antonio написа:АC MILAN мисълта ми беше, че на този национален отбор му е нужна тотална подмяна - а такава според мен ще дойде ако се вземат футболисти от ЦСКА - просто в Москва всички показаха, че са ЖАДНИ за футбол, умират за изява и са готови да изядат тревата. Защото на всички ни писна да гледаме скучния футбол на Пелето, Чавдар, Кишишев, Телкийски, и единствено да ни трепва сърцето при някой спринт на Мартин или при някое спиране на топката от Бербо
Аз съм съгласен с теб донякъде и си го мислех това одеве да тго напиша, че ни трябва някой треньор тип Любо Пенев да направи тотална реформа в националния. Но морално като ценност националния отбор все повече се обезценява. Ето един Иванов отказва да играе за младежите, но те пак са национален отбор. Те трябва да умират за тоя отбор, той трябва да е като Светиня за тях. Както играчите в другите страни, за тях това е най-голямата чест да облечеш националната фланелка. А при нас кво се получава. И най-лошото е, че това пренебпрежение се прехвърля и към феновете Много лошо- познавам много хора, за които английския национален отбор е по-важен от нашия и те открито ми казват, че ако играят двата тима ще са за английския. Нямам думи. В шибана държава живеем, ама и ние сме шибаняци и сами сме си виновни за много от проблемите