X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 22 окт 2012 15:17

bnborisov написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:уважение към отбора и феновете на ботев, но ние сме по-добрия отбор с по-качествените играчи, и другото което забравяте и заради което ще спечелим мача в събота е че идваме след победа в дербито - факт от годините за спечелилия този мач.

а ти как разбра колко точно е силен Ботев :?: . Щото ние поне един мач ви гледахме, този с Левски и видях поне аз, два слаби отбора. Иначе разбира се че може да го вземете този мач както може да стане и обратното, да не кажа че пък хикса ми се вижда логичен.

следял съм не малка част от мачовете ви по радио и чрез сайта, като лично мнение смятам че вчера не заслужавахте трите точки, и в момента сме в далеч по-добра форма и затова ще спечелим този мач. не карам никой да се съгласява с мен ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 22 окт 2012 16:23

Имаме толкова много да ви връщаме... та нека връщането започне събота, победа с 1-0, както винаги ще имате съдийска подкрепа, но това не ме притеснява, стига отбора да играе, както игра до сега, с хъс, желание и раздаване до край.

П.П. Чакаме ви по трибуните да си направим шоуто.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2012 16:26

ultra1912 написа:Имаме толкова много да ви връщаме... та нека връщането започне събота, победа с 1-0, както винаги ще имате съдийска подкрепа, но това не ме притеснява, стига отбора да играе, както игра до сега, с хъс, желание и раздаване до край.

Е недей, недей. Точно тоя сезон не сме видели нито веднъж съдийско рамо. Само ни режат, много добре знаеш защо. Иначе за другото - там сме. Дано само няма простотии по трибуните.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 22 окт 2012 16:40

mistreated написа:
ultra1912 написа:Имаме толкова много да ви връщаме... та нека връщането започне събота, победа с 1-0, както винаги ще имате съдийска подкрепа, но това не ме притеснява, стига отбора да играе, както игра до сега, с хъс, желание и раздаване до край.

Е недей, недей. Точно тоя сезон не сме видели нито веднъж съдийско рамо. Само ни режат, много добре знаеш защо. Иначе за другото - там сме. Дано само няма простотии по трибуните.

По принцип винаги сте го имали това "рамо", конкретно за този сезон не мога да кажа, защото мачовете не се предават по телевизията.

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 22 окт 2012 16:56

ultra1912 написа:
mistreated написа:

По принцип винаги сте го имали това "рамо", конкретно за този сезон не мога да кажа, защото мачовете не се предават по телевизията.

Нима не гледа ЦСКА - Левски? Иначе, 2500 се изсипваме :). Ще има и хореография, ако я допоуснат... :evil: -.-

Съдийска подкрепа към ЦСКА не е имало от много отдавна. Вие сте ми симпатични, имате яка агитка и много фенове. Пък и вече сте добър отбор, надявам се да има поне 15 000 на стадиона и Пловдив да кънти с песните на ЦСКА и Ботев.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 22 окт 2012 19:36

Е това е мача! След ЦСКА най - много симпатизирам на Ботев Пловдив в България! Обеден съм, че ще стане хубав мач, а атмосферата ще бъде страхотна! Имам доста приятели ботевисти и ще използвам повода да се видя с тях! Предпочитам ЦСКА да победи, не най - реалния резултат ми се вижда Х :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 окт 2012 20:14

Jorkorazporko написа:Е това е мача! След ЦСКА най - много симпатизирам на Ботев Пловдив в България! Обеден съм, че ще стане хубав мач, а атмосферата ще бъде страхотна! Имам доста приятели ботевисти и ще използвам повода да се видя с тях! Предпочитам ЦСКА да победи, не най - реалния резултат ми се вижда Х :)

Много ясно и аз им симпатизирам на Ботев, но победата в тоя мач е задължителна за нас ако искаме да се да сме в тройката. Очаквам невероятна атмосфера на Христо Ботев, но все пак ние сме ЦСКА София ;)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 22 окт 2012 20:44

Teo написа:Много ясно и аз им симпатизирам на Ботев, но победата в тоя мач е задължителна за нас ако искаме да се да сме в тройката. Очаквам невероятна атмосфера на Христо Ботев, но все пак ние сме ЦСКА София ;)

"Совите не са това което са" както се казваше в един филм от близкото минало. Слава богу Вие не сте Централен Спортен Клуб на Армията, а ние не сме Армейско Физкултурно Дружество и затова в събота ще берете ядове. :) :) :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 22 окт 2012 20:47

трудно бате, абонати сте ни ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 22 окт 2012 20:55

От Ботев са в готовност да пуснат 20 000 билета за мача с ЦСКА

От ръководството на Ботев имат пълна готовност да пуснат билети за пълния капацитет на стадион "Христо Ботев" за предстоящата в събота среща с ЦСКА.

Колежа е лицензиран за 20 00 зрители. По правилата на БФС 17 500 от билетите трябва да са за фенове на Ботев и 2 500 за гостуващия отбор на ЦСКА. Все още не е ясно точно кога ще бъдат пуснати ценните хартийки. Ясно е обаче, че Колежа ще се пука по шевовете. Срещата с ЦСКА се очаква огромен интерес след отличното представяне на Ботев в последните срещи. Победата над Литекс вчера докара до екстаз 3000 бултраси на градския стадион в Ловеч и всички привърженици на жълто- черните тръпнат в очакване на поредната интересна домакинска среща на любимия отбор.

аре на ново. всички в пловдив :!: :!: :!:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”