ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот metodito » 21 окт 2012 13:14

Абе, злоби, стига вече с тоя льоло, бе - Тоньо. Сам ли се е назначил там? Я ми кажи кой я слага тая защита. Откакто изгониха Топчо (да, точно - ТВОЯ ЛЮБИМ НАСКО ГО ИЗГОНИ!), ние нямаме централен защитник. Илиан не беше ли гледал два-три мача в последните 4 години на "Левски"? За да види какъв е проблема... Кой налага халф, като защитник? Да ще ми кажеш сигурно Барса и Бускетс и Масчерано, ма не върви сравнението, особено, когато халфа е бавна тапа прехвърлил христова възраст. Кой държеше Иванов да е титуляр? И кой щеше да го държи още? Кой слага от началото на сезона дефанзивен халф, като крило (Прохазка)? Айде не е гледал повече от два мача на Търнава (освен тези с "Левски") не го ли е питал поне? Кой докара това дърво Силва? Кой се отказа от Тасевски с лека ръка? Кой даде капитанската лента на Пелето? Съмнявам се, че са футболистите... Как нов играч поема капитанската лента? Къде го има това? Та кой е този Силва? Ами Мързелиньо? Кой остави Райков на пейката? Кажи, че е Тонев? Кой не иска юношите? Тонев ли? Батков ли? Кой излезе със страхлива тактика вчера? И Тонев ли смени най-креативния ни играч (Йовчо), след което почнаха да балонстват някакви топки? Тонев ли ги е научил?

Бе Батков беше собственик по времето на Мъри? Да не би той да е виновен, че влязохме в ШЛ? По времето на Наско дойдоха Майстора и Мъри, ама по времето на Наско дойдоха и Абрамчик и оня селянин Георги Тодоров...
Така че, хайде коментирай нещо конкретно. А аз като ви казвах, че Гонзо е по-добър от Тоньо никой не вярваше. То от зле по-зле няма по добре, ама все пак по времето на Гонзо дойдоха Арш, Дембеле, Райков, Грийн, Дъстли, Пламен...

Мнението ми е, че това трябва да е последния мач на Илиан.

Благодаря ти, Илиане! Опита се, не стана, случва се. Това не значи, че си лош треньор, че се провали като треньор на "Левски". Просто не си шампионски треньор, явно, а си един що-годе нормален треньор.

ДА ВЛИЗА СЛЕДВАЩИЯ!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Сираков с остри критики към Илиев и Тонев

Мнениеот obi4am_pirin » 21 окт 2012 13:17

"Отговор на стотиците ви въпроси не мога да дам!!! А и други трябва да го направят. Съжалявам само, че за сетен път се оказах прав...но какво да се прави, като съм толкова навътре в материята футбол”, пише Наско Сираков във „Фейсбук”.

„За разлика от многото страхливци във футбола ни, аз казвам това ,което мисля и виждам. Не ме е страх, защото ако са забравили, да им припомня, че се казвам НАСКО СИРАКОВ!!!

Относно Илиан Илиев: Момче, не е лошо да разбереш най-накрая, че си треньор на ЛЕВСКИ, а не на БЕРОЕ. Стига с тия клишета, че всеки отбор ти се затварял! Намери противодействие на това!

Трябва да ти се извиня за думите ми, че в защита сме слаби. Ние просто сме трагични във всички линии. И не се сърдете като малки деца, а работете и се поправяйте. Никой не иска да ви сменя, а искаме ЛЕВСКИ да ни радва.

Относно и думите на Иво Тонев: Кой и с какво ви е атакувал, Иво? По-спокойно никой не е работил в този клуб. Ама от време на време, трябва и да се отговаря на въпроси. Примерно: Кой носи отговорност за тази тотално провалена селекция?

Ако вие с Илиан имате въпроси към мен, знаете ми телефона!!! Винаги ще ви отговоря, но мразя намеците в медиите!!

Бъдете истински мъже, защото това е задължително качество, за да бъдеш ръководител или треньор на ЛЕВСКИ!!!", добави още бившият ръководител на „сините”.

Обаче знае с кой и до къде може!Прави си сметката!Илиян е наречен с подигравателното "Момче"...Към Тонев нещата са малко по-иначе...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2012 13:19

Red_Pride написа:почнах да чета темата от първата страница голям смех пада Изображение

На мен също ми беше смешно от първата до последната страница, ама с мачовете срещу Мура :) Мисля, че щяхте да ги биете с 3,4/0, така де, вие си го мислехте.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 окт 2012 13:21

ralka_levskarka написа:
Red_Pride написа:почнах да чета темата от първата страница голям смех пада Изображение

На мен също ми беше смешно от първата до последната страница, ама с мачовете срещу Мура :) Мисля, че щяхте да ги биете с 3,4/0, така де, вие си го мислехте.

ШАХ И МАТ! :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2012 13:28

metodito написа:Мнението ми е, че това трябва да е последния мач на Илиан.

Благодаря ти, Илиане! Опита се, не стана, случва се. Това не значи, че си лош треньор, че се провали като треньор на "Левски". Просто не си шампионски треньор, явно, а си един що-годе нормален треньор.

ДА ВЛИЗА СЛЕДВАЩИЯ!

А, без такива !

Да не кажеш, че не съм последователен ... :lol:
Аз като един от видните критици на "Гонзо", тогава и на него му дадох цял полусезон въпреки, че рано-рано се виждаше ясно, че с него нЕма да станат нещата.

Илиан да си изкара полусезона !
Нека си изяде това, което си е надробил.
Макар, че въпросът - дали той сам си дроби, е доста добър за задаване ...

Като свърши полусезонът, да се тегли калема и да се преценят, освен резултатите, и играта, която показа отборът през тази половин година.
И тогава вече ако ще го уволняват, ще си е баш на място и на време.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Сираков с остри критики към Илиев и Тонев

Мнениеот Drunken_Master » 21 окт 2012 13:30

и тая година титлата ще отиде при отбор-анонимник...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 окт 2012 13:30

Аз от много време ви казвам, че основния ни проблем са скаутите, които трябва да харесат някой играч, като преди това са го гледали в детайли и са го разузнали. Те предлагат играча на треньорското ръководство и то си преценява дали да го вземе, като разбира се също се запознава с качествата му в детайли. Нямаме качествени скаути!

Преди домакинския ни мач със Сараево отивам на една от тренировките и сядам до кибиците да чуя това онова около отбора и от кухнята. Там беше и Томислав Русев. Коментираха всички колко добър бил Марсиньо, и че мениджъра му или по-точно този, който го е довел казвал, че такъв играч в България не бил идвал. Даже някой подметна, че първо бил уреден за Лудогорец, но понеже Домусчиев искал млади играч... извадили сме късмет и сме го взели. Да ама не, просто скаутите на Лудогорец са си свършили работата и са разбрали, че от този мързеливец вече нищо не става. Да, може да е бил играч едно време, но си е изпял песента, не случайно предния му отбор участник в ШЛ се освобождава от него без пари.

И между другото същата тази тренировка беше една от първите на Жоао Силва... е ако искате ми вярвайте той не можеше да ритне правилно топката, не знам по каква причина, но тогава всички се чудеха какво става и какъв е този играч... за съжаление опасенията ни изглежда ще се окажат основателни!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 окт 2012 13:31

Абсолютно прав е Н.Сираков.От година на година Левски е все по-слаб и по-слаб.Пълна нула.Със собственик като Батков и ръководител като Тонев няма как да е друго яче.Като прибавим и страхлив и слаб треньор като И.Илиев и изключително слаби футболисти картинката е ясна.Честита титла на Лудогорец.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 21 окт 2012 13:34

При всичките му кусури и врътки,които е правил Наско през годините когато каже нещо думата му тежи и ехото отеква...Наско е голмайстор номер 1 в синия клуб,носител на Бронзова обувка,участник на 2 световни и 1 европейско първенства по футбол,6-кратен шампион по футбол с Левски като футболист и поне още толкова като ръководител,единственият ръководител,заедно с Мъри имал щастието и късмета да изведе Левски в груповата фаза на ШЛ,нещо което СКОРО български отбор няма да постигне.Човек с ясна мисия и ВИЗИЯ за футбола,наложил ПЛАН за развитие(известен като план 2007),ПРЕИЗПЪЛНЕН при това.

И до днес,продължавам да твърдя,че господин Батков уволни най-успешния треньорски тандем в българския клубен футбол Стоилов - Сираков във възможно най - неподходящия момент,което доведе след себе си разни инжинери,овчи глави,сръбски и български анонимки и разни железничари.

КОГАТО НАСКО ГОВОРИ,НАШИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ ТРЯБВА ДА МЪЛЧАТ И ДА НАВЕДАТ ВИНОВНО ГЛАВА! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 окт 2012 13:35

Drunken_Master написа:и тая година титлата ще отиде при отбор-анонимник...

Незнам какъв анонимник е Лудогорец след като са с няколко класи над всички останали бг отбори.Друг е въпроса,че от няколко години Левски и ЦСКА са повече от посредствени,абсолютни анонимници.

Върни се в “Архив”