Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот subzero » 21 окт 2012 23:08

BRF написа:
snakebite написа:
Viv.Brooke написа:Бадема е на шест вече! Добре е, че Пенев не го пусна за да се възтанови, но пък ме е яд, защото може би щеше да помогне много на национала...

Важното обаче е, че вече е здрав :)

По- важно е да е готов за нас, тоя национален отбор яко ни нарушава подготовката !!

Извинявай за въпроса,ама това сериозно ли го мислиш?

Ъ,Вальо,да не би да те учудва?? По-важно е Лудогорец да е във форма. Бал съм го нанционалния. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 окт 2012 23:12

snakebite написа:Добре е че бият националите, но без лудогорци ,моля...

:o Ама ти май наистина си сериозен ??!!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 окт 2012 23:14

subzero написа:
Ъ,Вальо,да не би да те учудва?? По-важно е Лудогорец да е във форма. Бал съм го нанционалния. ;)

Да това е мое мнение, явно ни се отразява...
Както виждаш никой от моите колеги не споделя моето мнение, така че не обощавай, моля !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 окт 2012 23:20

snakebite написа:
subzero написа:

Както виждаш никой от моите колеги не споделя моето мнение, така че не обощавай, моля !!!

Не е лошо да имаш мнение и да го споделяш. Не се обиждай обаче,ако те наричат "небългарин". ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 окт 2012 23:35

snakebite написа:Гледам си моя отбор...ако ЦСКА има 5-6 национала няма така да мислиш !!!
Ето с Враца, дадохме фира. с Бургас (точно заради 4 те дни) нищо чудно и те да вземат нещо....
Добре е че бият националите, но без лудогорци ,моля...

Дръжте си ги и Дяков и Минев!Когато ЦСКА има национали аз се радвам и искам колкото се може повече да играят за България!Това ли е шампиона?Дяков изморен и не може да биете Ботев Враца :lol: !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 окт 2012 09:38

BRF - стига си дрискал! Всички разбрахме, че нямаш грам представа от футбол - трай си вече, че мнението ти е повече от нелепо!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 22 окт 2012 09:43

И аз се радвам, че имаме национали, даже си мисля, че тези са малко! Дали се отразява или не на Лудогорец, не ме интересува! Работата на футболистите е да играят, а не да почиват постоянно! Затова получават умопомрачителни заплати за стандарта ни! Относно Дяков всеобщото мнение сред моите познати е, че е уникален футболист, но трябва да спре с грубостите!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 окт 2012 21:43

mad forest написа:И аз се радвам, че имаме национали, даже си мисля, че тези са малко! Дали се отразява или не на Лудогорец, не ме интересува! Работата на футболистите е да играят, а не да почиват постоянно! Затова получават умопомрачителни заплати за стандарта ни! Относно Дяков всеобщото мнение сред моите познати е, че е уникален футболист, но трябва да спре с грубостите!

Поздравления. Абсолютно съм съгласен. С всичко. ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 окт 2012 22:17

subzero написа:
snakebite написа:
subzero написа:

Не е лошо да имаш мнение и да го споделяш. Не се обиждай обаче,ако те наричат "небългарин". ;)

Е, защо пък "небългарин"? Човекът гледа и поддържа българския футбол! При това от доста време. Лудогорец също ни представяше навън това лято.
И аз съм на различно мнение - искам играчите на Лудогорец да играят на Националния, щом могат да помогнат. Дори и да загубим някоя точка от това. Но мисля, че като цяло не губим, защото трупат опит и "излизат от коловоза". Подкрепям обаче позицията, която другите имат, особено ако е осмислена и почива на нещо.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 окт 2012 22:32

tsonpen написа:Е, защо пък "небългарин"? Човекът гледа и поддържа българския футбол! При това от доста време. Лудогорец също ни представяше навън това лято.
И аз съм на различно мнение - искам играчите на Лудогорец да играят на Националния, щом могат да помогнат. Дори и да загубим някоя точка от това. Но мисля, че като цяло не губим, защото трупат опит и "излизат от коловоза". Подкрепям обаче позицията, която другите имат, особено ако е осмислена и почива на нещо.

Ти си широко скроен човек. Потвърждаваш го за пореден път. Аз не съм. И не приемам това за нещо нормално. Всеки футболист би трябвало да се старае да играе в националния. А всеки фен би трябвало да се радва,че футболисти от любимия му отбор са национали. Аз лично страшно се надявам младите момчета от школата някога да имат шанса да играят в националния отбор. Ако трябва да съм до край откровен,надявам се Ники Михайлов да се контузи и да гледаме Колев на вратата. ;) Шегувам се ! :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”