те са мошеници! Играех в една игра с бонуси преди, където спечелиш ли, трябва да превъртиш бонуса три пъти и чак на четвъртия евентуално взимаш нещо. Аз обаче имах останали 0.15 цента от стария бонус и когато попитах отдела защо не ми го превеждат, започнаха да ми искат секюрити кодове и лична карта, защото било практика от съображение за сигурност. Щом сте вкарали дебитна или там каквато е карта, никой няма право да ви иска нищо! При мен стана грешка, понеже аз също като тях от съображение за сигурност съм се регистрирал с фалшиви данни и след дълги обяснения най-накрая ми изтриха акаунта. Ами ако бях спечелил, как ще си взема парите? ;) Ще дойде ден, когато държавата ще вкара закон за онлайн залагането и на всички, които залагат ще им бъде потърсена сметка, тези неща не са съвсем законни кой каквото ще да ви говори. Така че между продажбата на личните данни ( защото точно това правите реално) и ниските коефициенти на еврофутбол, избирам второто. Никога при никакви условия няма да дам лична карта на букмейкър! Мошеници са до един! Имайте си едно наум винаги!

Регистрирал се нашия с фалшиви данни, ама после те били мошеници и плаче че не му изплатили 15 цента. Убава работа ама българска. Те точно заради такива образи като теб изискват копие на лична карта и т.н, щото не са един и двама хората представящи фалшиви данни и играещи с чужди дебитни или кредитни карти. Не искат на всеки копие от лична карта, а само при съмнение за злоупотреба или неверни данни. Щом на теб са поискали значи са намерили несъответствие в предоставените от теб данни, както и наистина се е случило. Така че, преди на всеослушание да обявяваш някого за мошеник помисли, кой всъщност е мошеника в цялата ситуация.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 окт 2012 15:48

terata написа:Регистрирал се нашия с фалшиви данни, ама после те били мошеници и плаче че не му изплатили 15 цента. Убава работа ама българска. Те точно заради такива образи като теб изискват копие на лична карта и т.н, щото не са един и двама хората представящи фалшиви данни и играещи с чужди дебитни или кредитни карти. Не искат на всеки копие от лична карта, а само при съмнение за злоупотреба или неверни данни. Щом на теб са поискали значи са намерили несъответствие в предоставените от теб данни, както и наистина се е случило. Така че, преди на всеослушание да обявяваш някого за мошеник помисли, кой всъщност е мошеника в цялата ситуация.

Аз чужди карти не ползвам, но пък и данните няма да ми ползва никой. :) Аз съм се регистрирал преди 5 години и то за да ги тествам колко са коректни. ;) Не са чак толкова, колкото си мислите. ;) Едва ли ще тръгна да плача за глупости, а ти колега се научи да четеш по-внимателно- заради 15-те цента не можело да ми прехвърлят 9 -те евро, трябвало да бъде изчистен предишния бонус, не са малко пари и затова им потърсих сметка. Как да го изчистя като минималния залог е 20 цента питам? :lol: :lol: Че те така ще прецакват всеки! Имах поне 5 вида бонуси и не може да ползваш нито един, понеже си имал средства от предишния- тва са мошеници за мен. :) Е, като не става, не става... Халал да им са, както викат хората! Ще му дам аз лична карта за едни умрели 9 евро, вие нормални ли сте изобщо? Не виждате ли в какъв свят сбъркан живеем? :( Снимка с автограф не искат ли да им дам? :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 25 окт 2012 01:25

lokopd forever написа:.Ако си самонадеян,не се захващай,букитата печелят винаги.Ето ти малко допълнителна помощ,но аз не винаги се съобразявам с тях.

Не е точно така. Едно копеленце за една седмица направи 2000 евра. Залага максимум 5 евро на фиш. Днес ми даде 2 мача с общ коефицент 6 - играх ги с 10 евро и излязоха двата. Има информация за нагласени срещи и веднъж пак ми е споменавал за некви исландци да ги пусна пробно 2/1, ама не ми се занимаваше. Коефицента беше 25 и мача излезе.

Върни се в “Свободна зона”