Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Към ръководството на Левски: ОТМЕНЕТЕ КОНТРОЛАТА НА ЛЕВСКИ!
за втори ден поред ме е срам,че имам такива сънародници.Вие сте срам за България.Какъв мач бе кретени.Левски трябва да откаже мача,ако има доблест и състрадание.Да Еб.. и мача пред такава трагедия.Ако Левски днес изиграе и 1 мин. това ще е срам за всички българи.
Re: FUN: Каква е тази зеленчукова градинка?
Ебати тъпата тема
Ако ще и банани да са, какъв е проблема не виждам ?
Задължително ли е доматите пък да са в села като Ловеч и Тетевен, а ? 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
И ако Левски не играе мача какво става ?
Смъртта на 18 човека не може да спре Светът да се върти!
Смъртта на 18 човека не може да спре Светът да се върти!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- djikitaeca
- Контакти:
Наистина ужасна трагедия и аз подкрепям това становище "да се отмени контролата" , макар и да знам , че надали точно в нас ще се вслуша ръководството на Левски.
Моите съболезнования към семействата на загиналите!
Престанете с тоя фасон на много наскърбени!
Има международен протокол при такива случаи!
Срещата се играе, като започва с минута мълчание!
Това е направено!
Какво искате?
Срам ни е, не ни е срам!
Нормални ли сте?
Футболната и световната истории познават, много такива случаи, когато са загивали цели отбори и срещата пак се е играла след минута мълчание!
Що не отменим квалификацията довечера, ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ?
Престанете с тоя фасон на много наскърбени!
Има международен протокол при такива случаи!
Срещата се играе, като започва с минута мълчание!
Това е направено!
Какво искате?
Срам ни е, не ни е срам!
Нормални ли сте?
Футболната и световната истории познават, много такива случаи, когато са загивали цели отбори и срещата пак се е играла след минута мълчание!
Що не отменим квалификацията довечера, ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ?
Какво ще кажете когато се срутва трибуната на мача Ювентус-Ливърпул и загиват десетки ??? Мача се доиграва!Съжалявам страшно много за тази тръгедия и не ми е безразлично, но не можем да спрем да живеем.
- petrof
- Контакти:
brossy написа:за втори ден поред ме е срам,че имам такива сънародници.Вие сте срам за България.Какъв мач бе кретени.Левски трябва да откаже мача,ако има доблест и състрадание.Да Еб.. и мача пред такава трагедия.Ако Левски днес изиграе и 1 мин. това ще е срам за всички българи.
И какво като се отложи мача бе колега? Може би ще върнем мъртвите или нещо друго? Хайде стига с тази помпозна състрадателност. Трагедии стават постоянно, но както казаха и много колеги тук във форума, живота продължава. Той си тече и трябва да гледаме напред.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
petrof написа:Айде стига с тия глупости за отлагане на мачове. Ами дай тогава и никой от нас да не ходи на работа през следващите дни. Помислете малко трезво, стига с тези емоции. Трагедии напоследък много, но живота не може да спре.
Много хубаво и точно мнение.
Стига сме раздували нещата. Винаги в емоциите сме в двата края.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Re: Левски - Металург Скопие TV ?
plovdivesamona6 написа:толкова хора умряха ,а някои търсят телевизии да си гледат говедарес.срам нямат
стига сте се правили на загрижени след всяка трагедия.защо никои не е толкова загрижен преди да стане трагедията?защо никои не казва нещо преди да стане трагедията?защо не направи никои нищо за да не се случват такива неща с нашите сънародници,независимо дали са си в България,или в чужбина.престанете да се показвате колко сте състрадателни,защото съм сигурен че 60% от тези дето сега проявяват тази загриженост даже и не им пука за тази случка.
"Не можеш да бъдеш цесекар и да разбираш от футбол, защото ако разбираше от футбол, нямаше да бъдеш цесекар"
brossy написа:за втори ден поред ме е срам,че имам такива сънародници.Вие сте срам за България.Какъв мач бе кретени.Левски трябва да откаже мача,ако има доблест и състрадание.Да Еб.. и мача пред такава трагедия.Ако Левски днес изиграе и 1 мин. това ще е срам за всички българи.
А ще те бъде ли срам, когато започне мача на националния?! Айде, стига с тази показност! Всеки ден в България при катастрофи загиват между 2-ма и 6-ма граждани на държавата. А в края на годината цифрата е съпоставима с едно средно голямо село!!! Е, що не вземем да обявяваме траур всеки божи ден?! Айде,мислете малко преди да напишете някоя простотия! Малко ли е, че утре ще има национален траур и се отменят тържествата по случай един от националните празници?! Още веднъж, съболезнования към близките!