Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец 27.10.2012 от 18:00 часа

Мнениеот subzero » 21 окт 2012 12:43

ntodorov написа:Именно. Нали не искаме онези времена.
Ванка. Ти, в какво искаш да ни убедиш.
Дразниш се за неща, за които и ние се дразним.
Що се касае за мача ни с Лудогорец...Изчети цялата тема и ще ти станат
ясни настроенията ни. Що се касае за моето лично:
Нека да се реши мача на терена. Когато това стане факт - аз ще съм първия, който
ще признае победителя. Да излизаме, като фаворити е този мач и да сме убедени в успеха е смешно, но пък, че
имаме надежда също е вярно. Херо се престраши заради проблемите и финансовия недоимък да заложи на младите
и, като че ли не сгреши. От тогава нямаме загуба. Дано така да продължава. Другото е плява.

Аз също бих ги поздравил,ако мача се играе. Също смятам,че не сме фаворити и Лудогорец са класи над нас. Но шансове имаме.
Ако трябва да съм честен,искам съдията да ни даде огромно рамо. За да ги боли повече. И да пискат после. Ама ме съмнява.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 окт 2012 12:56

Ваньо, как никой не е ревал. Ти бил ли си сред запалянковците, слушал ли си ги. Цяла България ревеше, но никой не ти даваше право на глас. Имаше страшна цензура, нямаше интернет.
А че Литекс купуваше и притискаше съдии(пример мача в Бургас, който спечелиха с 2-1), а миналия шампионат Лудогорец, ЦСКА и Левски(законно или незаконно - т.е. дават пари или на отбор играещ с пряк претендент или на противника, или на съдията), това всички го знаят, но няма как да го докажат. Нима смяташ, че Славия и Локо Пд станаха шампиони без натиск към съдии и купуване на мачове? Сега има интернет и тези неща и съмнения се публикуват и достигат до феновете. Затова и никой не уважава такива победи. Да си чул някой да изказва съмнения към Литекс този шампионат, не, защото никой няма основание. Да си чул някой да е изказвал съмнения към онзи Нефтохимик, който побеждаваше наред. Не, защото Проточанов, каквито и спекулативни игри да играеше, не си позволи да купува мачове(може би само попрекали в някои мачове с натиск към съдиите). Така че ако Лудогорец не бе си позволил това, би бил уважаван отбор от много фенове в България, но с престъпването на чертата изгуби симпатиите. Не е достатъчно да си събрал най-добрите футболисти, да показваш в повечето мачове най-добрата игра, важно е и да играеш честно. Тогава няма и да имаш проблеми когато губиш навънка и имаш претенции към съдии и противников отбор.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 окт 2012 20:00

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
petkan написа:Я, всезнайковците от Разград пак са ръсели акъл :o Що се хабите бе пичове?! Отнасяте го! И то с два гола разлика ;)
Ще чакам поздравления след мача :)

Петкане,цяла седмица и кусур вече дърпате вола за опашката.За един мач през пролетта и за няколко спорни(според вас) отсъждания оревахте света.Лудогорец щеше да ви бие и без "съдийска помощ". А на ПСФК-то никой не му е крив че изтърва ЛЕ.Не може отбор с претенции за там да не победи аутсайдер като Локо Сф(още повече че го е смачкал есента в София с 4:0).........За Лудогорец:-това е най-силния български клуб в момента,и да се търси причина за успехите му само с купени съдии и мачове е просто смешно.Ми те смачкаха и Левски,и ЦСКА-и тези мачове ли купиха.Единствено Локо Пд и Литекс им се опряха достойно и в двата мача.Но Литекс си е класа и върви с няколко години напред,а тогава бяха и шампиони.Ако Домуса купува мачове-ми тя ще му излезе златна тая титла ве!!! И за кво-за 2 мача в Европа!!!!.......Що се отнася за представянето на Лудогорец в ШЛ-ми това беше единствения наш отбор който показа нещо и игра достойно.Причините за отпадането лично за мен са 30% по вина на разградчани,и 70% някакъв уникален късмет за Динамо(и в двата мача бяха дроб,и в двата мача вкараха в 92 и.........98 мин) и в съдийски тесли.Втория мач Лудогорец игра почти цяло полувреме с 10 души и на всичко отгоре-до гол(99 минути!!!)...............Ако не ви подценят-ще минат през вас като Панцер дивизион през френско село.Шанса на ПСФК за този мач е или някакво подценяване,или някакъв невероятен късмет

Туй сичкото дет си го изписал, кво общо има с мойто мнение, че си ме цитирал, бе Иване? :shock: Язи си давам прогнозата за мача..... и ти май се хАбиш ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 окт 2012 20:18

А това, че Лудогорец ще загубят точки още във Враца, си го предчувствах. Е, там загубиха само две, но другата седмица ще са три :twisted:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 окт 2012 20:51

Искам си Акаунта написа:Най-твърдата двойка в тиража . Лудогорец е една класа отгоре ... пък се очаква и Боли да се завърне :mrgreen:

Последният път като се видяхме беше болен и на медикаменти...
Още ли не си се оправил? :twisted:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 окт 2012 22:35

grud написа:Гол - актив за акулите.... Със сигурност!!!! Херо знае как да си го върне на треньорския тандем - недоразумение Петев - Домуса :mrgreen: :mrgreen:

0:2
[offtopic]Дано пак сработи ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 окт 2012 22:36

petkan написа:А това, че Лудогорец ще загубят точки още във Враца, си го предчувствах. Е, там загубиха само две, но другата седмица ще са три :twisted:

Аз очаквах това да се случи срещу вас..но явно вас ще трябва да ви бием, няма как ;)
Естествено Бургас и стадиона ви, няма нищо общо с картофената нива във Враца. и това е много добре !
Продължавате да твърдите , че сме купували, не ви отива, дори и така да е било, мисля че ние бяхме най-заслужилия шампион миналата година и само малшанса и манталитета ни отсраниха в Европейските турнири !! А ЦСКА и Левски отпаднаха от уникални слабаци, само пример Мура бяха пометени от Арсенал Киев с по 3:0 два мача, Сараево отпадна от слабака Зета (Черна гора), който бе разбит от ПСВ Айндхофен с 14:0 в двата мача !!
А Динамо след това записа 4-ри победи срещу Марибор и Шериф..сравнително сериозни отбори в региона !!!
Аз съм горд с моя отбор, а дали се носят плюнки от всички страни(включително и днес от Враца) не ме интересува...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 окт 2012 22:52

snakebite написа:
petkan написа:А това, че Лудогорец ще загубят точки още във Враца, си го предчувствах. Е, там загубиха само две, но другата седмица ще са три :twisted:

Аз очаквах това да се случи срещу вас..но явно вас ще трябва да ви бием, няма как ;)
Естествено Бургас и стадиона ви, няма нищо общо с картофената нива във Враца. и това е много добре !
Продължавате да твърдите , че сме купували, не ви отива, дори и така да е било, мисля че ние бяхме най-заслужилия шампион миналата година и само малшанса и манталитета ни отсраниха в Европейските турнири !! А ЦСКА и Левски отпаднаха от уникални слабаци, само пример Мура бяха пометени от Арсенал Киев с по 3:0 два мача, Сараево отпадна от слабака Зета (Черна гора), който бе разбит от ПСВ Айндхофен с 14:0 в двата мача !!
А Динамо след това записа 4-ри победи срещу Марибор и Шериф..сравнително сериозни отбори в региона !!!
Аз съм горд с моя отбор, а дали се носят плюнки от всички страни(включително и днес от Враца) не ме интересува...

Ай стига си спамил бе! Кой го интересува къде - какво направил "обичаният от всички" отбор на Лудогорец? :o
И що цитираш мен???

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 окт 2012 22:59

snakebite написа:Аз съм горд с моя отбор, а дали се носят плюнки от всички страни(включително и днес от Враца) не ме интересува...

Е,да,де. То тва най-дразни. Щото всички ви виждат,а вие сякаш сте слепи и не ви интересува.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 окт 2012 23:07

snakebite написа:

[offtopic]А след като ние бихме Ливърпул докато бяха действащ европейски шампион,означава ли,че и ние сме носители на Шампионска лига или поне финалисти примерно :?
п.п.Не забравяй,че НЕ спечелихте мач,а даже и загубихте ;)[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”