На 27.10.2012 г. (събота) Локомотив гостува на Черно море във Варна от 16 ч. Организирана е екскурзия с цена 15 лв. Пътуването ще е с нает автобус. Обемът на рейса е 40 места. Сборен пункт - ст. "Локомотив", кафето на Бойко.
Телефони за информация и записване 0884 241 988 и 0897 824 055. Местата са ограничени! Нека подкрепим момчетата, да покажем защо не ходим по чужди стадиони да домакинстваме, но пък сме с тях на гостуванията!
Записване за пътуването за мача с Черно море Варна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Re: Записване за пътуването за мача с Черно море Варна
хаха тука ли се записвате ОМГ хаха може ли и аз да дойда запиши ме
))

Armei4eto_We написа:хаха тука ли се записвате ОМГ хаха може ли и аз да дойда запиши ме))
Казах ли ти нещо на теб вчера? Марш на училище!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
Bourgas написа:Armei4eto_We написа:хаха тука ли се записвате ОМГ хаха може ли и аз да дойда запиши ме))
А аз казах ли ти да не се разкарваш с фанелка на ЧМБС в борисовата градина ? Предопреждавам те следващия път няма да се направя на ударен

Armei4eto_We написа:Bourgas написа:Armei4eto_We написа:хаха тука ли се записвате ОМГ хаха може ли и аз да дойда запиши ме))
А аз казах ли ти да не се разкарваш с фанелка на ЧМБС в борисовата градина ? Предопреждавам те следващия път няма да се направя на ударен![]()
Предупреждавай ме, малкия. Сега налягай учебниците, смелчаго.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Armei4eto_We написа:Bourgas написа:Armei4eto_We написа:хаха тука ли се записвате ОМГ хаха може ли и аз да дойда запиши ме))
А аз казах ли ти да не се разкарваш с фанелка на ЧМБС в борисовата градина ? Предопреждавам те следващия път няма да се направя на ударен![]()
Пикльо.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Още един форумен бабит се е появил. Вече има над 20 мнения и е силен. Момче послушай колегите, иди учи.
Към феновете на Локо: Заповядайте, добре дошли
Като гледам къде сме с вас в таблицата чак ми се плаче. Тази година доста отбори ще се борим за златната среда.
Към феновете на Локо: Заповядайте, добре дошли

Като гледам къде сме с вас в таблицата чак ми се плаче. Тази година доста отбори ще се борим за златната среда.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Pride написа:На 27.10.2012 г. (събота) Локомотив гостува на Черно море във Варна от 16 ч. Организирана е екскурзия с цена 15 лв. Пътуването ще е с нает автобус. Обемът на рейса е 40 места. Сборен пункт - ст. "Локомотив", кафето на Бойко.
Телефони за информация и записване 0884 241 988 и 0897 824 055. Местата са ограничени! Нека подкрепим момчетата, да покажем защо не ходим по чужди стадиони да домакинстваме, но пък сме с тях на гостуванията!
Това с ограничените места нещо не го схващам.Значи ще напълните само един рейс,но ако има други желаещи(примерно още 20-30 човека)те какво правят?

-
- Контакти:
Дай Боже още 50 да дойдат , никой няма да върнем
Все пак си знаеме възможностите
САМО ЛОКО !

Все пак си знаеме възможностите

САМО ЛОКО !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Armei4eto_We написа:хаха тука ли се записвате ОМГ хаха може ли и аз да дойда запиши ме))
Не тука. Записваме се при майка ти...