Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Илиан Илиев [фен тема]
Нещата са много по - дълбоки от едно хвърляне на вина върху треньора. Стойчо не е нищо особено, просто Илиян не знае все още къде се намира. Времето ще му помогне. Ако един треньор в "Левски" бъде оставен толкова, колкото Стоилов, може и да има положителни резултати.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
ralka_levskarka написа:Единия с Лудогорец и "червените" е на Герена, така че имаме преимуществоПо скоро само мачовете навън ще си покажат
Какво преимущество бе, като това на Герена срещу ЦСКА ли ?
Илиев - Вън от Левски !
Батков и Тонев също.
- unist_gp
- Контакти:
сега разбрахте ли, че най-добрият след Мъри е Ясен Петров. какво ли не го правят това момче подуенци, но се вижда по резултатите, кой има мозък и кой е послушен паляк на баткофф и тонев
- unist_gp
- Контакти:
според вас сега дали няма този мръсен интригант кокала да почне да мъти водата на илиян?
Илиев с грешните решения, които взе досега сам се закопа.
Защо взе (Ко)Пелето, Опоку, Силва и Сержиньо?
Защо Йовов е още титуляр?
Това са петима футбулисти, които за нищо не стават вече!
За какво въобще ги пуска, особено като титуляри!
Това вече ми мирише на мафиотски изпълнения! Очевидно Илианчо "Треньорчето" се учи от Баткофф, Тонев и другите незнайни мръсно-сини тото герои!
Защо взе (Ко)Пелето, Опоку, Силва и Сержиньо?
Защо Йовов е още титуляр?
Това са петима футбулисти, които за нищо не стават вече!
За какво въобще ги пуска, особено като титуляри!
Това вече ми мирише на мафиотски изпълнения! Очевидно Илианчо "Треньорчето" се учи от Баткофф, Тонев и другите незнайни мръсно-сини тото герои!
unist_gp написа:според вас сега дали няма този мръсен интригант кокала да почне да мъти водата на илиян?
Кокала не е Гонзо
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
OOP написа:Пич, не си научил имената на футболистите в Левски, пък си тръгнал да ми коментираш Ил. Илиев........Батков и кой ли още не.....айде на селооо....
Защо не се хвана за нещо по-смислено?
Илиев ръси простотии, а ти ме пращаш на село! Защо не го пращаш при теб да ти прави компания, че очевидно и двамате сте еднакво интелигентни?
Или Баткофф или Тонев "Черното Тото" ( те на такива като теб не плащат, 'щото сте аматьори, СИТЕ ) не ти дават достатъчно и си затъпял от глад?
Тонев каза преди време, че иска Илиан за поне 3 години. Харесва ви, не ви харесва - това ще е треньорът за вбъдеще.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
От както беше сменен Стоилов всичките ги искаме вън от Левски и когато вече ги няма, какво се случва, какво се променя? Идва следващия и на 5-6 мач го искаме и него вън. И като се махне И. Илиев, кой очаквате, че ще стане треньор на Левски? Защото последните 6 ли 7 ли вече станаха все не ставали за Левски. Вината на Илиан е дотолкова, колкото има думата по селекцията, която това лято се оказа пълен провал. С тия футболисти толкова. С по-добри и аз да съм треньор, ще бием ЦСКА.
Ели, Пелето,Йовов, Старокин,Опоку и Марсиньо да се махат веднага 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !