Този ЦСКА ни трябва!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Този ЦСКА ни трябва!

Мнениеот RedeviL » 21 окт 2012 09:21

riff написа:някои от гледане на Барса съвсем са оглупели, ЦСКА ще свива бюджета така че качеството трудно ще се вдига, Стойчо много добре ви го казва ама вие като говеда само мучите, с такава селекция и с такива възможности така ще ви бием, нека да стегнат базата, после да нормализират селекционния процес, тренировките, възстановяването и пр (независимо кой е собственик, заради Титан няма да убием ЦСКА)

Колега остави Барса и погледни примерно румънското първенство!Наското гледах един техен мач на новият им стадион (в България можем само да си мечтаем за подобен стадион) между Динамо Букурещ и Клуж.Еми какво да ти кажа..Супер атакуващ и динамичен футбол с бързи подавания и от двете страни, нищо общо с ганкиното, което се играе по нашите ниви!За турското, гръцкото, полското и др. първенства не ми се говори..

ime
Контакти:

Мнениеот ime » 21 окт 2012 10:24

Добре играхме, ама ако искаме нещо по-сериозно си трябва класа, а в момента тя липсва ;)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 окт 2012 10:27

RedeviL написа:Не знам за вас, но аз никак не съм очарован от играта и изобщо това беше поредното слабо и безлично дерби между ЦСКА и Левски!Изключително много брак, накъсвания и фаулове, игра на дребно, както написа някой по-горе, футболистите не могат да извършават елементарни футболни неща като спиране и подаване на топка.Като че ли единственото хубаво нещо от вчера беше това че спукахме големия син балон!Иначе като индивидуалности ми хареса Саша, който свърши доста работа в дефанзивен план, но и той се отличи с няколко много грешни отигравания на топката, Венков също беше стабилен и определно заслужава да е титуляр, Присо няма смисъл да го коментирам..Абсолютен дебил, който тича като муха без глава!

На този етап на ЦСКА са нужни само победи, без значение играта и резултата. За мен целта до края на полусезона, трябва да бъде: възможно най-близо до върха - като точки. Още повече - на нас ни предстоят само два по-трудни мача: следващият с Ботев и гостуване във Варна, а при Лудогорец не е така: Лудогорец имат гостувания на Черноморец, Славия, Ботев + домакинство на Левски, така че има къде да губят точки

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 окт 2012 12:21

Колосална победа за ЦСКА!
Всичко останало са подуенски интерпретации за уж поредното слабо дерби.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2012 12:49

Заблуждавате се с тази победа. ;)

Но не е за 1-ви път де ...
Незнам как не се учите от грешките си ! :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2012 12:49

RedeviL написа:Не знам за вас, но аз никак не съм очарован от играта и изобщо това беше поредното слабо и безлично дерби между ЦСКА и Левски!Изключително много брак, накъсвания и фаулове, игра на дребно, както написа някой по-горе, футболистите не могат да извършават елементарни футболни неща като спиране и подаване на топка.

Мда ...
Гледах по-едно време паралелно с Тотнъм - Челси.
Ами, какво да се каже ...
То за 5 мин. на ЦСКА - Левски се извършиха 10-на фаула. :shock:

RedeviL написа:Като че ли единственото хубаво нещо от вчера беше това че спукахме големия син балон!

Не вие ... В момента нямате силите да надиграете и биете Левски.
Ние сами си се "пукнахме".
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 окт 2012 13:08

THE G.A.M.E написа:Заблуждавате се с тази победа. ;)

Но не е за 1-ви път де ...
Незнам как не се учите от грешките си ! :roll:

Какво му е заблуждаващото на една жизненоважна победа във вечното дерби с оглед на милионите проблеми съпътстващи ЦСКА от началото на сезона? Айде да не говорим за заблуди, че ако бяхте победили вие не ми се мисли какво щеше да става из онлайн и реалното пространство.
Каква ни е грешката, че ви бихме ли?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2012 13:17

Кировец написа:Какво му е заблуждаващото на една жизненоважна победа във вечното дерби с оглед на милионите проблеми съпътстващи ЦСКА от началото на сезона? Айде да не говорим за заблуди, че ако бяхте победили вие не ми се мисли какво щеше да става из онлайн и реалното пространство.
Каква ни е грешката, че ви бихме ли?

Няма никаква грешка.
Аз не упреквам вас, или футболистите ви ...
Просто посочвам, че грешно се главозамайвате.
Нито ЦСКА играха страхотен футбол, нито пък Левски ...
Предният път, когато бихте с 1-0 отново бяха някакви дитирамби и после ни върнахте услугата.
Тогава мнозина прозряха, за какво иде реч ... Но гледам, че това отново се е забравило.

Повярвай ми, вчера не бихте истинският Левски.
Поради една или друга причина, вчера Левски не игра с всички сили. ;)
Ест. това вас не ви касае ...
Това си е наш проблем.

Но грешите, ако си мислете, че сте на прав път.
Поне ако си вадите изводите от вчерашният "мач" ... Обърни внимание на кавичките.

П.п.

"Титан-ите" си уредиха спокойствието ... Поне до някоя издънка срещу посредствен тим. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 21 окт 2012 13:30

Преди и по време на вечното дерби, Титан, Батков и тн нямат никакво значение!
Същото важи и за това, кой играе на терена, важна е победата и самочувствието от нея.

11-те за ЦСКА
Черни- стабилен през целия мач, нямаше кой знае колко работа .
Бандата- отново моторетката на защитата и добри включвания в нападение, записа асистенция.
Апостола- еми хора какво да викажа, сините няма как да ни бият след като Апостола играе в нашия отбор ;)
Венков - страхотна преса през цялото време, тактически е по добре от Нилсон
Крачуна - физиката му позволява да се гаври с нападателите на сините , имаше момент в мача, при който за една идея и да прескочи този с дефектното рамо :)
Тошко - сърцат мач за дефанзивния халф, без допълнителни грешки и ненужно задържане на топката.
Саша- бразилецът според мене е играч на мача, отне повече топки , отколкото всички футболисти на терена взети заедно .....
Анисе- Задържаше добре топката и имаше няколко добри моменти в мача, изведе Присо очи в очи с лилипута, но вместо Присо да му върне на точката на дузпата и да стане 2:0.............
Карачанаков - До смяната си беше много активен, Мулдер го боли още кръста .....
Присо - Изключително деен мач на Присо, страхотна скорост но пустата врата като я види и всичко свършва !
Нюаджи - За това младо момче имам само една дума - Пъргав
Сержинйо - Има техника, но за сега не ми изглежда като играч за ЦСКА!
Тасио - Страхотна физика, при момента в който Пелето му направи приом от ръгби мач се видя колко мощ има в тоя играч. Дано му се даде шанс .

Стойчо - Едно голямо браво за избора на титулярните 11

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 окт 2012 13:34

Аха, сега ми стана ясно! Е да благодарим тогава на Тодор и на Иво, че ни подариха победата и ни пожалиха. :lol:
Ти живееш в някакъв паралелен свят в който гледаш паралелно на загубите, които претърпявате от ЦСКА. Така беше и при 1:3 на Герена - пак ни пожалихте и ни полегнахте. Пак не беше истинското "Л". После и споменатата от теб победа с 1:0, когато оставихте Зику да го набута, за да може Титаните да го продадат и да му се вдига цената.
Вчера легнахте, за да се вдигнем и да можем след няколко кръга евентуално да ви догоним, а след време да ви отминем в класирането. Благодаря ви! Ние не сме виновни, че вие сте толкова сърдечно настроени във всяко дерби и всеки мач, когато се окажем крайни победители.
:lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”