Не мога да не спомена Жоро Вратарчето
 Този комик,първо,че беше излязъл с жълт екип,досущ еднакъв с този на съдиите/което по разпоредбите на любимото ни БФС, е нарушение на правилника/.Второ,с подвикванията си към публиката "Ботев,Ботев",обра "овациите".Не е зле и феновете на Славия,/които се държаха много коректно,респект за което/,да попитат този "номад" в кой отбор всъщност играе...Все едно някой от нашите футболисти,другата седмица като играем с Левски,да подвиква на левскарите "ЦСКА,ЦСКА"...Това,разбира се,няма голямо значение.Жоро Вратарчето винаги е "изпъквал" с мисъл и интелект.
 Този комик,първо,че беше излязъл с жълт екип,досущ еднакъв с този на съдиите/което по разпоредбите на любимото ни БФС, е нарушение на правилника/.Второ,с подвикванията си към публиката "Ботев,Ботев",обра "овациите".Не е зле и феновете на Славия,/които се държаха много коректно,респект за което/,да попитат този "номад" в кой отбор всъщност играе...Все едно някой от нашите футболисти,другата седмица като играем с Левски,да подвиква на левскарите "ЦСКА,ЦСКА"...Това,разбира се,няма голямо значение.Жоро Вратарчето винаги е "изпъквал" с мисъл и интелект.Третото и мисля,най-важното,беше срещата с Марешки,след мача.Не знам дали всички са останали удовлетворени от въпросите и отговорите.На мен лично,ми направи голямо впечатление,че Марешки излезе пред толкова хора,без охрана и без много клишета.Изводите всеки може да си ги направи сам,но ако наистина спази това,което заяви...
 Ще видим.
 Ще видим.