TodorT написа:Как е, Роска? Прибра ли се от чужбина
Да вече два дни съм тук и както си говорихме преди, най-яко се чувствах на Летище София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:Как е, Роска? Прибра ли се от чужбина
ros написа:TodorT написа:Как е, Роска? Прибра ли се от чужбина
Да вече два дни съм тук и както си говорихме преди, най-яко се чувствах на Летище София
TodorT написа:Момчета, лека нощ от мен! Успешен утрешен ден!
KategorieC написа:ros написа:TodorT написа:Как е, Роска? Прибра ли се от чужбина
Да ти имам тръпката. Аз досега винаги съм се чувствал мега депресирано, когато навляза в Сърбия и се замисля, че същата свинщина ме чака и след още една граница!
ros написа:Ами не знам - цяла седмеца покрай хора, за които кръвосмешението поради лимитарине граници на острова е нещо нормално, в следствие на което английските булдоци са по-кросиви на външен вид от стопаните си, в добавка на което непрестанен дъжд и мъжки кенеф, представляващ една стена с плочки и един улей за канал, постлан с резени лимони за ароматизатори ми дойде в повече. На всичкото отгоре за тях няма по нормално нещо от това да се напиват и напикават пред всички и да носят паралиите на прабабите си... Ми добре си ми е тука
KategorieC написа:ros написа:Ами не знам - цяла седмеца покрай хора, за които кръвосмешението поради лимитарине граници на острова е нещо нормално, в следствие на което английските булдоци са по-кросиви на външен вид от стопаните си, в добавка на което непрестанен дъжд и мъжки кенеф, представляващ една стена с плочки и един улей за канал, постлан с резени лимони за ароматизатори ми дойде в повече. На всичкото отгоре за тях няма по нормално нещо от това да се напиват и напикават пред всички и да носят паралиите на прабабите си... Ми добре си ми е тука
Да не си живял в Ийст Енд ?Там 20-30% от действителността е такава,а тук 95%. А и си сбъркал мястото, ако искаш да видиш ред и чистота говори на германски
ros написа:KategorieC написа:ros написа:Ами не знам - цяла седмеца покрай хора, за които кръвосмешението поради лимитарине граници на острова е нещо нормално, в следствие на което английските булдоци са по-кросиви на външен вид от стопаните си, в добавка на което непрестанен дъжд и мъжки кенеф, представляващ една стена с плочки и един улей за канал, постлан с резени лимони за ароматизатори ми дойде в повече. На всичкото отгоре за тях няма по нормално нещо от това да се напиват и напикават пред всички и да носят паралиите на прабабите си... Ми добре си ми е тука
Да не си живял в Ийст Енд ?Там 20-30% от действителността е такава,а тук 95%. А и си сбъркал мястото, ако искаш да видиш ред и чистота говори на германски
Бях в Дъблин и околностите... Абе предпочитам си нашенската кочина - мръсна, но не депресираща. Това покрай теб да ходят млади момичета два пъти по-тежки от теб, а аз съм 75 кила не е гот, вярвай ми... дори и от обем ме депресират
ros написа:така е, прав си... ама все още тука става за живеене, аз така си мисля и затова се кефя като се прибирам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта