Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
dunavfc написа:Ей какво прави човек,само за да спечели малко женско вниманиеАз не разбирам от кулинария и ако вляза в такъв форум,ще изглеждам изключително смешно и жалко,затова и не го правя
stioks написа:Едно нещо ми е интересно. Защо трябваше да загубите от ЦСКА и изведнъж да ви "просветне", че всичко било налгасено, всичко било фарс и т.н.? Преди това една думичка нямаше в тази насока.
msm написа:
Защо, когато от ЦСКА бълваха декларации и закани за сезиране на УЕФА , как се администрира първенството и как се потъпкват правилниците, всички се смееха и плюеха по ЦСКА? ..Е, господа! Хората са казали, че каквото си надробиш такова ще сърбаш! Но, не вкарвайте най-ощетения клуб в собствените ви далавери.
П.П. И, в унисон с темата ще кажа, че по вашата логика с уговорките, следва ЦСКА да е шампион!.. Конспираторът говори - Слаб старт на ЦСКА - голям коефициент за шампион! Силен финал и шампиони - пълни джобове с милиони!
crap написа:Както предположих - доста силов мач, особено второто полувреме. Лудогорец игра добре през първата част, като направи редица пропуски, а вратарят на Враца беше направо уникален! Момчето изкара три много опасни удара, а освен това нямаше и едно грешно излизане или отиграване от какъвто и да е характер. Второто полувреме нещата станаха доста по-различни. На терена вече имаше два отбора, като Лудогорец натискаше през цялото време, Враца се бранеше добре, с 10 човека отзад, а в нападение разчитаха само на един - №17. При тези обстоятелства за мен беше ясно, че Ботев ще вкара. Просто защитата отзад нямаше никаква работа, а това определено им подейства приспивателно. Не след дълга моята прогноза беше потвърдена. За жалост, в отговор на този гол, разградчани така и не успяваха да създадат нещо опасно напред - дори напротив. Безидейната им игра даде още доста поводи за удобни положения в полза на играчите от Враца. Имаше и множество груби влизания, като те бяха по равно разделени между играчите на двата тима. Личното ми мнение е, че съдията спести по един директен червен картон и за двата отбора.
Като цяло мача беше равностоен, колкото и странно да звучи това. Враца имаха своите положения, както и Разград. Равният резултат бе напълно логичен.
След мача имаше и екшън. Двама старци от Разград решиха да си спретнат скандалче, като почти се стигна до бой, но полицията действаше светкавично и разтури сеира. Единият от тях ще преспи в районното. Драмата беше пълна.
metodito написа:dunavfc написа:Ей какво прави човек,само за да спечели малко женско вниманиеАз не разбирам от кулинария и ако вляза в такъв форум,ще изглеждам изключително смешно и жалко,затова и не го правя
Човек, ти коментираш български футбол. Не знам да има кулинарен форум за буламачи. Па щом се пишеш спец по буламачите... хуу...То ще знаеш гоУЕмо познание се иска.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта