Моля, в знак на съпричастност, да сменим скайп аватарите си, като сложим (X) пред името си и текста
Траур за нашите сънародници, удавили се нелепо в Охридското езеро...
Траур
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bns_sevlievo
- Контакти:
Траур
"Някога България беше империя и от нея се страхуваше целият свят...!!!"
http://www.vbox7.com/play:4c6bba63
Стига футболно, партийно и религиозно разделение,време е за НАЦИОНАЛНО ЕДИНЕНИЕ!

Стига футболно, партийно и религиозно разделение,време е за НАЦИОНАЛНО ЕДИНЕНИЕ!

- djikitaeca
- Контакти:
Re: Траур
Подкрепям..напълно..трябва да изразим уважението си към загиналите по такъв нелеп начин 

- love_hurts
Чак са ми изтрили отговора, Боже Боже. Много състрадателни хора станахте бе. Писна ми от лицемери. Голями патриоти и българи излезнахте. Ама утре сутрин ще се почешете по гъза и сеедно това не се е случило. А за хората, които са останали без брат, сестра, дъщеря, син, майка, баща ще е до края на живота им. Но вие доволно ще сте си измили ръцете и ще си кажете е как аз съм съпричастен сложих си кръстче в скайпа. Като сте такива патриоти и загрижени за децата на България направете нещо по въпроса. Но тук имаме май същатата история като смс за сирачетата (измиване на ръцете). Днес видях много "патриоти" по телевизията и по интернет. Щом сте съпричастни толкова към децата на майка България, защо не си осиновите по едно дете. Да го гледате, да го издържате да промените живота му ! Тогава ще ви призная за загрижени и тогава може да правите такива гръмки изказвания, колко тъжите и т.н. Парите не са извинение, че не може да го направите !Така, че престанете да го правите това толкова е жалко, всички много сте загрижени знам знам. Аман от лицемерие !
Edit: bns_sevlievo като ти видях линка в подписа мога смело да кажа, че ти си една утрепка !
Edit: bns_sevlievo като ти видях линка в подписа мога смело да кажа, че ти си една утрепка !
Последна промяна от love_hurts на 05 сеп 2009 21:00, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- bns_sevlievo
- Контакти:
По- тъпо нещо не бях чувал/ чел.(
Ти си уникален идиот. Аз съм на 17 г., кажи ми какво да направя, да отида в някой дом за сираци и да осиновя всичките циганета там ли ... ?
Виж ми името- БНС- Севлиево.
Позаинтересувай се какво е това БНС/ ГВАРДИЯ и ще разбереш, че аз правя много повече от теб за България
и да, аз съм патриот и националист.
Ти си уникален идиот. Аз съм на 17 г., кажи ми какво да направя, да отида в някой дом за сираци и да осиновя всичките циганета там ли ... ?
Виж ми името- БНС- Севлиево.
Позаинтересувай се какво е това БНС/ ГВАРДИЯ и ще разбереш, че аз правя много повече от теб за България
и да, аз съм патриот и националист.

- love_hurts
Ти ли си националист бе утрепка. Да симпатизираш на Нази движението, това те прави най-долната утрепка в човешката пирамида. Ти си долу до аборигена ! От такива националисти не мерси. Промитите мозъци на Боян Расате ВЪН. Тоя платен боклук, които провали протеста на 14. Такива псевдопатриотчета как ги ненавиждам. Само като чух за Мусолини и Хитлер ми стана жал за тебе ! Да ти изясна само нещо, ако България е нямало про Германско правителство по времето на Хитлер, след Евреите и Циганите в газовите камери е идвал ред на славяните. Единствената причина поради, която сме били съюзници с Германия е била Про Германското правителство и изключителното ни добро географско положение.
Това за сираците е просто един пример, нещата са толкова много ....
Много съм наясно какво е БНС гвардия едни момченца, които се мислят за големи патриоти. Всеки път като ги гледам по ТВ ми приличат на пълните урафляци. Говорят пълни глупости. Бавноразвиващите им личица и смешният им говор причинен от боцкане на стероиди и взимане на всевъзможен ЗОБ.
... Ти скинар ли си само това ми кажи? Очаквам и великата ви реплика скинарите са най-велики мъже на България. Това като го чуя ме напушва смях.
Като скандираш смърт за циганите и турците не си патриот това ще ти кажа. А точно за БНС движението имаше един англиски журналист, който правеше интервю за циганите джепчии в Англия и беше дошъл в България да види от къде започват нещата. Тогава той говори с един от лидерите на БНС, просто се отчаях от зиготното му мислене на това момченце, да не говорим за английският му с индийски акцент !
Това за сираците е просто един пример, нещата са толкова много ....
Много съм наясно какво е БНС гвардия едни момченца, които се мислят за големи патриоти. Всеки път като ги гледам по ТВ ми приличат на пълните урафляци. Говорят пълни глупости. Бавноразвиващите им личица и смешният им говор причинен от боцкане на стероиди и взимане на всевъзможен ЗОБ.
... Ти скинар ли си само това ми кажи? Очаквам и великата ви реплика скинарите са най-велики мъже на България. Това като го чуя ме напушва смях.
Като скандираш смърт за циганите и турците не си патриот това ще ти кажа. А точно за БНС движението имаше един англиски журналист, който правеше интервю за циганите джепчии в Англия и беше дошъл в България да види от къде започват нещата. Тогава той говори с един от лидерите на БНС, просто се отчаях от зиготното му мислене на това момченце, да не говорим за английският му с индийски акцент !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- bns_sevlievo
- Контакти:
Не не съм скинар, въпреки че имаме съвместни инициативи с 28 Пловдив, но както и де е ...
Хитлер, Мусолини...
Все ми е тая, какво е направил Хитлер с Чифутите, важно е какво е направил за България,
а именно, че изпълнява националния ни идеал ( единствено Руснаците с освобождението и Хитлер през втората световна война са направили нещо за България)
Научи си историята, БЪЛГАРИТЕ не са Славяни !!!
Боян не е провялил протеста на 14. Дай едно доказателство, че го е направил, в противен случяй ти ще си поредния жалак боклук който плюе без доказателства.
Дали сме купени или не, дали някой ни плаща... това е смешно,
ще ти кажа само, че Доган купи ББТ ТВ и първата му работа беше да ни спре предаването.
БНС не са "НАЗИ", а националисти !!!
Хитлер, Мусолини...
Все ми е тая, какво е направил Хитлер с Чифутите, важно е какво е направил за България,
а именно, че изпълнява националния ни идеал ( единствено Руснаците с освобождението и Хитлер през втората световна война са направили нещо за България)
Боян не е провялил протеста на 14. Дай едно доказателство, че го е направил, в противен случяй ти ще си поредния жалак боклук който плюе без доказателства.
ще ти кажа само, че Доган купи ББТ ТВ и първата му работа беше да ни спре предаването.

темата си е излишна, но вие я направихте още по
- love_hurts
bns_sevlievo написа:Не не съм скинар, въпреки че имаме съвместни инициативи с 28 Пловдив, но както и де е ...
Хитлер, Мусолини...
Така започвам с изречението ти за "чифутите". Не мисля да го обсъждам всеки сам може си направи изводите колко си тъп. Имаше снимки из нета с негови хора на протеста как същност бяха едни от провокаторите ... сега ако ме караш да търся снимки не мерси. Първо никои не го сърби чепа за България. Не ми говори Хитлер какво е направил за България ние сме му дали нещо и той е отвърнал като ни е подарил земя. С нищо не сме длъжни на Хитлер нито на руснаците. Да не говориме, че руснаците са тези които ни предават през 1913 година. Просто сме ставали прекалено голями, а това не е в тяхен интерес. Така, че не ми хвали руснаците. Какво е националният идеал искам да чуя от тебе. Българският народ е от пра-българи и славяни, като славяните лека полека се претопяват. Това не значи, че славяни няма ... Аз съм типичен такъв светла кожа, сини очи кестенява коса ...
От държанието и клипчетата, които пускате приличате тотално на нази. Вие не искате нещата да се оправят в България, вие пропагандирате за смърт на турци и цигани и всякакви такива неща. Изключително ограничено е да наричаш един народ чифути, от които България не е видял нищо лошо. Поне аз не съм запознат.
Ако иска някои сериозно да се отнася към това движение, в което има хубави идеи трябва да бъдат премахнати някои неща.
защо се разправяш с малоумник,който употребява "чифут"??? навсякъде по света тоя изрод щеше да се събира с другите олигофрени по мухлясали мазета и под мостове и да бистри политика за "расова чистота.....-" слава богу света е изпратил такива като него отдавна в "5-та глуха "! това са лузърите на обществото ,на които всички са им виновни ,че единствения начин да си набавят храна и дрехи е да ровят по кофите....... направи се ,че ги няма... това са помиярите на човешката раса !!!
Истината е една, и тя е че в България "националистите" са комплексари, ограничени, и изключително тъпи хора с ниска обща култура...
А БНС-Севлиево е поредният идиот, комлексар, малоумник....
А БНС-Севлиево е поредният идиот, комлексар, малоумник....