Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец 27.10.2012 от 18:00 часа

Мнениеот mad forest » 20 окт 2012 22:50

kubik написа:Какви болки ве човек .В първото си мнение написах ,че в момента не сте нищо особено и сте по слаби от миналия сезон . И ти ме репликира .
Отбора ни е от двама професионални футболист и всичкото друго е аматьори . Разликата на терена ,както написах с една идея бяхте по добри . И резултата лъже .Това е !
Тази година отборите без изключения са пълен т...к .Дъното го копаем с пълна сила!

С миналогодишния отбор си ви отнасяхме без проблеми !

Аз се хванах за това, че ДОВОЛНО СТЕ НИ МАЧКАЛИ ПРЕЗ ОПРЕДЕЛЕНИ ПЕРИОДИ...!Иначе и мен ме е яд, че останахте с този осакатен отбор! Аз искам всички отбори да са силни и всички мачове да са битка, че после в ЕКТ да не се чудим какво да правим като стане напечено и не ни се е случвало преди! Дано се вдигнат И Черноморец и Локомотив, и ЦСКА, и Левски! Надявам се с новия формат да има подобрение, че наистина ще се погребем под дъното...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 окт 2012 22:51

subzero написа:
mad forest написа:Какво да ти кажа за Миньор! Бихме юношески отбор! За мен проблема не е в нас! Ако ще купуваш мач не го правиш официално! Феновете на Миньор по-добре могат да ти обяснят! Те самите съжаляват, че тази демонстрация е станала срещу нас, а не срещу Монтана например! Но какво да ти кажа повече? Можем само да гадаем! По-горе съм написал какво мисля за уредените мачове в България и набедените шампиони!

Това е мнение на фен на Лудогорец и вероятно е нормално. Обаче почти всеки друг фен има друго мнение по този въпрос и то е коренно различно. А и мача не е купен официално. Официално Миньор стачкуваха. Купен е неофициално. ;) Аз лично щях да се срамувам. А вие просто казвате"Миньор са виновни" и толкоз.

Щом си сигурен... :)!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 окт 2012 00:30

Я, всезнайковците от Разград пак са ръсели акъл :o Що се хабите бе пичове?! Отнасяте го! И то с два гола разлика ;)
Ще чакам поздравления след мача :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 21 окт 2012 08:41

petkan написа:Я, всезнайковците от Разград пак са ръсели акъл :o Що се хабите бе пичове?! Отнасяте го! И то с два гола разлика ;)

А те "незнайковците" от Бургас мълчаха!

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 21 окт 2012 09:20

Гол - актив за акулите.... Със сигурност!!!! Херо знае как да си го върне на треньорския тандем - недоразумение Петев - Домуса :mrgreen: :mrgreen:
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 21 окт 2012 09:44

petkan написа:Я, всезнайковците от Разград пак са ръсели акъл :o Що се хабите бе пичове?! Отнасяте го! И то с два гола разлика ;)

Петкане,цяла седмица и кусур вече дърпате вола за опашката.За един мач през пролетта и за няколко спорни(според вас) отсъждания оревахте света.Лудогорец щеше да ви бие и без "съдийска помощ". А на ПСФК-то никой не му е крив че изтърва ЛЕ.Не може отбор с претенции за там да не победи аутсайдер като Локо Сф(още повече че го е смачкал есента в София с 4:0).........За Лудогорец:-това е най-силния български клуб в момента,и да се търси причина за успехите му само с купени съдии и мачове е просто смешно.Ми те смачкаха и Левски,и ЦСКА-и тези мачове ли купиха.Единствено Локо Пд и Литекс им се опряха достойно и в двата мача.Но Литекс си е класа и върви с няколко години напред,а тогава бяха и шампиони.Ако Домуса купува мачове-ми тя ще му излезе златна тая титла ве!!! И за кво-за 2 мача в Европа!!!!.......Що се отнася за представянето на Лудогорец в ШЛ-ми това беше единствения наш отбор който показа нещо и игра достойно.Причините за отпадането лично за мен са 30% по вина на разградчани,и 70% някакъв уникален късмет за Динамо(и в двата мача бяха дроб,и в двата мача вкараха в 92 и.........98 мин) и в съдийски тесли.Втория мач Лудогорец игра почти цяло полувреме с 10 души и на всичко отгоре-до гол(99 минути!!!)...............Ако не ви подценят-ще минат през вас като Панцер дивизион през френско село.Шанса на ПСФК за този мач е или някакво подценяване,или някакъв невероятен късмет
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 окт 2012 10:38

Ванка. Нали знаеш оная приказка: " Он си знае що го бия" ;)
Това, което си го написал е едно напълно адекватно съждение НО за човек, който е гледал мач на Лудогорец само по тАлАвизора.
И в Бургас, и в Разград Лудогорец не ме убедиха с шампионска игра. За този сезон - не знам. Ще видя/им и ще преценя/им.
Но понеже темата беше за миналогодишния "Лудогорец" накрая се видя, че титлата им остана да "виси" на един гол.
Предполагам всички ( или поне тези, които не бяха със замъглени от лудогорска любов погледи) си спомнят в, каква серия попадна Лудогорец- домакинска загуба от Ч. Море и две поредни загуби при гостуване. В едно интервю Домусчиев се беше изцъклил ( след мача със Славия) и обяви, че срещу Лудогорец се водела война, а той знаел, как да противодейства. Ами лично ние усетихме това му противодействие, което дойде навреме и в точния момент. Ако не беше "противодействал" (с финансови аргументи най-вероятно) Динамо Загреб щеше да му се размине. Не му се разминаха обаче другите истини. Истини от, които самия той рева, като вдовица за буй след Загреб. Дано се е сетил за приказката: " С моите камъни - по твоята глава"...Не, че в БГ имаше по-резонни "представители" в Европа-та де, но поне ние "неуспелите" не се "объркваме" в заблудите си.
И пак да се върна на миналия сезон и онова, което беше обидно за нас. Не искам да се ангажирам с мачовете на Лудогорец, които не съм гледал, но точно след загубата им от Славия "нещата" взеха да им се случват във възходяща линия. Случайност може би. Случайност, ама таратанци. Тази "случайност" още я помня в Разград. За моите години никога не съм гледал по такъв начин да е обругаван любим мой отбор. Тънкото насичане на играта от Пастата, тоталното обръщане на свирката, контузията на Асис след, като беше подсечен в ситуация останал сам срещу Голубович( нямаше и фаул дори), контузията на Дянков ( около 25'), която публиката и Пастата сметнаха за симулация, изригването на Херо ( Ванка ти виждал ли си го да отива до централния кръг на терена с извити от полицай ръце и да го влачи след себе си, като плюшена играчка))заради поредната подигравка....Ами, че Пастата подскочи на изравнителното попадение, което дойде след загърбване на идеята " За честна игра". Имаше една ситуация, в която беше пусната опасна атака при, която страничния развя флага за засада, а главната Паста не го уважи. Тогава вече ни дойде в повече и от недрата на душите си изригнахме със скандиране към Домусчиев...Обвинявате ни в пристрастност ? Защо? Какво щеше да ни пречи да признаем загубата си, ако беше заслужена такава ? Как изживяхме другата загуба от Локо Пд преди тази. Отидохме и стиснахме ръцете на феновете им след мача. Там, където се събират. Ванка. Ти ли питаш, защо му е на Домусчиев да си купува мачовете за да изиграе в Юръпа два двубоя ?... :o Ай стига бе.
Не знаеш ли, че БГ футболът ни се управлява от хора с непълноценно или болно его. Това е то. Чешат си егото, както колекционера на картини дава милиони за да затвори дубликат на Рембранд в избата си. Само, че там ние овцете по трибуните не играем, но когато бай Домус лъже едните с величие, а такива, като нас + половин България в "нищожност" - вече иде реч за друго. И това другото е, че извън пределите на милата ни татковина ВСИЧКИ се червим.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 21 окт 2012 11:03

Тодоров,само не забравяй че Черноморец миналата година беше с класа над сегашния и можеше да се опре(и го правеше) и на най-добрите.А това че Лудогорец падна от Черно море и Славия показва че все пак има останал малко футбол в БГ.Никой не е безгрешен.Ако не говорим за отделни мачове и случки,а като цяло-Лудогорец и Литекс правят футбола в БГ.......друг е въпроса че сме зле като цяло и няма как да очакваме чудеса в Европа при положение че имаме 2-3 отбора които се мъчат да правят нещо.Винаги когато някой отбор изпъкне над другите и се започва-"купени съдии",уговорени мачове,еднодневки и т.н............Ами Левски и особенно ЦСКА като десетилетия наред им е помагано и от дъжд на вятър се "пускаше" някой друг за разнообразие(Ботев,Спартак Пд,Етър,Берое).......защо никой не реве??? Може би защото в онези години не се(почти) предаваха мачове по тв...и съдийските тесли оставаха скрити за народа................Питай за мача през 1965 к.димитров,може и да помни(на мен баща ми го е разказвал) Ботев Бс-Левски 2:5.............По радиоредбата на стадиона са "съветвали" домакините-"Пазете националите,пазете националите!"(демек да не ги контузят,защото предстои СП 66 в Англия).........
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 окт 2012 12:35

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Тодоров,само не забравяй че Черноморец миналата година беше с класа над сегашния и можеше да се опре(и го правеше) и на най-добрите.А това че Лудогорец падна от Черно море и Славия показва че все пак има останал малко футбол в БГ.Никой не е безгрешен.Ако не говорим за отделни мачове и случки,а като цяло-Лудогорец и Литекс правят футбола в БГ.......друг е въпроса че сме зле като цяло и няма как да очакваме чудеса в Европа при положение че имаме 2-3 отбора които се мъчат да правят нещо.Винаги когато някой отбор изпъкне над другите и се започва-"купени съдии",уговорени мачове,еднодневки и т.н............Ами Левски и особенно ЦСКА като десетилетия наред им е помагано и от дъжд на вятър се "пускаше" някой друг за разнообразие(Ботев,Спартак Пд,Етър,Берое).......защо никой не реве??? Може би защото в онези години не се(почти) предаваха мачове по тв...и съдийските тесли оставаха скрити за народа................Питай за мача през 1965 к.димитров,може и да помни(на мен баща ми го е разказвал) Ботев Бс-Левски 2:5.............По радиоредбата на стадиона са "съветвали" домакините-"Пазете националите,пазете националите!"(демек да не ги контузят,защото предстои СП 66 в Англия).........

Именно. Нали не искаме онези времена.
Ванка. Ти, в какво искаш да ни убедиш.
Дразниш се за неща, за които и ние се дразним.
Що се касае за мача ни с Лудогорец...Изчети цялата тема и ще ти станат
ясни настроенията ни. Що се касае за моето лично:
Нека да се реши мача на терена. Когато това стане факт - аз ще съм първия, който
ще признае победителя. Да излизаме, като фаворити е този мач и да сме убедени в успеха е смешно, но пък, че
имаме надежда също е вярно. Херо се престраши заради проблемите и финансовия недоимък да заложи на младите
и, като че ли не сгреши. От тогава нямаме загуба. Дано така да продължава. Другото е плява.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 окт 2012 12:39

NEFTOCHIMIK 1962 написа:.Лудогорец щеше да ви бие и без "съдийска помощ". А на ПСФК-то никой не му е крив че изтърва ЛЕ.Не може отбор с претенции за там да не победи аутсайдер като Локо Сф(още повече че го е смачкал есента в София с 4:0).........За Лудогорец:-това е най-силния български клуб в момента,и да се търси причина за успехите му само с купени съдии и мачове е просто смешно.Ми те смачкаха и Левски,и ЦСКА-и тези мачове ли купиха.Единствено Локо Пд и Литекс им се опряха достойно и в двата мача.Но Литекс си е класа и върви с няколко години напред,а тогава бяха и шампиони.Ако Домуса купува мачове-ми тя ще му излезе златна тая титла ве!!! И за кво-за 2 мача в Европа!!!!.......Що се отнася за представянето на Лудогорец в ШЛ-ми това беше единствения наш отбор който показа нещо и игра достойно.Причините за отпадането лично за мен са 30% по вина на разградчани,и 70% някакъв уникален късмет за Динамо(и в двата мача бяха дроб,и в двата мача вкараха в 92 и.........98 мин) и в съдийски тесли.Втория мач Лудогорец игра почти цяло полувреме с 10 души и на всичко отгоре-до гол(99 минути!!!)...............Ако не ви подценят-ще минат през вас като Панцер дивизион през френско село.Шанса на ПСФК за този мач е или някакво подценяване,или някакъв невероятен късмет

Ванка. Това в синьо означава ли,че е имало съдийска помощ ?? Верно никой не ние виновен за ЛЕ. За мачовете между Локо и Черноморец не може да се правят сравнения. Мач с мач не си прилича. Спомни си какво направиха Лудогорец с ЦСКА в София. Размазаха ги!! И тогава дойде времето на съдията,за да не спечелят разградчани мача. А в Разград мача беше мъка. Малко повече късмет и ЦСКА щяха да са шампиони,а ние в ЛЕ. Така,че да сравняваш мачове е нелогично. Не отричам,че Лудогорец играха добре срещу Динамо. И както казах вече,ако не бяха Пастата,Миньор и егото на Домусчиев щяха да победят. Лошото е,че не го разбират!! А малка група фенове на другите отбори ги подкрепят. Половината отбори в А група пропищяха от тях. И ако за ЦСКА и Левски е нормално да си мрънкат,за кво им е на Черно море,Локо(СФ),Берое,Черноморец(очакват се и други) ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”