ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2012 16:38

mistreated написа:Втрещяваш ме с твоите постоянни дитирамби, как футболистите на Левски са на някакво уникално световно ниво. Цяла зима ме убеждаваше, че Левски има най-добрите футболисти в България и как пролетта ще мачка всичко наред. Е мачка... до третия кръг.

Междудругото, няма как да го разберем, но ако не бяха махнали Ники Костов, Левски нямаше да има проблеми с титлата ...
И това го знаем много добре и двамата !

Не съм писал, че играчите в Левски са на световно ниво.
Но са сред най-добрите в България и лично, са с над 2 класи на тези в ЦСКА. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2012 16:43

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Втрещяваш ме с твоите постоянни дитирамби, как футболистите на Левски са на някакво уникално световно ниво. Цяла зима ме убеждаваше, че Левски има най-добрите футболисти в България и как пролетта ще мачка всичко наред. Е мачка... до третия кръг.

Междудругото, няма как да го разберем, но ако не бяха махнали Ники Костов, Левски нямаше да има проблеми с титлата ...

Не съм писал, че играчите в Левски са на световно ниво.
Но са сред най-добрите в България и лично, са с над 2 класи на тези в ЦСКА. ;)

Винаги съм се превивал от смях, като чета твоите писания. :lol: :lol: :lol:
Само не ми приписвай мисли, които никога не са ми минавали през главата, особено пък за Ники Костов :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Nemesis89
Контакти:

Мнениеот Nemesis89 » 22 окт 2012 18:08

Нямаме играчи. Лятото разкараха по-кадърните - Тасевски, Цветков, Жуниньо, Калво и остана плявата плюс още няколко нови некадърници. В момента освен Пламен Илиев и донякъде Рамос и Райков, останалите не виждам какво въобще правят в този отбор. Начело с треньора, който продължава да разчита на Йовов, а той продължава да е най-слабият играч в А група.

mu6morok

Мнениеот mu6morok » 22 окт 2012 18:22

ОКей паднали сме - паднали! Продължаваме да мачкаме 3 т. разлика нищо не е ще разглобим сюнетираните орли в двата мача и сме шампиони кво сте се разциврили

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 22 окт 2012 19:19

THE G.A.M.E написа:Междудругото, няма как да го разберем, но ако не бяха махнали Ники Костов, Левски нямаше да има проблеми с титлата ...

При Ники Костов щяхме да имаме шанс за титла ако не беше толкова твърдоглав да махне всякакви нападатели. Щото тогава ни предлагаха какви ли не тарани, а нашия решил да играе като Барселона. Въпросния треньор осакати отбора.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 окт 2012 20:17

Levski4Ever написа:
THE G.A.M.E написа:Междудругото, няма как да го разберем, но ако не бяха махнали Ники Костов, Левски нямаше да има проблеми с титлата ...

При Ники Костов щяхме да имаме шанс за титла ако не беше толкова твърдоглав да махне всякакви нападатели. Щото тогава ни предлагаха какви ли не тарани, а нашия решил да играе като Барселона. Въпросния треньор осакати отбора.

Костов щеше да на прави шампиони без нападатели, сегашния тренер пък ще ни праи шампиони без защитници. Нема ли най-накрая да се намери кадърен треньор, който да си направи читава селекция

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 22 окт 2012 20:35

Е че ние защитници имаме. Те и шампиони стават с юношеските си формации, ама ние нали взимаме все класни защитници от чужбина, та затва и все ни вкарват някви смешни голчета като този с ЦСКА (да, там не беше само на Ели грешката, но и на Пламен Илиев).
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 окт 2012 20:54

Levski4Ever написа:Е че ние защитници имаме. Те и шампиони стават с юношеските си формации, ама ние нали взимаме все класни защитници от чужбина, та затва и все ни вкарват някви смешни голчета като този с ЦСКА (да, там не беше само на Ели грешката, но и на Пламен Илиев).

Кой ти гледа юношите. Там нема комисионни и нема далавера...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 окт 2012 00:59

onegavon написа:Приоритетите ви не ги знам.Визирах мача със Славия защото имах предвид градското първенство, а " бера грижа " за шансовете на Левски защото сте ни пряк конкурент за столичен първенец и сега в директния двубой ви бихме.Така,че нашите шансове растат, а вашите намаляват, особенно след равния с Локото.

С изненада научих , че на Серж гола срещу вас му е бил сефтето в професионалния футбол.Ставате за прощъпулник на млади африкански надежди.На кой ,ако не на Левски, екстра сте за спаринг партньор.

Ало, хумориста какво градско п-во какъв столичен първенец, откога селището Панчарево стана столица че и отбора му да претендира за столичен първенец.Е и аз не вярвах че толкова нисък футбилст като Мендоса ще ви вкара гол с глава ама случва се.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 окт 2012 12:19

Първата буква в абревиатурата е Ц- централен и стадиона ни е в центъра, а вашия къде е ?

Ако няма какво да напишеш за мача си трай! Къде се сети за Мендоса, напиши нещо и за кървавия гол и сините прашки на Гонзо.Темата не е историята на " вечното дерби".

Само ще добавя , че след разбора на бившия съдия Генов в " Пред банята" останах с впечатление,че резултата мй е трябвало да бъде 2:0.

Върни се в “Архив”