Мнениеот konvoec » 21 окт 2012 10:40
Гриша, не знам за какви пари и селекции говорим, като освен за Силва, не знам за кой платихме?! Много бавно ни се развиват атаките, халфовете не се откриват, те не могат и да тичат, а за капак нямаме и защита. В България може да го докараме с късмет до някъде, но в евро турнирите ще берем срам яко. Яд ме е, че Лудогорец не биха в Загреб, ти си заслужаваха. Заслужават си и титлата наново, защото са по-добри от нас, ЦСКА и всички останали. Толкова играчи изгонихме, за да дойдат някакви лекета и пенсионери. Нима Иван Цветков не играеше по-добре от тоя - Марсиньо?! Едва ли е вземал повече пари и т.н. А това с подмладяването и изграждането на състав го слушаме с години. Пак ни подмладиха с играчи на по 30... Изключвам Силва, който е на 22 и Йорданов, който случайно дойде. Дойде и даже е от най-добрите... Няма да стане с тези играчи. Йовов колко пъти се откри, за да получи, Марсиньо колко, Гаджев колко? Колко пъти Присо мина покрай Старокин? Колко пъти Нюанджи си минаваше през Пелето и Ели, та дори през Мюлдър? На Вутов му възлагат толкова надежди, защо не го пускат, какво чакат? Тези близнаците - страхотни били, защо не ги пускат? Защо се маха типичен ЦЗ като Диамунтен, който си беше тролей, но какъв вариант за заместници има? Направо ми иде да се откажа и да не гледам, поне докато не видя, че нещо се гради наистина. Всеки мач отивам и очаквам леко подобрение, очаквам битка, но битка няма, има баби! Да не се чудят като не им ходи никой по мачовете. Само СЗ да си останат и да си събират за хореография. Ще ми казва тоя кога да пея, защо съм в Б, но в А?! Айде, палячо, викай си сам, заедно с другите 200 човека!