THE G.A.M.E написа:BLUE CHAMPIONS написа:В редките случаи когато вляза да прочета нещо, обикновено се искат обяснения защо продаваме и разпространяваме наркотици, защо се друсаме, защо издигаме малоумни лозунги, защо, защо, защо... неща, които аз например ненавиждам, но трябва да дам обяснение![]()
Понякога се чудя аз ли съм луд или много други покрай мен?
...А е толкова просто като се прави някой на толков любознателен, да си търси обяснението "от извора"....ако му стиска.
![]()
Ами да, дразни много общият знаменател ...
Но в случаят момчето попита, какъв бе тоя плакат/послание, и дали го одобряваме...
Хубаво е, че тук в момента не са по-хард левскарите, че щеше да има излагация ...
Здравейте момчета. Ето нещо и от мен... за една фенска простотия от сорта: "Радко Младич ви кла, сега наред сме ние" (може би не съм точен в интерпретацията) Левски отнесе глоба от УЕФА. Ако с този креативизъм хард феновете продължават да "творят" гениални послания нищо добро не чака футбола ни. Същото се отнася и за простотията "Гунди инструктор на Гугутката" или нещо от сорта... Тотална излагация в секторите продължава. Дет се вика - еВем им фенската надпревара!