Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Re: Издирват се!

Мнениеот krum_kravov » 21 окт 2012 01:15

kartago написа:
veni__85 написа:Тяхната майка циганска......Защо сега не ги викат тези мангали в прокуратурата ? ? ? Но най-добре , ако има хора които знаят кои са тези калайдисаните да се саморзсразправят с тях.
И ПОСЛЕ ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА РАСИЗЪМ ЛИ ? ? ? ?

Тука вече май става, че ние сме подложени на расизъм. Темата е за за ключ, ако някой колега реши да го направи! Но! Днес цял ден го гледам това нещо във Фейсбук и съм бесен! И съм българин в края на краищата, майка му стара! Ние ще си отидем, но България и историята остава!!!

Сам си признаваш май, че заключваш теми не когато нарушават правилата, а когато на тебе ти е изгодно. Щом смяташ, че е за ключ защо не я заключваш, принципния??? Един модератор няма право да реагира емоционално, а според правилата. В този ред на мисли , ако смяташ, че темата е за ключ я заключи, ако не смяташ, че е за ключ- си признай, че си се издънил, а ако смяташ, че за ключ и не я заключиш- просто не трябва да си модератор тук, моите уважения...
Последна промяна от krum_kravov на 21 окт 2012 01:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 21 окт 2012 01:17

Кво става тука бе? Ква е тая гадост? Тея копелдаци просто не знаят каква греда удрят с тази изцепка! Така като ги гледам сигурно имат поне по една криминална регистрация в някое районно и със сигурност тези дни ще цъфнат! Ама нека първо да ги хванат "мирни граждани" и чак тогава полицията! :evil:
Изображение
Последна промяна от russia на 21 окт 2012 01:36, променено общо 3 пъти.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 окт 2012 01:24

krum_kravov написа:
kartago написа:
veni__85 написа:Тяхната майка циганска......Защо сега не ги викат тези мангали в прокуратурата ? ? ? Но най-добре , ако има хора които знаят кои са тези калайдисаните да се саморзсразправят с тях.
И ПОСЛЕ ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА РАСИЗЪМ ЛИ ? ? ? ?

Тука вече май става, че ние сме подложени на расизъм. Темата е за за ключ, ако някой колега реши да го направи! Но! Днес цял ден го гледам това нещо във Фейсбук и съм бесен! И съм българин в края на краищата, майка му стара! Ние ще си отидем, но България и историята остава!!!

Сам си признаваш май, че заключваш теми не когато нарушават правилата, а когато на тебе ти е изгодно. Щом смяташ, че е за ключ защо не я заключваш, принципния???

Да! Признавам си! На мен ли ми е изгодно? И как? Ти да не си някой от снимката? Пич, не търси под вола теле! Да, модератори сме, но на първо място сме българи!... ( и все пак, чакам да ме светнеш, каква е моята "изгода" )

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 21 окт 2012 01:28

Сам си признаваш май, че заключваш теми не когато нарушават правилата, а когато на тебе ти е изгодно. Щом смяташ, че е за ключ защо не я заключваш, принципния???[/quote]
Да! Признавам си! На мен ли ми е изгодно? И как? Ти да не си някой от снимката? Пич, не търси под вола теле! Да, модератори сме, но на първо място сме българи!... ( и все пак, чакам да ме светнеш, каква е моята "изгода" )[/quote]
Най-лесно е когато нямаш аргументи, да кажеш, че съм един от снимката. Според тебе дали някой от снимката може да ти скалъпи 3 изречения, Но дори и да съм от снимката- един модератор няма право да реагира емоционално, а според правилата. В този ред на мисли , ако смяташ, че темата е за ключ я заключи, ако не смяташ, че е за ключ- си признай, че си се издънил, а ако смяташ, че за ключ и не я заключиш- просто не трябва да си модератор тук, моите уважения...

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 21 окт 2012 01:28

krum_kravov написа:Сам си признаваш май, че заключваш теми не когато нарушават правилата, а когато на тебе ти е изгодно. Щом смяташ, че е за ключ защо не я заключваш, принципния???

Да! Признавам си! На мен ли ми е изгодно? И как? Ти да не си някой от снимката? Пич, не търси под вола теле! Да, модератори сме, но на първо място сме българи!... ( и все пак, чакам да ме светнеш, каква е моята "изгода" )[/quote]

Най-лесно е когато нямаш аргументи, да кажеш, че съм един от снимката. Според тебе дали някой от снимката може да ти скалъпи 3 изречения. Но дори и да съм от снимката- един модератор, драги, няма право да реагира емоционално, а според правилата. В този ред на мисли , ако смяташ, че темата е за ключ я заключи, ако не смяташ, че е за ключ- си признай, че си се издънил, а ако смяташ, че за ключ и не я заключиш- просто не трябва да си модератор тук, моите уважения...

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот MainEventer » 21 окт 2012 01:45

Сега доволен ли си бе, саздърма ? Махнаха темата, спи спокойно.
Ама кажи на родата си от снимката, че ще ги намерим.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 21 окт 2012 02:48

Заглавието на темата беше "Издирват се"! Давам сайт на който има някаква информация относно самоличността им: http://fakti.bg/bulgaria/51023-romi-se- ... ta-istoria

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 21 окт 2012 09:42

ИДЕНТИЧНОСТТА НА ЦИГАНИТЕ, ИЗГАВРИЛИ СЕ С БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОИ
Севдин - родом от Хисар, живее в Добрич, 11 А клас в ПГ по Авто-транспорт;
Али - живее в Добрич, учи в ПГ по Авто-транспорт,също в 11 А клас със Севдин
Телефона на циганина изгаврил се с Българските герои!
0893 847 528 - али
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 21 окт 2012 13:49

Темата е дискриминационна и фашистка!! копирах я и я пратих, където трябва. Очаквайте солидна глоба, модераторчета.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 21 окт 2012 14:10

Само, че са турци, а не цигани. Както казва един приятел: "Ей зарад такива тъпи мангали нас ни мразят".
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Свободна зона”