IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12, 1:1

Мнениеот tsonpen » 22 окт 2012 12:40

crap написа:Какво момче бе - хаха. Тоя си беше на 50+ години - мъртво пиян. Иначе всичко останало си беше точно така, но нЕмаше нужда да го оправдаваш тоя...

Държеше се като пиян, но според мен не беше. Мисля, че е под 50 години, но може и да бъркам. Не го познавам, там го видях за първи път. И не го оправдавам. Въобще! Постарах се да опиша нещата максимално безпристрастно. Другото момче (което не арестуваха) лъхаше силно на алкохол.
Мерси за коментара ти за мача. Не съм съгласен само с това, че определяш мача като "равностоен". Това от която и да е гледна точка не мога да разбера. Само резултатът е равен. От къде гледа мача?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 22 окт 2012 14:46

Не можах да гледам мача, нито имам време да чета коментарите. Слушах го по радиото и искам само да поздравя "Ботев", а на ние да си правим съответните изводи. Никой не е безгрешен, случват се и такива неща!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Re: IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12

Мнениеот vks1 » 22 окт 2012 15:08

snakebite написа:
mad forest написа:При статистиката от мача, даже много пари щяха да се спечелят! Поздрави за издръжливият бетон, който наляхте!

Така е..гледах някаква умопомрачителна статистика, но...кой ни е виновен...а и тоя Иван Стоянов докога ще титуляр незнам, липсата на Бадема май прецака нещата...Кофти е че даваме храна на такива като Враца, да излизат и да плюят и честно казано няма с какво да се оправдаваме...
Ето и Литекс смаза Ботев Пловдив..но загуби, футбола е нелогична игра..явно....

Ти беше ли в Ловеч???
Канарче!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 окт 2012 15:19

tsonpen написа:
crap написа:Какво момче бе - хаха. Тоя си беше на 50+ години - мъртво пиян. Иначе всичко останало си беше точно така, но нЕмаше нужда да го оправдаваш тоя...

Държеше се като пиян, но според мен не беше. Мисля, че е под 50 години, но може и да бъркам. Не го познавам, там го видях за първи път. И не го оправдавам. Въобще! Постарах се да опиша нещата максимално безпристрастно. Другото момче (което не арестуваха) лъхаше силно на алкохол.
Мерси за коментара ти за мача. Не съм съгласен само с това, че определяш мача като "равностоен". Това от която и да е гледна точка не мога да разбера. Само резултатът е равен. От къде гледа мача?

Е, от нашия сектор - разградския :)

А онзи беше пиян на кирка.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 окт 2012 15:23

Човека за 1ви път се напива :)
Изображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 окт 2012 15:33

vks1 написа:Ти беше ли в Ловеч???

Гледах по Айфона първото и нищо не се виждаше, второто го слушах, но положенията бяха пред вратата ви.Втори мач след този в Гоце Делчев, вземате на магия ! Разбирам еуфорията ви,ама посмалете малко, чакат ви трудни двубои скоро- с ЦСКА, с Локо Пловдив....
Трябва да минете и през нас ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 22 окт 2012 16:25

tsonpen написа:
choko77 написа:Големите разбирачи с прогнози от 0-3,0-2 и тям подобни,моля ви не пускайте залози в еврофутбол или онлайн сайтовете,че много пари ще загубите.Този мач можеше да завърши както 0-3,така и 2-1,но равенството си е успех за нас.В последната минута ако нашите бяха по концентрирани можеха и да вкарат втори гол,така че момчета от Разград и феновете на другите отбори,помислете другия път като отбора ви гостува във Враца.

Абе вярно, че на мен слънцето ми блестеше в очите, но не съм сляп! Въобще не е вярно товва, което си написал!
Целият мач се играеше по един и същ сценарий - само във вашата половина и Лудогорец обикаляха около наказателното ви поле и навлизаха вътре. Всяко вкарване на топката в половината на Лудогорец вкарваше публиката ви в екстаз и си мислехте, че ще има гол. Колко пъти влязохте в половината на Лудогорец? Май се броят на пръстите на ръцете. Този, който нахлуеше беше като като някакъв супермен за вас. Вкарахте си гола и остискахте със заби нокти и това е. Признавам ви го. Но да твърдиш, че ще щели да победите... :mrgreen: Не знам как си го гледал този мач. Брои ли колко пъти вратарят ви спасяваше чисти голове? Колко пъти успявахте да избиете топката от наказателното поле я в ъглов удар, я в тъч, я към центъра. Безброй! И колко искахте мачът да свърши веднага след гола ви.
Донякъде се радвам за вас, защото след авантюрата с италианците, имате нужда малко да дръпнете, а и сте общински отбор сега. Желая ви успех, но бъдете реалисти и си махнете цветните очила. Имахте огромен късмет. Освен гола друго истинско положение в мача въобще нямахте! Нито едно!

Кое според теб приятелю не е вярно?Че можехме да паднем с 0-3,или че в последната минута при една контра можехме да вкараме втори гол?Че играхме целия мач на една врата и в едно наказателно поле също е вярно,че минавахме центъра много рядко също,но наистина когато нападахме публиката изпадаше в екстаз,не е ли нормално?Вратаря ни спаси 3-4 чисти положения признавам,но това е част от играта нали.Спор няма че ни надиграхте тотално,силен отбор сте но признай,че и Ботев се държаха мъжки и отразяваха всички атаки с много желание и хъс.Признавам си,че след първото полувреме си мислех че отиваме на разгром,но второ си играхме много мъжки.Поздрави и успех на отбора ви пожелавам!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 окт 2012 18:23

Петев е прав, няма от какво да се притесняваме - петички, ударчета ,двойни, скорост. Красота ! Гледайте репортажа....
Жалко, много жалко, тия Враца да вземат точка, след тая продукция. Невероятни пропуски на Иван, Кишада и Марсело....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 22 окт 2012 18:27

Има видео репортаж на сайта на клуба и по-добре да не го бях гледал! Направо уникални пропуски!
Ето http://www.ludogorets.com/news.html?new ... l_news=453
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 22 окт 2012 19:10

choko77 написа:
tsonpen написа:
choko77 написа:Големите разбирачи с прогнози от 0-3,0-2 и тям подобни,моля ви не пускайте залози в еврофутбол или онлайн сайтовете,че много пари ще загубите.Този мач можеше да завърши както 0-3,така и 2-1,но равенството си е успех за нас.В последната минута ако нашите бяха по концентрирани можеха и да вкарат втори гол,така че момчета от Разград и феновете на другите отбори,помислете другия път като отбора ви гостува във Враца.

Абе вярно, че на мен слънцето ми блестеше в очите, но не съм сляп! Въобще не е вярно товва, което си написал!
Целият мач се играеше по един и същ сценарий - само във вашата половина и Лудогорец обикаляха около наказателното ви поле и навлизаха вътре. Всяко вкарване на топката в половината на Лудогорец вкарваше публиката ви в екстаз и си мислехте, че ще има гол. Колко пъти влязохте в половината на Лудогорец? Май се броят на пръстите на ръцете. Този, който нахлуеше беше като като някакъв супермен за вас. Вкарахте си гола и остискахте със заби нокти и това е. Признавам ви го. Но да твърдиш, че ще щели да победите... :mrgreen: Не знам как си го гледал този мач. Брои ли колко пъти вратарят ви спасяваше чисти голове? Колко пъти успявахте да избиете топката от наказателното поле я в ъглов удар, я в тъч, я към центъра. Безброй! И колко искахте мачът да свърши веднага след гола ви.
Донякъде се радвам за вас, защото след авантюрата с италианците, имате нужда малко да дръпнете, а и сте общински отбор сега. Желая ви успех, но бъдете реалисти и си махнете цветните очила. Имахте огромен късмет. Освен гола друго истинско положение в мача въобще нямахте! Нито едно!

Кое според теб приятелю не е вярно?Че можехме да паднем с 0-3,или че в последната минута при една контра можехме да вкараме втори гол?Че играхме целия мач на една врата и в едно наказателно поле също е вярно,че минавахме центъра много рядко също,но наистина когато нападахме публиката изпадаше в екстаз,не е ли нормално?Вратаря ни спаси 3-4 чисти положения признавам,но това е част от играта нали.Спор няма че ни надиграхте тотално,силен отбор сте но признай,че и Ботев се държаха мъжки и отразяваха всички атаки с много желание и хъс.Признавам си,че след първото полувреме си мислех че отиваме на разгром,но второ си играхме много мъжки.Поздрави и успех на отбора ви пожелавам!

Изразих по-горе съжаление от изпуснатата победа, на клипа в клубния сайт се виждат и многото пропуски на нашите футболисти, виждат се за радост и чудесни отигравания, комбинации, въображение, скорост, все неща които всички искаме да виждаме. Поздравления и за врачани за мъжката игра! Иска ми се така мъжки да играят и срещу другите фаворити, защото никой няма полза от слаби противници, ние също!

Върни се в “Лудогорец”