X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|
Не знам защо всички си мислят, че Ботев ще ни бият и то чак пък лесно и с резултат, защото Ботев малко са "надули балона", а пък и нашите ще са с доста, доста приповдигнато настроение след победата във Вечното дерби, но все пак ще е труден мач за нас и аз прогнозирам 0:1.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Левски бяха слаби, надиграхте ги. Утре гостуваме на Лове4, после идвате на нас. Очертава се голямо боричкане за 2-3то място
-
- Контакти:
Teo написа:CskaForeverBR написа:Пичове, имам 2 въпроса - колко струва ученическия билет и ако може да ми обясните как да стигна от гарата до стадиона по-подробно. Благодаря ви предварително.
ще има екскурзия от София, така че се информирай в оfanziva.org следващите дни. ако ти се пътува групово де
Проблема е, че не съм от София, а от едно градче до Пазарджик. Иначе, благодаря за информацията на всички, такси не ме радва, някакъв автобус ако може да хвана...
j0rka7aa написа:Не знам защо всички си мислят, че Ботев ще ни бият и то чак пък лесно и с резултат, защото Ботев малко са "надули балона", а пък и нашите ще са с доста, доста приповдигнато настроение след победата във Вечното дерби, но все пак ще е труден мач за нас и аз прогнозирам 0:1.
дано не направим като минала есен бихме Левски и след това някаква драма с Ботев Враца изпуснати дузпи и накрая мощен Х

CskaForeverBR написа:Teo написа:CskaForeverBR написа:Пичове, имам 2 въпроса - колко струва ученическия билет и ако може да ми обясните как да стигна от гарата до стадиона по-подробно. Благодаря ви предварително.
ще има екскурзия от София, така че се информирай в оfanziva.org следващите дни. ако ти се пътува групово де
Проблема е, че не съм от София, а от едно градче до Пазарджик. Иначе, благодаря за информацията на всички, такси не ме радва, някакъв автобус ако може да хвана...
Автобус 29 от Централна гара Пловдив в посока Тракия - слизаш 1 спирка след военна болница

За мача - мисля, че ще победим. ДНес ЦСКА не играха особено силно, просто Левски бяха трагедия...
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
boyoto написа:Автобус 29 от Централна гара Пловдив в посока Тракия - слизаш 1 спирка след военна болница![]()
Част от бул. "Христо Ботев" е затворен за ремонт и пише, че 29 има променен маршрут: Руски - Гладстон - Мария Луиза - Източен. Доста по-обиколно е, но за сметка на това ще спира точно пред стадиона.
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.
allez_les_blues написа:2:0 за Ботев. В последните два сезона, всички отбори които бият Левски, се дънят в следващият кръг. ЦСКА и миналата есен ни биха с 1:0 и следващия кръг направиха хикс във Враца, Миньор(Перник) ни биха на "Герена" и после паднаха от Враца насред Перник и т.н. Просто отборите правят мача на живота си срещу Гранда на България- ЛЕВСКИ, и в следващия кръг не могат да ходят..така че в Ботев сте късметлии тоя сезон- ще изпонапердашите в Пловдив и ЦСКА, и Лудогорец
Голям вещер се извъди и ти! А преди ЦСКА-Левски кво писа? Ама честно!?!

Последна промяна от russia на 20 окт 2012 23:15, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
- Контакти:
Jax написа:boyoto написа:Автобус 29 от Централна гара Пловдив в посока Тракия - слизаш 1 спирка след военна болница![]()
Част от бул. "Христо Ботев" е затворен за ремонт и пише, че 29 има променен маршрут: Руски - Гладстон - Мария Луиза - Източен. Доста по-обиколно е, но за сметка на това ще спира точно пред стадиона.
Да разбирам, че се качвам на 29 и малко ще заобиколя, но ще спра направо пред стадиона?
- batmanlevski
- Контакти:
лека победа за Ботев и нови голове за Цветков 3-0 !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
batmanlevski написа:лека победа за Ботев и нови голове за Цветков 3-0 !
Невидими голове, като тези на Карвальо ли?