Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Титанетата имат пари, но просто чакат възможно най-последния срок за плащане. Гледат да разсрочат квото може или да намерят някоя вратичка и да не плащат...типични перничани...
ime написа:Титанетата имат пари, но просто чакат възможно най-последния срок за плащане. Гледат да разсрочат квото може или да намерят някоя вратичка и да не плащат...типични перничани...
Тия боклуци са селски тарикати.Накрая платиха за Платини,но той не игра за ЦСКА в ЕКТ (вместо на Мура,той вкарваше голове в контрола срещу Ботев) и само заради това отпаднахме от тях.Не игра и в мачовете от първенството,а е възможно да не играе и срещу Левски.Извадиха пари за Платини,а играча не играе (така му съсипват кариерата) и носи само разходи на клуба.Естествено,боклуците пишат всяка стотинка която дават за клуба като заем за ЦСКА и така рано или късно ще си върнат парите,но в случая с Платини искам да ги питам "Защо ручахме жабетата"?Заради техния селски тарикатлък,хем платиха,хем бой ядоха (Мура),хем този футболист остана некартотекиран за първенството!За това което правят Титан за ЦСКА народа има една поговорка!И тя е :"Вън боклуците от ЦСКА"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Емил Димитров: Дори с натиска си бяхме полезни на процесите в ЦСКА
Депутатът Емил Димитров, който е и баща на проекта Чавдар (Етрополе) изрази убеждението си, че фирма „Титан" няма никакво намерение да се разделя с ЦСКА, независимо от афишираното желание за продажба на клуба.
Според него дори оглавяваният от него инициативен комитет за спасяване на „армейците" да не получи мажоритарния пакет от акциите на ЦСКА, той вече е изиграл важна роля и е спомогнал с натиска си към компанията да изчисти част от големите задължения на 31-кратните шампиони. „Може би затова те ни предложиха неизпълнимата оферта", коментира Димитров пред вестник футбол. „Това, в крайна сметка, си е тяхна политика, няма какво да направим."
Промените в ЦСКА, които доведоха в управлението на клуба Георги Илиев, Аспарух Никодимов и Тончо Токмакчиев, са приети със задоволство от Димитров. „Познавам Георги Илиев отдавна, с него имаме еднакви виждания по развитието на ЦСКА", допълни депутатът.
„Това, което харесвам в него е, че винаги е държал да се работи с децата и собствената школа. Ако той поиска среща, с удоволствие, иначе нямам никакво намерение да му давам съвети и да му се бъркам в работата. Нямам желание и няма на каква база. Ако изпълни това, което декларира, ще бъде добре."
Депутатът Емил Димитров, който е и баща на проекта Чавдар (Етрополе) изрази убеждението си, че фирма „Титан" няма никакво намерение да се разделя с ЦСКА, независимо от афишираното желание за продажба на клуба.
Според него дори оглавяваният от него инициативен комитет за спасяване на „армейците" да не получи мажоритарния пакет от акциите на ЦСКА, той вече е изиграл важна роля и е спомогнал с натиска си към компанията да изчисти част от големите задължения на 31-кратните шампиони. „Може би затова те ни предложиха неизпълнимата оферта", коментира Димитров пред вестник футбол. „Това, в крайна сметка, си е тяхна политика, няма какво да направим."
Промените в ЦСКА, които доведоха в управлението на клуба Георги Илиев, Аспарух Никодимов и Тончо Токмакчиев, са приети със задоволство от Димитров. „Познавам Георги Илиев отдавна, с него имаме еднакви виждания по развитието на ЦСКА", допълни депутатът.
„Това, което харесвам в него е, че винаги е държал да се работи с децата и собствената школа. Ако той поиска среща, с удоволствие, иначе нямам никакво намерение да му давам съвети и да му се бъркам в работата. Нямам желание и няма на каква база. Ако изпълни това, което декларира, ще бъде добре."
Май май нещо са се отказали. нали имали банови гаранции, ала бала.
стига сте плюли по собствениците. виждате, че в условията на яка световна криза, взеха отбора както си беше фалирал след Томов, връщат полека дълговете (вече 3 години тези дългове постоянно намаляват), опитват се хората. Ако има някой от вас повече пари от тях - да отиде да купи отбора и да го оправи за 2-3 месеца. Ама като гледам тука само приказки. Намерете нов собственик вие бре, какво само говорите? да говори всеки може, но да погасява дългове за милиони се иска и пари, и кураж, и да обичаш отбора!
дайте да се обединим всички - играчи, треньори, фенове и собственици! стига само плюене! не разбрахте ли, че Титан спря парите дето изтичаха към джобовете на няколко човека във фенклубовете, уж за хореография и охрана, та за това беше цялата дандания в сектор Г: Дучето и сие поогладняха и настроиха децата срещу собствениците! ама видяхте - бихме Левски, защото всички бяха обединени в юмрук. така трябва да е винаги!
дайте да се обединим всички - играчи, треньори, фенове и собственици! стига само плюене! не разбрахте ли, че Титан спря парите дето изтичаха към джобовете на няколко човека във фенклубовете, уж за хореография и охрана, та за това беше цялата дандания в сектор Г: Дучето и сие поогладняха и настроиха децата срещу собствениците! ама видяхте - бихме Левски, защото всички бяха обединени в юмрук. така трябва да е винаги!
Azz написа:стига сте плюли по собствениците. виждате, че в условията на яка световна криза, взеха отбора както си беше фалирал след Томов, връщат полека дълговете (вече 3 години тези дългове постоянно намаляват), опитват се хората. Ако има някой от вас повече пари от тях - да отиде да купи отбора и да го оправи за 2-3 месеца. Ама като гледам тука само приказки. Намерете нов собственик вие бре, какво само говорите? да говори всеки може, но да погасява дългове за милиони се иска и пари, и кураж, и да обичаш отбора!
братле, сори, но не е проблема в парите за дучето и други фенове....тея педЕраси направиха нещо нечувано, затова няма връщане назад-вън от ЦСКА!!! И много ясно, че ще дойде нов собственик, недей да се притесняваш да го търсиш или да пращаш друг да го прави. В Пловдив и двете агитки ще скандират -вън боклуците

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
вярно, че направиха нещо нечувано, спряха кранчето на простаците и тия сега реват "вън боклуците"...ама да не се караме - на стадиона аз винаги викам "САМО ЦСКА", а който има парите, да отиде при собствениците и да им каже "ВЪН БОКЛУЦИТЕ"! всичко друго са рев за едната издръжка...че иначе се налага да се работи в живота.
Azz написа:вярно, че направиха нещо нечувано, спряха кранчето на простаците и тия сега реват "вън боклуците"...ама да не се караме - на стадиона аз винаги викам "САМО ЦСКА", а който има парите, да отиде при собствениците и да им каже "ВЪН БОКЛУЦИТЕ"! всичко друго са рев за едната издръжка...че иначе се налага да се работи в живота.
мен не ме интересува на кой са спряли кранчето, има факти, а те са; 4г тотален провал, даже не ми се изброяват някой неща, че ме е срам..и аз ги защитавах, но циганията приключи-да си заминават!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- dreben23
- Контакти:
Още ли плюете по титан?
Бият левски като тъпан от какво се оплакваме не знам?! 
[offtopic]Е, падаме от Лудогорец ама кой ти помни неуспехите!
[/offtopic]

[offtopic]Е, падаме от Лудогорец ама кой ти помни неуспехите!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
шивача написа:Azz написа:вярно, че направиха нещо нечувано, спряха кранчето на простаците и тия сега реват "вън боклуците"...ама да не се караме - на стадиона аз винаги викам "САМО ЦСКА", а който има парите, да отиде при собствениците и да им каже "ВЪН БОКЛУЦИТЕ"! всичко друго са рев за едната издръжка...че иначе се налага да се работи в живота.
мен не ме интересува на кой са спряли кранчето, има факти, а те са; 4г тотален провал, даже не ми се изброяват някой неща, че ме е срам..и аз ги защитавах, но циганията приключи-да си заминават!
викаш къде по-добре щеше да е след томов никой да не дойде...отбора щеше да процъфтява сега в Б регионална аматьорска лига.
иначе, кога ще си замине един собственик решава само и единствено той. може изобщо да реши да не си заминава, а имота му да потъне в бурени например.
ако имаш парите и мерака да издържаш ЦСКА - ти лично, отиди и им предложи на хората да им купиш собствеността, ако ли нямаш просто се надявай да даойдат по-добри времена...
все едно да застанеш пред нечий двор и да започнеш да викаш на собственика му да продава и да се маха, защото не ти харесва как си коси поляната...еми няма как да стане тая работа, освен да опиташ да го купиш сам и да започнеш да косиш ти като собственик.