IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dido77
Контакти:

Re: IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12

Мнениеот dido77 » 21 окт 2012 19:11

Градски, всеки има право на избор и аз уважавам твоя. Само не мога да разбера, защо са тия постоянни жалки опити да се правиш на интересен, след като очевидно изобщо не ти достига капацитет за това. Следващия път, когато си "служебно" на арената, по възможност погледай и малко футбол. Това което практикува твоя отбор е доста далеч от любимата игра :)
Логична победа на шампиона е моята прогноза.[/quote]

И как точно се правя на интересен?!? Като изказвам мнение че мача ще свърши 1-1 или нещо излъгах за скъпите билети и за това, че може да ви искат пари, за да гледате в интернет....и обяснявам, че ще предават само домакинските мачове.....явно имаш доста комплекси "градски" ама не ги показвай във форума...[/quote]

Много добре ме разбра градски, или те надценявам неоснователно? Какви комплекси видя тук, би ли ме светнал. Аз на домакинските си мачове ходя и няма нужда да ми ги излъчват в нета или където и да е другаде. И съм на стадиона, за да гледам футбол, а не "по работа". А да позная ли ти къде работиш и какъв точно ти е "проблема" :)

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 окт 2012 19:19

[/quote]Много добре ме разбра градски, или те надценявам неоснователно? Какви комплекси видя тук, би ли ме светнал. Аз на домакинските си мачове ходя и няма нужда да ми ги излъчват в нета или където и да е другаде. И съм на стадиона, за да гледам футбол, а не "по работа". А да позная ли ти къде работиш и какъв точно ти е "проблема" :)[/quote]
Защо си мислиш. че форума е само за тебе. Обясних за мачовете в нета на човека, който попита. Не виждам защо трябва да се слагаш навсякъде. Опа всъщност това е комплекс имаш нужда от внимание и си го търсиш тука във форума. Другото, което искам да ви кажа, е че когато казах че съм от Разград и всички фенчета спряхте да спорите по колко сте ходили на мачове ( допреди това твърдяхте 3-4 к), както и за други подобни ваши изхвърляния. :) Това бе достатъчно за хората да разберат колко сте искрени. Пък аз дали съм от Разград ?!? Айде Диди познай, както и къде работя и какъв ми е проблема....... :arrow:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 21 окт 2012 19:24

Е, трудно се играе във Враца, само резултата не успях да позная, но не съм разочарован. Продължаваме напред и нагоре!

Поздрави на Враца, Сухия е корав треньор и това си пролича след неговото завръщане.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 21 окт 2012 19:31

Големите разбирачи с прогнози от 0-3,0-2 и тям подобни,моля ви не пускайте залози в еврофутбол или онлайн сайтовете,че много пари ще загубите.Този мач можеше да завърши както 0-3,така и 2-1,но равенството си е успех за нас.В последната минута ако нашите бяха по концентрирани можеха и да вкарат втори гол,така че момчета от Разград и феновете на другите отбори,помислете другия път като отбора ви гостува във Враца.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 окт 2012 19:34

choko77 написа:Големите разбирачи с прогнози от 0-3,0-2 и тям подобни,моля ви не пускайте залози в еврофутбол или онлайн сайтовете,че много пари ще загубите.Този мач можеше да завърши както 0-3,така и 2-1,но равенството си е успех за нас.В последната минута ако нашите бяха по концентрирани можеха и да вкарат втори гол,така че момчета от Разград и феновете на другите отбори,помислете другия път като отбора ви гостува във Враца.

Радвай се че ви подцениха, въпреки опитите на Петев , че се готвят сериозно !!
Имахме 5 национали, пътувания, насам-натам, така че да примем че не са били в супер кондиция....
Най -малкото от Враца ще се страхуваме ;)
Да ви видим и срещу Левски и ЦСКА...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 21 окт 2012 19:47

При статистиката от мача, даже много пари щяха да се спечелят! Поздрави за издръжливият бетон, който наляхте!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 окт 2012 19:54

mad forest написа:При статистиката от мача, даже много пари щяха да се спечелят! Поздрави за издръжливият бетон, който наляхте!

Така е..гледах някаква умопомрачителна статистика, но...кой ни е виновен...а и тоя Иван Стоянов докога ще титуляр незнам, липсата на Бадема май прецака нещата...Кофти е че даваме храна на такива като Враца, да излизат и да плюят и честно казано няма с какво да се оправдаваме...
Ето и Литекс смаза Ботев Пловдив..но загуби, футбола е нелогична игра..явно....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 21 окт 2012 21:01

snakebite написа:
mad forest написа:При статистиката от мача, даже много пари щяха да се спечелят! Поздрави за издръжливият бетон, който наляхте!

Така е..гледах някаква умопомрачителна статистика, но...кой ни е виновен...а и тоя Иван Стоянов докога ще титуляр незнам, липсата на Бадема май прецака нещата...Кофти е че даваме храна на такива като Враца, да излизат и да плюят и честно казано няма с какво да се оправдаваме...
Ето и Литекс смаза Ботев Пловдив..но загуби, футбола е нелогична игра..явно....

Чак пък Литекс да е смазал Ботев....айде няма нужда. Равностоен мач беше.
slabia_forever

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 окт 2012 21:08

Както предположих - доста силов мач, особено второто полувреме. Лудогорец игра добре през първата част, като направи редица пропуски, а вратарят на Враца беше направо уникален! Момчето изкара три много опасни удара, а освен това нямаше и едно грешно излизане или отиграване от какъвто и да е характер. Второто полувреме нещата станаха доста по-различни. На терена вече имаше два отбора, като Лудогорец натискаше през цялото време, Враца се бранеше добре, с 10 човека отзад, а в нападение разчитаха само на един - №17. При тези обстоятелства за мен беше ясно, че Ботев ще вкара. Просто защитата отзад нямаше никаква работа, а това определено им подейства приспивателно. Не след дълга моята прогноза беше потвърдена. За жалост, в отговор на този гол, разградчани така и не успяваха да създадат нещо опасно напред - дори напротив. Безидейната им игра даде още доста поводи за удобни положения в полза на играчите от Враца. Имаше и множество груби влизания, като те бяха по равно разделени между играчите на двата тима. Личното ми мнение е, че съдията спести по един директен червен картон и за двата отбора.
Като цяло мача беше равностоен, колкото и странно да звучи това. Враца имаха своите положения, както и Разград. Равният резултат бе напълно логичен.

След мача имаше и екшън. Двама старци от Разград решиха да си спретнат скандалче, като почти се стигна до бой, но полицията действаше светкавично и разтури сеира. Единият от тях ще преспи в районното. Драмата беше пълна.
YA GUNNERS YA

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 21 окт 2012 21:48

crap написа:Както предположих - доста силов мач, особено второто полувреме. Лудогорец игра добре през първата част, като направи редица пропуски, а вратарят на Враца беше направо уникален! Момчето изкара три много опасни удара, а освен това нямаше и едно грешно излизане или отиграване от какъвто и да е характер. Второто полувреме нещата станаха доста по-различни. На терена вече имаше два отбора, като Лудогорец натискаше през цялото време, Враца се бранеше добре, с 10 човека отзад, а в нападение разчитаха само на един - №17. При тези обстоятелства за мен беше ясно, че Ботев ще вкара. Просто защитата отзад нямаше никаква работа, а това определено им подейства приспивателно. Не след дълга моята прогноза беше потвърдена. За жалост, в отговор на този гол, разградчани така и не успяваха да създадат нещо опасно напред - дори напротив. Безидейната им игра даде още доста поводи за удобни положения в полза на играчите от Враца. Имаше и множество груби влизания, като те бяха по равно разделени между играчите на двата тима. Личното ми мнение е, че съдията спести по един директен червен картон и за двата отбора.
Като цяло мача беше равностоен, колкото и странно да звучи това. Враца имаха своите положения, както и Разград. Равният резултат бе напълно логичен.

След мача имаше и екшън. Двама старци от Разград решиха да си спретнат скандалче, като почти се стигна до бой, но полицията действаше светкавично и разтури сеира. Единият от тях ще преспи в районното. Драмата беше пълна.

Много обективно мнение!Напълно съм съгласен!

Върни се в “Лудогорец”