Официална фен-тема на Антон Карачанаков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Антон Карачанаков

Мнениеот Teo » 21 окт 2012 16:17

Ужас........ Тони чакаме те отново в игра, а тоя Мюлдер няма ли да го накажат нещо, направо му потроши краката на Тонката :evil:

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

ЦСКА без Карачанаков до лятото на 2013

Мнениеот Vailo » 21 окт 2012 21:37

Карачанаков бе фаулиран в края на първото полувреме в мача срещу Левски от Дъсти Мюлдер. По този начин Стойчо Младенов се лишава от един от основните си титуляри.

Първо искам да кажа че страшно много симпатизирам на това момче макар че съм левскар. Мисля че е страхотен талант и му пожелавам бързо възстановяване от нелепата контузия, която получи когато фаулира Дъстли Мюлдер, а не обратното!! Не мога да разбера защо трябва да се прехвърля вината за този глупав инцидент върху холандеца?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА без Карачанаков до лятото на 2013

Мнениеот vaskonti » 21 окт 2012 22:00

Vailo написа:
Карачанаков бе фаулиран в края на първото полувреме в мача срещу Левски от Дъсти Мюлдер. По този начин Стойчо Младенов се лишава от един от основните си титуляри.

Първо искам да кажа че страшно много симпатизирам на това момче макар че съм левскар. Мисля че е страхотен талант и му пожелавам бързо възстановяване от нелепата контузия, която получи когато фаулира Дъстли Мюлдер, а не обратното!! Не мога да разбера защо трябва да се прехвърля вината за този глупав инцидент върху холандеца?

Вероятно защото точно 1 минута преди това Мулдер му влезе отзад с ножица в опорния крак... точно тоя крак, който се контузи?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 окт 2012 23:45

vaskonti написа:
Vailo написа:

Вероятно защото точно 1 минута преди това Мулдер му влезе отзад с ножица в опорния крак... точно тоя крак, който се контузи?

По принцип е напълно възможно скъсване на връзките при такъв удар в подбедрицата. Но пък после продължи да играе, тичаше си до фаула срещу Мюлдер, така че не е сигурно кога е станало. Дано се оправи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2012 08:42

Tommi написа:
vaskonti написа:
Vailo написа:Първо искам да кажа че страшно много симпатизирам на това момче макар че съм левскар. Мисля че е страхотен талант и му пожелавам бързо възстановяване от нелепата контузия, която получи когато фаулира Дъстли Мюлдер, а не обратното!! Не мога да разбера защо трябва да се прехвърля вината за този глупав инцидент върху холандеца?

По принцип е напълно възможно скъсване на връзките при такъв удар в подбедрицата. Но пък после продължи да играе, тичаше си до фаула срещу Мюлдер, така че не е сигурно кога е станало. Дано се оправи.

Продължи да играе точно 1 минута. Ако видиш повторение на втората ситуация ще видиш, че Карачанаков не само, че едвам закача холандеца, ами го прави с десния крак, а левия просто се изметва в коляното...
Както и да е, случват се такива неща, само че не е редно нарушение като това на Мулдер и като на Старокин в края на мача да бъдат подминавани просто така. Навсякъде по белия свят това са чисти червени картони.
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 окт 2012 14:35

vaskonti написа:Продължи да играе точно 1 минута. Ако видиш повторение на втората ситуация ще видиш, че Карачанаков не само, че едвам закача холандеца, ами го прави с десния крак, а левия просто се изметва в коляното...
Както и да е, случват се такива неща, само че не е редно нарушение като това на Мулдер и като на Старокин в края на мача да бъдат подминавани просто така. Навсякъде по белия свят това са чисти червени картони.

Може да скъсаш връзки и при едно рязко спиране или пък усукване на коляното и т.н. Няма значение колко закача холандеца и с кой крак.
Щом казваш, че е чист червен картон по белия свят, сигурно е така. :geek:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2012 16:00

Tommi написа:
vaskonti написа:Продължи да играе точно 1 минута. Ако видиш повторение на втората ситуация ще видиш, че Карачанаков не само, че едвам закача холандеца, ами го прави с десния крак, а левия просто се изметва в коляното...

Може да скъсаш връзки и при едно рязко спиране или пък усукване на коляното и т.н. Няма значение колко закача холандеца и с кой крак.
Щом казваш, че е чист червен картон по белия свят, сигурно е така. :geek:

Отзад, с двата крака с ножица в опорния крак няма какво друго да е. А това на Старокин в края на мача беше направо за корицата на учебник...
[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 окт 2012 13:05

Жалко за момчето ... ако публикуваната информация е вярна , то ще може да играе футбол чак през 2014-а година . Надявам се от ЦСКА този път по изключение да подходят професионално , а не да го оставят да се спасява сам .
За самата контузия Мюлдер няма вина , но е вярно че влизането му малко преди това беше за червен картон . Лошото е че нашите съдии продължават да се съобразяват с така наречените грандове и да не свирят това което виждат . И когато на нашите отбори свирят чужди съдии ясно си личи чувството за безнаказаност което тресе родните "звезди" . Последния пример е червения картон на Бандаловски срещу Дания .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2012 13:22

Искам си Акаунта написа:Жалко за момчето ... ако публикуваната информация е вярна , то ще може да играе футбол чак през 2014-а година . Надявам се от ЦСКА този път по изключение да подходят професионално , а не да го оставят да се спасява сам .
За самата контузия Мюлдер няма вина , но е вярно че влизането му малко преди това беше за червен картон . Лошото е че нашите съдии продължават да се съобразяват с така наречените грандове и да не свирят това което виждат . И когато на нашите отбори свирят чужди съдии ясно си личи чувството за безнаказаност което тресе родните "звезди" . Последния пример е червения картон на Бандаловски срещу Дания .

[offtopic]Преди да прочета какво си писал,си помислих,че и на него си пожелал контузията :?[/offtopic]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 окт 2012 13:35

BRF написа:
Искам си Акаунта написа:Жалко за момчето ... ако публикуваната информация е вярна , то ще може да играе футбол чак през 2014-а година . Надявам се от ЦСКА този път по изключение да подходят професионално , а не да го оставят да се спасява сам .

[offtopic]Преди да прочета какво си писал,си помислих,че и на него си пожелал контузията :?[/offtopic]

[offtopic]На никой футболист не съм пожелавал подобно нещо ( все пак и аз съм играл футбол ) . Ситуацията с Боладо беше съвсем различна . Тогава имах усещането ( базирано на информация ) че може да стане беля с него или Мораеш . Единия го пуснаха без никаква подготовка , а Мораеш играеше с контузия . Между другото същото усещане имам и за Боли и Румен Трифонов ... но се надявам от щаба на Черноморец да не рискуват здравето им в мачове без значение .[/offtopic]

Върни се в “Архив”