tprodanov написа:radko piratko написа:Това не е национален отбор на България, това е отбор на мърльо и насо, ние не го изкаме.Престъпление е да играе Стоянов,мечо,зетьо, сино, а да няма ВАЛЬО, ТУНЧЕВ, ВЕЛИЗАР, затова си ги гледайте Вие, Ние сме за Ч. Гора
Това мнение описа всичко, което съдържа чорбарската логика. А всъщност, в момента сме на ниво да нямаме шансове за класиране, точно щото играха тия с главните букви, и още неколко подобни..
Иди им го обясни това,че с Грузия и Черна гора треньор беше Пламен Марков,а в състава бяха следните играчи,минали или играещи в ЦСКА:Валентин Илиев,Александър Тунчев,Иван Иванов,Стилян Петров,Велизар Димитров,Мартин Петров и Димитър Бербатов.Мисля,че Йордан Тодоров и Кирил Котев също бяха в групата.Е,и какво стана в тези мачове?Май точно тогава си прецакахме квалификациите?Или аз съм идиот,говедо и т.н.(първото може и да съм,но второто не

)?Не ме разбирайте погрешно,аз много харесвам Стилян и Мартин Петрови,те са лидерите на този отбор,прекланям се пред тях,че винаги изяждат терена за националния отбор.Бербатов е много талантлив футболист,понякога прави много красиви и интелигентни отигравания,пасове,голове,но той никога не се е раздавал докрай за отбора,а и само защото е Бербатов,не може да е застрахован от критика.Другите изброени момчета също не са лоши футболисти,но те са тези,които загубиха квалификациите.Мъри се опита да ни върне в играта и отново пропуск на Бербатов срещу Ейре ни лиши от тази възможност.Както и да е,мощна подкрепа за отбора,без значение кой му е треньор,директор,кой е на терена и т.н.!Българи юнаци!Това е последният шанс на това поколение,вярвам,че няма да го изпуснат момчетата!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.